2777
2789
عنوان

همه چیز در مورد استانبول

| مشاهده متن کامل بحث + 2000382 بازدید | 25337 پست
فاصله فرودگاه بین المللی آتاتورک تا هتل گرین پارک تکسیم استانبول 20 کیلومتر و نزدیک ترین ایستگاه مترو به آن تنها 3 دقیقه فاصله دارد. مکان های دیدنی هم نزدیکش داره که قصر توپکاپی و مسجد سلطان احمد در فاصله 3.5 کیلومتری هتل گرین پارک تکسیم استانبول هستش امکاناتی مثل لابی، کافی شاپ، رستوران، پارکینگ اختصاصی، نماز خانه، لاندری، کافی نت، فروشگاه، چایخانه سنتی و چایخانه در بام این هتل هست عزیزم از نظر تفریح سونا، جکوزی، پارک مخصوص کودکان، فضای سبز، سالن ورزشی و گیم نت داره اینترنت هم داره
ارامش

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نارسیس جان این هم قیمت ها قیمت پایه هر نفر مدت زمان تور : 2 شب و 3 روز در اتاق 2 تخته : 990,000 تومان در اتاق 1 تخته : 1,250,000 تومان کودک با تخت ( 5 تا 12 ): 500,000 تومان کودک بدون تخت ( 2 تا 5 ) : 260,000 تومان
ارامش
سلام میشه یه پارک آبی خوب در استانبول معرفی کنید.اگه مسیر رفتنش رو هم از تکسیم بفرمایید ممنون میشم.واینکه معمولا چند ساعت زمان میبره؟نصف روز؟
سهم من از دنیا همسر مهربانیست به بزرگی تمام عشق هایی که دنیا تجربه کرده است....
شکلات جان اره خیلی باحال بوذ ارزش رفتن روداره وخیلی خوش می گذره قیمت از دور میدون تقسیم سوار دلموشی بشی و بری اونجا کلا 35 یرو . از میدان تقسیم تقریبا 13 کیلومتر راه هستش برای همین بهتره با تاکسی نری و با اون دلموشی هایی بری که اونجا وایسادن راستی ویالند در قسمتGolden Horn استانبول که استانبول به 2قسمت اروپایی و اسیایی تقسیم می شه
ارامش
معجزه: برای 5 به 11 سپتامبر ارزان ترین بلیط متعلق به هواپیمایی اذربایجان با قیمت نفری1/150/000 تومان هست که یک کانکشن دارید در فرودگاه بین المللی باکو..کمی سخت میشه براتون.. پرواز ترکیش هم نفری از حداقل 1/900 شروع میشه و پرواز امارات هم از حداقل نفری 2/300 شروع میشه فکر کنم قیمت هایی که نوشتی کاملا اشتباه هست
...
2810