2777
2789
عنوان

همه چیز در مورد استانبول

| مشاهده متن کامل بحث + 2000391 بازدید | 25337 پست
خرید هم به نظر من اول کاله سنتر بعد اولویوم بعد خیابون پشت بازار کاپالی چارشی. قرون اصلا خوب نیست بر عکس اون چیزی که اینجا خونده بودم. همون جنس های کاله و اولویوم ولی گرون تر حتی ایکیا هم فقط بدرد خرید کالای چوبی می خورد که نمیشه آورد. برای کالای خواب جواهیر و اولویوم ایکیا همش چینیه جواهیر هم خوب بود همه جور جنس داشت از مارک های ایتالیایی و آمریکایی تا جنس های ترک با کیفیت و قیمت مناسب به خصوص اگه کسی میخواد کفش بخره جواهیر رو پیشنهاد میدم از اکسارای هیچی نخرید که جنس های زده دار و پوسیده با ظاهر خوب رو بهتون میندازن
رویایی دارم، رویای آزادی. ...رویای یک لحظه بی وقفه از شادی....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

جا های دیدنی هم من منطقه سلطان احمد و حال و هواش رو خیلی دوست داشتم. مینیاتورک خیلی خوبه شب های ایرانی رو بدون بچه ها رفتیم خیلی خوش گذشت جزیره بیوک ادا بخاطره کالسکه سواری و کشتی و غیره بیشتر بدرد بچه ها می خوره. بچه هام اونجا خیلی خوشحال بودن آکواریوم بزرگ رو بردی که خیلی خوبه اکواریوم فروم کوچیده بچه ها و خودمون خیلی کوسه ها رو دوست داشتیم
ولی کلا استانبول بدرد بچه زیر 10_12 سال نمی خوره ما پارسال با بچه ها رفتیم کمر آنتالیا هتل اماراوینگ که uall بود خیلی بیشتر خوش گذشت و بیشتر با دو تا بچه راحت بودیم. استانبول نهار و شام درست و حسابی که نیست بچه ها هم خیلی خسته میشن هزینه غذا و خوراکی بچه هام خیلی زیاد میشه ولی تو شهر های ساحلی مثل آنتالیا در هتل های all و uall صبح تا شب غذا و استخر و بازی و تفریح هست برای بچه ها و بزرگتر ها. البته استانبول هم خوب بود ولی من پیشنهادم برای استانبول یا گرو های زنونه یا مردونه یا زن و شوهرها با بچه زیاد جالب نیست
دوستان عزیز ، میبخشید که تو ایمیل پاسخ نمیدم چون ایمیلهایی که از طرف نی نی سایت میاد ایمیل فرستنده توش نیست . دوستانی که ایمیل میزنن و میخوان تو گروه تلگرام استانبول عضو بشن لطفا شماره تلگرامشون رو برام بفرستن . ( تلگرام رو گوشیشون نصب باشه و ثبت نام کرده باشن ) .
راهنمای کامل سفر به ترکیه https://telegram.me/turkeytravel
منم فکر میکردم که فستیوال خرید تموم شده ولی وقتی داشتم دنبال بلیط میگشتم گفتم بخاطر فستیوال بلیط ها گرون شده و الان فستیواله . دوستای گلم میشه دو سه تا جای خوب برای تفریح و خوشگذرونی بهم پیش نهاد بدین؟ ما برای خرید و گردش نمیریم و فقط میخوام دو سه تا جا رو بلد باشم که اگر خواستیم یه زمانی رو برای تفریح بذاریم اونجا ها برم .
هر روز سپاسگذارم برای : شبهایی که به صبح میرسند ، دوستانی که بخشی از خانواده میشوند ، رویاهایی که تحقق میابند و علاقه هایی که به عشق تبدیل میشوند .
بازار علی محی الدین ali muhiddin haci bekir مربوط به باقلواست .و توسط یه خانواده با قدمت 200 ساله اداره میشه . اینو از سایتهای دیگه در اوردم . کسی آدرسش رو داره؟
هر روز سپاسگذارم برای : شبهایی که به صبح میرسند ، دوستانی که بخشی از خانواده میشوند ، رویاهایی که تحقق میابند و علاقه هایی که به عشق تبدیل میشوند .
آهاااا پیداش کردممم فروشگاه علی محی الدین استانبول از بهترین فروشگاههای تاریخی می باشد که حدود دویست سال است که توسط شجره خانوادگی اداره می شود . در سفر به استانبول به فروشگاه علی محی الدین استانبول حتما بروید . در این فروشگاه باقلوای ترکی و انواع شیرینی های ترکی فروخته می شود که بسیار لذیذ و خوشمزه می باشند . در این فروشگاه گردو و پسته و دیگر تنقلات و آجیل هم وجود دارد . آدرس : بلوار استقلال استانبول تنوع کالا : انواع شیرینی ها علی محی الدین کم کم در سرتاسر دنیا طرفداران خودش را پیدا کرد و شعبه هایی در آمریکا، ژاپن، آفریقای جنوبی، مصر، انگلیس، و فرانسه راه اندازی کرده است. این قنادی در خود استانبول چندین شعبه دارد. اما شعبه اصلی این فروشگاه در Bahcekapi و در نزدیکی پل گالاتا واقع شده است.
ساناز این مدلی نه . یه جوری که به درد من و همسرم بخوره . پسرم همراهمون نیست و بیشتر برای شبها میخوام