2777
2789
عنوان

همه چیز در مورد استانبول

| مشاهده متن کامل بحث + 2000318 بازدید | 25337 پست
فروغ جان هتل پرا رز با دسترسی کمتر از 10 دقیقه به ایستکاه مترو شیشانه،هتل تقریبا مناسبی میتونه برای کسایی باشه که میخان با یک هزینه مناسب یک هتل تقریبا خوب با. یک دسترسی خوب به مترو داشته باشند. من نمیدونم معیارهای یک هتل خوب از دیدگاه شما چیه اما خود من شخصا کمی بیشتر هزینه میکنم هتل بهتری رو انتخاب میکنم. اینطور بگم: از بین درجات ضعیف،متوسط،خوب،خیلی خوب،عالی و لوکس بنده این هتل رو بین متوسط و خوب میدونم
...
ریرا با سلام ببین به طور قطع نمیشه به این سوال پاسخ داد. حراج آخر فصل معمولا از نیمه دوم مرداد شدت بیشتری میگیره و تا اواخر شهریور هم هست... ممکنه در مهر ماه هم بعضی برندها حراج لباس تابستانی داشته باشند اما چیزی که هست احتمال ناقص شدن سایزها در حراج آخر فصول زیاده.. و اینم بگم که اصلا فکر نکن که اگه شما در مهرماه تشریف ببری ضرر میکنی..در این شهر هر ماه تخفیف ها و حراج های زیادی وجود داره که بهتون قول میدم بسیار خرید خوبی خواهید کرد شما کمی صبر کن و نیمه دوم مهر به بعد برای سفر اقدام کن تا بتونی یک تور رو با حداقل 25 درصد زیر قیمت الان تهیه کنی
...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

لامارتین هتل خوبی هست.پیشنهادش میکنم
در تکسیم هتل خیلی خوب(مرکور تکسیم،پوینت تکسیم،سی وی کی تکسیم،سنترال پالاس تکسیم،میدتاون تکسیم،تایتانیک سیتی تکسیم،پارما تکسیم و ... انتخاب های زیادی هست.اما هتل های بالا رو آژانس ها بیشتر کار میکنند
...
محمد 92 سلام بر شما تنها وجود یک آکبیل کارت یا همون استانبول کارت برای هردوتون کافیه.. در رابطه با غذا هم اینقدر غذاهای متنوع و خوشمزه با قیمت های مختلف از 8 لیر به بالا میبینی که اصلا به مشکل نمیخورید
...
منم به نوبه ی خودم از زحمات دوستان به خصوص اقای مهرگان که با صرف وقت باحوصله بدون هیچ چشم داشتی تجربیات خودشون رو در اختیار بقیه قرارمیدن ممنون هستم ۰برای من که خیلی مفید بود وقتی برای اولین بار رفتم استانبول اصلا احساس غربت نکردم و شوهرم متحیر از این همه اطلاعات من ۰اگرم کسی اینجا درخواست رزرو میکنه به دلخواه خودشه وتحت هیچ فشاروزوری نیست ۰اقای فدورا شما هم بهتره پستهاتون رو پاک نکنید چه اشکالی داره بقیه هم از تجربیات شما استفاده کنند ۰مگه مشکلی براتون ایجاد میشه که پستهاتون رو پاک میکنید۰
سلام دوستان روزتون بخیر من قصد سفر ب ترکیه دارم اما هنوز تصمیم نگرفتم مقصد اصلیم کجا باشه با توجه ب مسایل داخلی ک اخیرا ایجاد شده ب نظرتون انتخابم مناسب هست یا بهتره ی کشور دیگه روبرای سفر انتخاب کنم؟؟؟
سلام بر همگی.جناب مهرگان ممنون بابت راهنماییهاتون و همینطور دیگر دوستان.ماالان استانبول هستیم.با کمک و راهنماییهای دوستان تا الان خداروشکر از همه چیز راضی هستیم.ما هتل بیز جواهیر هستیم.بسسسسسسسیارعالیییییییی.باز هم ممنون جناب مهرگان. آقای مهرگان کمک لازم دارم برای آدرس ها.چطوری برای این مکانها از هتل برم؟1.ستانبول فروم.و دیگه کجاها بهش نزدیکه که همه رو بریم.2.تورجزیره(البته تور به ما مبلغ 70 دلار پیشنها داده ما خودمون میخاهیم بریم)3.آکواریوم ترکواز4.آکواریوم فلوریا(هردورو بفرمایید)
طنین عشق عزیزم خوش بگذره بهتون چقدر عالی جزیره رو حتما خودتون برید اگه تکسیم هستین ما با مترو میرفتیم کاباتاش از کاباتاش هم با کشتی میرفتیم جزیره تاکید میکنم با تور نرید به راحتی خودتون میتونید برید البته از اسکله امینونو هم میتونید برید آکواریوم ترکواز فکر میکنم همون آکواریوم فلوریا باشه درواقع در منطقه ی فلوریاست آکواریوم دیگه تو استانبول فرومه که ما نرفتیم شبها تو خ استقلال جای مارو خالی کنید خوش باشید
آقای مهرگان شما از سایت بوکینگ هم رزرو انجام میدین؟ من این آپارتمانو می خوام نظرتون چیه http://www.booking.com/hotel/tr/apartment-taksim-square.html?sid=a23c11bc75d0db7d5d57769dbb516962;dcid=1;checkin=2015-09-07;checkout=2015-09-15;dist=0;group_adults=2;sb_price_type=total;srfid=44d2ded6572b78ea16fadd7d8be859d5f36f7ab9X1;type=total;ucfs=1&
طنین جان حالتون چطوره؟؟ خوشحالم که خوشحالید خوب دقت کن: آکوآریوم ترکوآز همان آکواریومی هست که در مرکز خرید فروم استانبول هست و آکواریوم استانبول واقع در فلوریا یک آکواریوم دیگری هست.. برای شما بازدید از ترکوآز به نظرم کافی ست چون هم به دیدن مرکز خرید فروم میرید و هم طبقه زیرین اون که ترکوآز هست رو میبینید.. شما از مترو گیرتپه به سمت ینی کاپی سوار شید و ایستگاه آخر yenikapi پیاده بشید.. سپس خط رو عوض کنید،و از همان ایستگاه yenikapi به سمت Ataturk havalamani برید..چند ایستگاه بعد دقیقا ایستگاه kocatepe پیاده بشید و بیرون از ایستگاه وارد مرکز خرید Forum istanbul بشید و حسابی خرید کنید ناهار میل کنید و به آکواریوم ترکوآز برید مسیر دیگه: از ایستگاه geyretepe به سمت ینی کاپی برید..ایستگاه تکسیم پیاده شید و خط رو عوض کنید و با Funikular به سمت kabatas برید..کاباتاش پیاده شید..از ایستگاه مترو بیرون بیاید...دقیقا وسط خیابان وارد تراموای بشید و سوار بشید..مسیر زیبای تراموای که از امینونو و الدسیتی سلطان احمد میگذره رو ببینید و واقعا لذت ببرید..ایستگاه Aksaray پیاده بشید...حدودا 200 متر بعد از چراغ قرمز پیاده روی کنید از پیاده رو به سمت ایستگاه مترو Aksaray... سوار مترو آکسارای بشید و حدودا 5 ایستگاه بعد در kocatepe پیاده بشید.. اگر وقت دارید مسیر دوم رو بیشتر پیشنهاد میکنم که هر چند کمی دورتر هست اما مسیر قشنگ تری هست.. ضمنا طنین جان 70 دلار؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اگر این پول رو بدید پولتونو دور ریختید..به راحتی به اسکله کاباتاش در ساعت 9 صبح مراجعه کنید و با استانبول کارت با نفری حدودا 5لیر به بیوک آدا برید..حتی اگر دوست داشتید میتونید در کینالی آدا هم پیاده بشید..یا در هیبلی آدا هم پیاده بشید و از طبیعت زبیای جزایر لذت ببرید خوش باشید و از استانبول لذت ببرید
...
2810