2777
2789
عنوان

همه چیز در مورد استانبول

| مشاهده متن کامل بحث + 2000318 بازدید | 25337 پست
جناب مهرگان ، طرز صحبتتون کاملا نشانگر شخصیتتون هست و من هیچ وقت در شان خودم نمی بینم که با چنین افرادی هم صحبت بشم . این آخرین پست من تو تاپیک هست و چون مثل بعضیها دنبال درامد زایی نیستم و هدفم صرفا کمک به دوستان هست ، پشیمون نمیشم و این پست رو پاک نمیکنم که بخوام دوباره برگردم تو تاپیک ( دوستان قدیمی تاپیک متوجه میشن منظورم چیه !!! ) . همونطور که گفتم قضاوت با دوستان و در صورت لزوم دوستان عزیز به راحتی میتونن از مدیر سایت تقاضا کنن آی پی ها رو چک کنه تا مشخص بشه یک نفر با چند تا آی دی تو سایت هست و با خودش صحبت میکنه و درباره بریم سفر !! اطلاعات میگیره !!!! یا از دوست عزیزش تشکر میکنه که اطلاعات دیجی چارتر رو اینجا گذاشته ! حالا هر چقدر دوست دارید شخصیتتون رو بیشتر نشون بدید و بگید من حرف بی جا میزنم ، زمان مشخص میکنه که کی حرف بی جا میزنه و کی باید خجالت بکشه . آغازگر تاپیک مونا جان بودن و آغازگر گروه هم مونا جان بودن . تاپیک متاسفانه شده جولانگاهی برای تبلیغ ولی در گروه خوشبختانه جایی برای اینگونه افراد نیست . به امید روزی که تاپیک جو قدیمیش رو پیدا کنه و افراد دلسوزی که 1000 صفحه تاپیک رو به جلو بردن دوباره بیان و فعالیت کنن . خداحافظ همگی و از دوستان عزیز تاپیک هم عذرخواهی میکنم بابت پست غیر مرتبط به استانبول ، چون نکاتی بود که بهتر بود بیان بشه تا دوستان تازه واردی که از چیزی اطلاع ندارن و از آقای مهرگان برای تاپیک خوبشون !! تشکر میکنن هم در جریان قرار بگیرن .
راهنمای کامل سفر به ترکیه https://telegram.me/turkeytravel
Pani سلام اینقدر صحبت های شما چیپ و بی ارزش هست که خوشحالم که با شما هم صحبت نیستم و جوابی ندم بهتر هست.

و متاسفم که به این راحتی به خودتان اجازه میدید به کسی توهین کنید.
بنده مدیر سایت رو نمیشناسم اما خواهشمندم اگر مطلب بنده رو میبینند حتما آی پی ها رو چک کنن و اینجا به اطلاع بقیه دوستان برسانند تا شما خجالت بکشید از اینکه به این راحتی تهمت میزنید

برای شما و طرز فکر سطح پایین شما بسیار متاسفم..

از مدیر سایت استدعا دارم این مطلب رو که pani گفتند رو کنترل کنند و به ما اطلاع دهند

ماکان،

هتل بلو وی میتونه هتل خوبی باشه برای کسانی که قصد دارند هم هتل تقریبا تمیزی داشته باشند و هم دسترسی تقریبا مناسبی به حمل و نقل عمومی داشته باشند.
با توجه به قیمت مناسبش انتخاب تقریبا خوبیه..

هتل برجر هم هتل خوبیه،اما فکر میکنم هتل نوسازیه و اطلاعات زیادی در رابطه با این هتل خیلی نیست.میدونید ریسک انتخاب این هتل کمی بالاست اما شخصا فکر میکنم هتل مناسبیه..دسترسی خوبی هم داره..

هتل آیکان رو پیشنهاد میکنم.هتل خوش قیمتی هست و خوب..

بیانچو هم خیلی دسترسی خوبی به مترو شیشانه داره و هتل تمیز و خوبی هم هست

در کل باید عرض کنم هتل هایی که نوشتید هوشمندانه انتخاب کردید و احتمالا قصد دارید هزینه پایین و مناسبی پرداخت کنید و هتل تمیزی هم داشته باشید..

نظر شخصی من اگر کمی اهل پیاده روی هستید انتخاب هتل آیکان و در مرحله دوم بلو وی هست..البته همه این هتل ها هم سطح هستند و همه این ها هم با تفاوت 7-8 دقیقه ای به ایستگاه های مترو با هم فرق دارند.اما اگر در صورتی که علاقه مند به نزدیکی به تکسیم هستید،برجر رو انتخاب کنید

مجددا از مدیر سایت درخواست میکنم آی پی هایی که pani گفتند رو بررسی کنند و به اطلاع دوستانمان برسانند.

...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خانم پانی واقعا براتون متاسفم.کافر همه را به کیش خود پندارد.خیلی عالی میشه اگه آی پی ها چک بشه.من حتی عضو سایت نوعروس هم هستم با اسم sahar62.میتونی بری چک کنی.اتفاقا من دلیل اصرار شما برای گروه ساختن رو نمیفهمم که حتی براش توی نوعروس هم تبلیغ میکنی.اینجا یه تاپیک عالی هست پر از اطلاعات خوب.امیدوارم همینجوری باقی بمونه.
سلام پانی جان صفحه های قبل از گروههای آپانسی و رزرواسیون انلاین صحبت کردی .. میشه لینکشونو بهم بدی عزیزم و یه توضیحی هم راجبشون بدی بهم .. من میخوام برم استانبول و باید هتل بگیرم
طنین عشق عزیزم طبقه اول پاساژ جواهر روتختی و سائل منزل هست اگر اشتباه نکنم طبقه اخر جواهر کیف و وسائل مدرسه هست من برای مدرسه از اونجا خرید کردم
خدايا براي تمام نعمتهايت شكر
2810