2777
2789
عنوان

همه چیز در مورد استانبول

| مشاهده متن کامل بحث + 2000309 بازدید | 25337 پست
سلام طنین هتل هایی که نام بردی از خوب های 5 ستاره در استانبول هستند. رامادا پلازا جزو هتل های 5 ستاره قیمت تقریبا بالای استانبول هست با یک دسترسی کمتر از 10 دقیقه به مترو عثمان بی..این هتل تمیز و با کیفیت هست و اقامت در اون طبیعتا راضی کننده هست.در کل مجموعه هتل های رامادا در سراسر ترکیه و حتی جهان هتل هایی بسیار با کیفیت هست. بیز جواهر در بالای شیلی و نزدیک مترو گیرتپه قرار داره..این هتل باکیفیت تر از رامادپلازا هست و تقریبا 7-8 دقیقه تا مترو گیرتپه فاصله داره..اقامت در این هتل رو به شما توصیه میکنم درباره هتل الیت ورد اگر منظورتون الیت ورد تکسیم باشه،یکی از هتل های تمیز و خوب تکسیم هست..با یک دسترسی بسیار خوب به مترو تکسیم و میدان تکسیم.. از نظر کیفیت و تمیزی هتل بنده بیزجواهر رو به شما توصیه میکنم..بعد رامادا پلازا و سپس الیت ورد.. از نظر دسترسی بهتر،الیت ورد سپس رامادا و بعد بیزجواهر...هرچند دسترسی هر 3 هتل ایده آل هست.. از نظر موقعیت مکانی خب کاملا سلیقه ای هست..خود من شخصا عثمان بی و شیشلی رو بیشتر از تکسیم میپسندم و شما ممکنه دوست داشته باشید در تکسیم اقامت داشته باشید
...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جناب مهرگان با سلام.احتمالا هتل بیزجواهیر را انتخاب میکنم.(فردا آژانس باید OK کنه).فاصله مکانی این هتل تا میدان تکسیم چقدره؟ دسترسیش به مراکز خرید و .. چطوره؟ راستی رستوران که غذای خیلی خوب (دریایی یا ...) داشته باشه هم معرفی فرمایید. سوالاتم زیاده ببخشید
طنین جان به. آژانس بگید اگر قیمت هتل رادیسون بلو شیشلی معادل با بیز جواهر هست رادیسون رو بگیرید..اگر رادیسون گرونتر هست که انتخاب شما خوبه.. همینطور شما میتونید هتلی به نام point رو هم انتخاب کنید در تکسیم..تقریبا هم قیمت هست فکر میکنم با بیزجواهر.. اما انتخاب بیزجواهر واقعا ایده آله..دیگر هتل تقریبا هم قیمت با بیز،هتل ایمپریال بیزینس در عثمان بی هست..انتخاب زیاد دارید.. اینهارو مدنظر داشته باش،اگر بیز جا نداد،اینا هم خوبه حدودا 10 دقیقه پیاده روی تا ایستگاه مترو گیرتپه دارین..از این ایستگاه تا ایستگاه تکسیم حدودا 3 ایستگاه فاصله هست.. از هتل شما تا مرکز خرید جواهر در شیشلی تنها یک ایستگاه مترو فاصله داره.. همینطور از هتل شما تا مرکز خرید کانیون در لونت یک ایستگاه فاصله داره.. در رابطه با رستوران هم اینقد قدرت انتخاب رستوران دارید که قطعا لذت خواهید برد خوش باشید
...
امروز صبح برگشتیم ۰همه چی عالی بود لازم میدونم از همه دوستان مخصوصا اقای مهرگان تشکر کنم؟ما هتل ددمان بودیم بسیار عالی تمیز رفتار کارکنان محترمانه صبحانه متنوع و عالی دسترسی هم تا مترو ۱۰ دقیقه بود و با اطلاعاتی که از اینجا داشتم با گرفتن نقشه مترو راحت می‌رفتیم حتی به بعضی هاادرسم میدادمجزیره رفتیم عالم۰۰۰۰ی بوده خیابان استقلال هم پر انرژی خیلی خوب بود مرکز خریدهم استانبول فروم جواهر رفتم که فروم بهتر بود ایکیا هم رفتم خیلی بزرگ بود فقط یک روز ما فروم و ایکیا وقت گذاشتیمابه دوستان توصیه میکنم یه مرکز خرید رو برید بهتره چون همه‌ی برندها همه جا شعبه دارند فقط گیرید بگردید و لذت ببرید من دفعه‌ی بعد برام فقط یه مرکز خرید مریم حیف که ما فقط ۴ روز بودیم خیلی کم بود نرسیدیم بریم ساحلراستی روز اول ترانسفر نیومد دنبالمان فرودگاه صبیها تو هتلم مشکل واریز پول داشتند با اآژانس !!!!! از چیزی که می‌ترسیدم !!!!!!به سرم اومد !کلی درگیری داشتیم حتمااز آژانس معتبر تور گیرید وی من نداشتم سفر مون خراب شه قضیه رو یا پیگیری حل کردم ما که اونجا دزد ندیدیم متاسفانه هموطنان گرامی خودمون بهمون نارو زدندوگرنه اونا کارشون درسته امنیت هم برقرار بود
سلامم ماهی کوچولو خیلی خوب بود ادم دلش نمیومد برگرده''روز اول که تا بعدازظهر درگیر هتل بودم بعداز ظهر رفت جواهر واسه پسرم از c&a کلی لباس خریدم قیمتهاش عالی بود ولی ?واسه خودم چیزی نگرفتم قیمتهاش بالا بود شوهری هم از فاکتور خرید کرد فرداش هم رفتیم استانبول فروم وایکیا از کتون وال سی خرید کردم البته الی سی خیلیجالب نبود واسه تو خونگی گرفتم کیفیت نداشت زارا هم خرید کردم خوب بود فلورما هم ۷۰ درصد اف بود خرید کردم شبها هم می‌ رفتیم استقلال خیلی باحال بود روز سوم هم رفتیم بیوک ادا محشر بود شبم گالاتا تراموای استقلال خرید صابون خوشبوروز چهارم هم رفتیم سمت مسجدها و بازار جالب بود بعدازظهر هم که به سمت فرودگاه فقط حیف نرفتیم ساحل راه فرودگاه هم خیلی ترافیک بود شانس اوردیم زود حرکت کردیم ۰در کل خوب بود بازم دلم میخواد برم[smiley]s/sm80.gif[/smil
الان هوا سرد شده ها
پایش لحظه ای در زمان پریود بسیار مهم است مثلا ما نمونه ای داریم که سنسور فاضلاب و پایش لحظه ای و حتی پایش لحظه ای فاضلاب نیز به ابزار دقیق و سنسور های شرکت هک دارد این شرکت قوی ترین سنسور های پریود hach را عرضه میکند ! این یک متن غیر علمی میباشد از آن صرف نظر کنید - توان ما در بهینه سازی سنسورهای فاضلاب پایش لحظه ای بی نظیر میباشد . لطفا برای پایش لحظه ای به سایت پایش لحظه ای مراجعه فرمایید. پایش لحظه ای پایش لحظه ای سپتیک تانک پلی اتیلن

وب سایت همسرم سپتیک تانک پلی اتیلن و سایت سپتیک تانک هست . خیلی به کارش امیدوار هست ولی فعلا که من چیزی ندیدم :) چربی گیر

2810