2777
2789
عنوان

همه چیز در مورد استانبول

| مشاهده متن کامل بحث + 2000384 بازدید | 25337 پست
مهستى جان پاساژ جواهر و خیابون استقلال براى خرید خوبه چون همه برندهاى مشهور توى این دو جا نمایندگى دارن پاساژ استانبول فروم هم خوبه از جاهاى دیدنى هم مسجد ایاصوفیه و سلطان احمد و کاخ توپکاپى توى یه محدوده اند و هر سه هم عالین
در ضمن تنگه بسفر و جزیره بویوک آدا هم خوبه که اگه محدودیت وقت دارى میتونى یکیش رو انتخاب کنى از نظر قیمت هم اگه برى سراغ برندهاى معروف که همه جا یه قیمت هستن و در مورد متفرقه ها هم اگه بگردى توى خود استقلال هم میتونى چیزاى خوب پیدا کنى

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اقای مهرگان و خانوم redladyخیلی ممنونم از راهنمایی تون. لطفا میشه برا خرید سیسمونی هم راهنمایی کنید.بیشتر برا لباس بچه. و این که فرمودید در شهریور قیمت ها بالاست؟؟!!مگر اخر فصل قیمت ها offنمیخوره؟؟
کلماتی که از دهانتان بیرون می اید,ویترین شعور شماست...!
بسیار از شما سپاسگذارم که راهنمایی کردین آژانسای ایرونی از هر فرصتی استفاده میکنن که ملتُ تیغ بزنن بعد از فرمایش شما رفتم چنتا سایت رو چک کردم که قیمت تور رو زده بودن...واقعا قیمتا به طور غیر منطقی افزایش پیدا کرده پس من کنسل میکنم برنامه شهریور رو ...میزارم برای برج سه سال آینده فقط چنتا سوال برای من پیش اومده ... اواخر برج سه وقت مناسبی هست برای آنتالیا؟هوا گرم شده برای بازی های آبی؟ شدت رطوبت آنتالیا تو برج سه چقدره؟خیلی شرجیه؟ برنامه های شاد هتل تا اون موقع براه هست؟ کدوم پرواز ایرانی به فرودگاه آنتالیا میره ؟البته میدونم پروازهای ایرونی یک توقف کوتاه هم در ادنا دارن....ولی نمیخوام به اسپارتا برهو صندلی ها کوچیک و بهم چسبیده باشن ممنون
مهستی جان منم آخر مهر واسه سیسمونی میخام برم اونجور که من فهمیدم پاساژ مارمارا فرم و پاساژ گالری مغازه جوکر و پاساژ جواهر یک طبقه آن انواع سیسمونی لباس و کریر کالسه لز همه مارکی داره منتها شما قبمت اینجارو داشته باش اونجا خرید کن یه زحمت برات دارم ببین اینجاها اگر رفتی ببین لوازم بهداشتی بچه مثل انواع کرمها و دماسنج .....وچیزهای از این قبیل اونجا چه مارکی خوبه چه قیمتی دوست عزیز بعدش بیا به من بگو امیدوارم بهترین چیزا و با نازلترین قیمت گیر نی نی بیاد تجربتو به منم بگو استفاده کنم
مثلا اینجا میگن محصولات موسلا برای مادر و بچه خوب در حالی که همش تاریخ مصرفاش گذشته خودشون تاریخ زدن بخاطر همین اثر نداره من کرم ترکشو از نمایشگاه 91000 تومان خریدم اونجا ببین چنده
سلام دخترم اواسط خرداد ماه میتونه بهترین موقع برای رفتن به آنتالیا باشه..قیمت ها هنوز افزایش صعودی پیدا نکرده و هوا هم بسیار ایده آل و خیلی کم خنک هست..رطوبت هم بالا نیست مثل وسط تیر و ماه مرداد و شهریور.. جهت اطلاع همه دوستای خوب عرض کنم که چند سالی هست که به دستور رییس جمهور وقت محمود احمدی نژاد،شهرهای آنتالیا،کوش آداسی و بدوروم و مارماریس به عنوان مناطق لهو و لعب معرفی شدند و به سازمان هواپیمایی کشوری و سازمان میراث فرهنگی و گردشگری دستور داده شد که هیچ پرواز ایرانی حق نشستن بر روی باند فرودگاه های شهر های مذکور رو نداره و حتما باید از طریق فرودگاه های جایگزین،مسافران به این مناطق توریستی سفر کنند. مثال میزنم،تمامی پرواز های ایرانی شامل ماهان،زاگرس،آسمان،قشم ایر،کیش ایر،ایرتور و گاها ایران ایر مقصدشان فرودگاه شهر اسپارتا(استان کناری آنتالیا) هست،معمولا همه در فرودگاه اسپارتا که در حد فرودگاه کرمانشاه هست،پیاده میشوند و ازونجا با اتوبوس های توریستی حدود 3 ساعت تا آنتالیا طی مسیر میکنند... اما پرواز های ترکیه مثل ترکیش،انور ایر،پگاسوس،فری برد،اطلس جت و آنادلوجت، اینها مستقیما به فرودگاه آنتالیا وارد میشن اما به اینها هم اجازه پرواز مستقیم به فرودگاه آنتالیا رو نمیدن..اینها از طریق فرودگاه شهر آدانا،معمولا نیم ساعتی هواپیما در آدانا میشینه و بعد دوباره به سمت آنتالیا پرواز میکنه..یعنی شما اون سه ساعت مسیر رو دیگه ندارید..طبیعتا پروازهای گرونتری هم هستند.. دخترم، پروازهای انتالیا معمولا از نوع ایرباس 320 و 321 هستند که این نوع هواپیما خب فضای کوچکتری رو در اختیار مسافر قرار میده.. قشم ایر،آسمان و جدیدا زاگرس هم،همه از ایرباس های 320 استفاده میکنند که بسیار هواپیماهای خوبی هم هست.. پروازهای هواپیمایی ترکیه هم تقریبا همه از نوع ایرباس 321 هست که برخی ازونها مثل اطلس جت،صندلی هاش حالت اکونومی پلاس دارند که بین دو صندلی 77سانتی متر فضا هست.. پیشنهاد من به شما جهت داشتن یک سفر با کیفیت تر،استفاده از پروازهای ایرانی و رزرو کردن یک هتل بهتر هست.. مثلا شما هتل گرندپارک لارا رو با پرواز قشم ایر میگیرید مثلا 2/700 همین هتل با پرواز اطلس جت قیمتش میشه 3/100 پس بهتره با پرواز ایرانی برید و ما به التفاوتش رو صرف یک هتل بهتر بکنید. برای رفتن به آنتالیا هم هفته دوم مهر دقیقا مشابه هست با هفته اول خرداد.. پیشنهاد میکنم جهت کاهش قیمت و سفر با قیمتی مناسب تر در حدودای 13-14 مهر استعلام بگیرید از آژانس ها و ببینید قیمت ها چطور است. موفق باشی
...
مری م و Mahasti جان این که گفتم قیمت ها بالاست،منظور قیمت بلیط چارتر رفت و برگشت بود نه قیمت اجناس و پوشاک.. حراج آخر فصل تابستان معمولا در اواسط مرداد شروع میشه و گاها تا هفته اول مهر ادامه پیدا میکنه..اینم بدونید در اواخر حراج آخر فصل،احتمال تک سایز شدن و ناقص شدن بسیاری از اجناس و لباس ها وجود داره و ممکنه اون پوشاکی که آف خورده و مدنظرتونه،سایزش مناسبتون نباشه.. حراج آخر فصل هم تموم بشه بلافاصله یک حراج دیگه شروع میشه..اصلا این شهر رو من هیچ وقت بدون تخفیفات خوب ندیدم پس هیچ وقت نگران خرید کردن خوب نباشید
...
سلام آقای مهرگان
من همون طور که قبلا گفته بودم قصدم از سفر به استانبول بیشتر خریده میخواستم هتلها و سوییتها رو توی بوکینگ نگاه کنم ولی اونقدر زیادند که حتی وقتی رنج قیمت و رای اقامت کننده های هتل رو هم محدود میکنم بازم با یه عالمه هتل و سوئیت روبرو میشم.
من میخوام به امید خدا هفته سه مهر برم استانبول و اگر بخوام 4 تا 5 روز قبلش اقدام به خرید پرواز کنم میخوام چند تا هتل و سوئیت توی دستم باشه تا هر کدوم که جا داشتند رو توی اون زمان کوتاه رزرو کنم.
حالا سوال من اینه که برای ما دونفر که یه کوچولوی 20 ماهه داریم کدوم منطقه نزدیک تقسیم رو توی بوکینگ تیک بزنم تا هتلها و سوئیتهای محدودتری رو انتخاب کنم که به مترو خیلی نزدیک باشه و به مراکز خرید مخصوصا
گزینه های بوکینگ برای محدود کردن جستجو مثلا اینهاست خ بغداد باغچیلار باکرکوی بایرام پاشا بشیکتاش شیشلی بستانچی فاتیح گلدن هرن و....

ببخشید سوالم خیلی طولانی بود ولی استرس گرفتم که نکنه اون موقع بتونم پرواز خوبی پیدا کنم ولی توی انتخاب یه هتل یا سوئیت خوب گیر کنم
بازم ممنون از راهنماییهاتون
سلام آقای مهرگان

من از روی شما شرمندهانقدر سوالای تکراری میپرسم
ممنون میشم جواب بدید

من کلا از هواپیما خیلی میترسم
یه بار از استانبول به ایران با اونور ایر امدم داشت سقوط میکردم سکته کردم
برای همین ترجیح میدم با پرواز عالی برم و هزینش برام مهم نیست
شما چه ایرلاین خارجی رو توصیه میکنید ؟؟؟؟؟؟ ترکیش خوبه ؟؟؟؟ یا امارات ؟؟؟؟؟

بعد میخواستم بدونم فاصله زمانی پرواز تهران استانبول چند ساعته ؟؟؟؟؟ چیزی از پنج سال پیش یادم نیست اما فکر کنم سه ساعت بود 😰😰😰
بعد میخواستم خواهش کنم یه هتل پنج ستاره واقعی معرفی کنید
من یه بار انتالیا رفتم هتل ریکسوس عالی بود
یه هتل در حد ریکسوس تو استانبول جای خوب میتونید معرفی کنید ؟؟؟؟؟؟؟
راننده تاکسی ها انگلیسی متوجه میشن ؟؟؟؟ من زبانم خوبه اما ترکی اصلا بلد نیستم 😰😰😰😰😰

ممنون میشم جوابمو بدید هر چند که میدونم بارها متطکر شدید
شرمنده 😰😰😰😰😰😰😰
2810