2777
2789
عنوان

همه چیز در مورد استانبول

| مشاهده متن کامل بحث + 2000318 بازدید | 25337 پست
ممنون اقای مهرگان خیلی لطف کردین میشه اون هزینه را بی زحمت بدون هزینه هتل و بلیط هواپیمای رفت و برگشت برام تخمین بزنین چون اونا با تور از همین ایران می دم دیگه می خوام خورد و خوراک و تفریح و رفت و امد توی خود استانبول را توی یک هفته ازش تخمین داشته باشم خیلی ممنون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من گفته بودم که دیگه پستی تو این تاپیک نمیزنم . این پست هم ربطی به خودم نداره و جهت یادآوری عرض میکنم که دقیقا جناب فدورا از همون روز اول نیت بعضی افراد رو آشکار کردن ولی این جواب بهشون داده شد : نه من هدفم پاسخگویی سوالات هستش و شما منو متهم به بهره برداری تجاری کردین !!!
راهنمای کامل سفر به ترکیه https://telegram.me/turkeytravel
گلایل جان آیکان از چند هتلی که نوشتید شرایط برتری داره و حدودا 10-15 دقیقه پیاده روی سرپایینی به میدان تکسیم داره.. از نظر کیفیت و تمیزی هم از چند هتل دیگر بهتر هست.باز انتخاب با خودتان هست.
...
سلام دوستان من دو تا سوال داشتم ممنون میشم راهنماییم کنید من می خواهم 7 روز برم ترکیه و انشاله یه لیست بلند بالا اماده کردم که برم 1- تو یه سایتی خوندم شما و همسرت هر کدام یه استانبول کارت بگیرید هزینه های رفت امد کمتر میشه ایا این درسته؟ 2- به نظرشما غذای خوب و ارزان اونجا چیه و کجا می تونم تهیه کنم من هتل نگرفتم از طریق بوکینگ سویت هولاس رو رزرو کردم خیلی ممنون
سلام آقای مهرگان ممنون اززحمات شمامن به خاطرحراج آخر فصل میخوام اواخرشهریوربرم استانبول ولی تورها میگن قیمتها هتل میره بالا باتوجه به اینکه هدفم خریده به نظرشما کی برم بهتره؟اواسط مهربه بعدبرم به صرفه تره؟قیمتها اجناس مثل آخرشهریورهست؟
سلام دوستان گرامی راستش بی انصافی بعضی از دوستان باعث شد از حالت خاموش به حالت روشن در بیام و کامنت بذارم روزی که من توی نت دنبال اطلاعات بودم برای رفتن به استانبول با این تاپیک آشنا شدم و خیلی از صفحاتش رو مطالعه کردم و اینقدر آقای مهرگان با حوصله پاسخگو بودن که ترغیب شدم دوباره عضو نی نی سایت بشم و سوالاتم رو بپرسم(میگم دوباره چون خودم از قدیمیای نی نی سایتم ولی نام کاربری و رمز عبورم رو فراموش کردم) زمانی که وارد شدم خودم شاهد بودم که آقای مهرگان به دوستانی که قصد داشتن خودشون هتل رزرو کنن آقای فدورارو معرفی میکردن به طوریکه من ابتدا فکر کردم مهرگان و فدورا با هم کار میکنن و آقای فدورا فکر میکنم صحبت های شما بسیار بی انصافیه .زمانی که من قصد سفر داشتم آقای مهرگان بسیار با حوصله یک برنامه ریزی بلند بالا برای من نوشتن که خیلی زیاد به من کمک کرد در حالی که سفر من کوچکترین سودی برای ایشون نداشت و در کل اطلاعاتی که از ایشون گرفتم باعث شد سفر راحتی داشته باشم و حس میکردم قبلا به این شهر اومدم و همه چیز برام آشناست و از همه چیز اطلاع داشتم به نظرم ایشون حتی اگه درامدی از این طریق کسب میکنن هم هیچ موردی نداره چون در کنارش بسیار به دیگران کمک کردند .شرمنده که طولانی شد ولی گاهی از قضاوتهای نابجا دلم میگیره دلتون خوش روزتون آروم
جناب مهرگان منم با مامان شنتیا موافقم. مرتب به اینجا سر می زنم و از زحمات شما کاملا ممنونم. وقتی صفحات رو بدون غرض ورزی بخونی متوجه نیت دوستانه شما میشه شد. لطفا این نوع برخوردها رو جدی نگیرید و ما رو از اطلاعاتتون محروم نکنید.
دوستان عزیزم بنظر من هم آقای فدورا هم آقای مهرگان هم خانم مونا خیلی خیلی به همه ما کمک کردند و از راهنماییهاشون ممنون هستیم و بهتره سعی کنیم اگه کدورتی هم پیش اومده ما آتشبیار معرکه نباشیم و اجازه ندیم دوستان مایوس بشن و با رفتن از این سایت ضررش متوجه همه ما و دوستان دیگه ای که ممکنه برای اولین بار میخوان برن و نیاز به این کمکها دارن بشه
البته این نظر شخصیه منه که چه اشکالی داره کسانی که دارند اطلاعاتشون رو در اختیارمون میذارند علاوه بر سود معنوی سود مادی هم ببرند مگه ما کم تو سفرای اولیه ضرر کمبود اطلاعاتمون رو پس دادیم حالا همه چرتکه می اندازن که ای داد بیداد فلانی داره سود می بره یا نمی بره یکم دیدمون رو وسیع کنیم و تنگ نظر نباشیم
2810