2777
2789
عنوان

همه چیز در مورد استانبول

| مشاهده متن کامل بحث + 2000309 بازدید | 25337 پست
آقای مهرگان سلام و خیلی ممنون از اطلاعات خوبتون. میشه لطف کنید و هتل خوب و تمیز و البته ارزان که نزدیک به تکسیم باشه بهم معرفی کنید. برام نزدیکی به تکسیم خیلی مهمه چون با بچه کوچیک پیاده روی سختمه . ممنونم

ای کاش یاد بگیریم واسه خالی کردن خودمون ، کسی رو لبریز نکنیم!!!!!!
سحردخت جان پیشنهاد میکنم کمی صبر کن شما، حدودای هفته سوم مهر رو برای سفرت پیشنهاد میکنم که از لحاظ هزینه بسیار مناسب تر هست و دستت برای انتخاب یک هتل بهتر باز هست.. در اون زمان به علت کاهش تقاضای سفر و شروع مدارس و دانشگاه ها و رو به خنکی رفتن هوا و در کل تقریبا شروع فصل لوسیزن،قیمت ها کم کم میشنکه و خیلی مناسب میشه
...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مامان بانو جان سلام اگر از طریق تور میخاید اقدام بکنید به آژانس بگید بهتون هتل لامارتین یا مترو پلیتن،نازسیتی یا ناندا و... رو معرفی بکنه هتل خیلی زیاده.شما از آژانسی که میخاید تور بخرید بپرسید چه هتلایی داره و با بودجه خودتون مطابقت بدید و مجددا بپرسید در خدمت هستم
...
از بین این هتل ها،هتل تولیپ سیتی دسترسی بهتری داره و راحت به مترو شیشانه میرسید.اما هتل آیکان هتل بهتری نسبت به هتل های دیگر هست.. از آیکان تا مترو تکسیم سرپایینی دارید و بلعکسش کمی سربالایی باز جوانب رو بسنجید.در کل پیشنهادم به شما هتل آیکان هست
...
سلام آقای فدورا بله کاملا حق با شماست. فراموشی من رو ببخشید. من به خاطر اینکه یکی از آشناهامون استانبول زندگی میکنه سوئیت رو از طریق ایشون رزرو کردم ولی آشنایی من با سوئیت ضیا و پیشنهادم به همسفرام از طریق همین تاپیک و پست های شما بود. حتی پارسال در رابطه با این سوئیت به شما ایمیل دادم و شما توضیحات کامل رو دادید که متاسفانه سفرم کنسل شد و امسال رفتم. بازم ممنون از شما.
اگر میخواهی رنگین کمان را ببینی..... باید یاد بگیری که باران را دوست داشته باشی.......
2810