2777
2789
عنوان

همه چیز در مورد استانبول

| مشاهده متن کامل بحث + 2000390 بازدید | 25337 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام مونا جون هنوز در زمینه سفر به ترکیه مشاوره میدی؟من به اتفاق خانواده میخوایم یه سفر بیایم ترکیه برای دیدنی هاش و کمی خرید.کجا رو پیشنهاد می دی؟استانبول رو خورم قبلن رفتم از راهنماییهات هم خیلی استفاده کردم.
سلام دوستان کسی میدونه برنامه شب های ترک را به صورت شخصی رفت و پول الکی و زیاد به تور ندیم؟ چون حدود 50 دلاره انگار تورش اما به نظرم اگه جاشو کسی بلد باشه میشه با هزینه کمتر رفت ممنون
سلام دوستان ما هم اگه خدا بخواد کارامون که روبراه شه میریم ترکیه کمی اطلاعات میخاستم پستای تاپیک خیلی زیادن و وقت خوندنشون رو ندارم متاسفانه خواستم بدونم تو شهریور حراجی هست یا نه؟کدوم شهرای ترکیه هم دیدنی تره هم برای خرید مناسبتره؟ به نظرتون با تور بریم بهتره یا جدا؟ برای زبان چی؟با مشکل مواجه نمیشیم؟من انگلیسیم در حد متوسطه فقط
الهم صل علی محمد و آل محمد
سلام . من یه تور بهم پیشنهاد شده تو هتل ایکن. بهم گفتن نزدیکه میدونه تکسیمه. میخواستم بدونم چه جور هتلیه واقعا نزدیکه میدون تکسیمه؟ عید فطر ترکیه چه روزیه؟ قبل عید ما یا بعد از ما؟ من 5 شنبه جمعه شنبه هستم. میترسم این چند روز فقط تعطیلی هاشون باشه به هیچ کاری نرسم. لطفا اگه کمک کنین ممنون میشم
سلام به همه، ما هم میخوایم 2-3 روز قبل عید فطر بریم استانبول، میخواستم بپرسم کدوم مرکز خریدا حراجن اون موقع؟ و اینکه قیمت مناسب و ارزون از کجا میشه خرید کرد؟ و اینکه اگه میشه چندتا مثال از خریدای خودتون با قیمتا بگین که دستم بیاد، مثلا برای شلوار جین یا هرچی اگه آدرسم بدین که دیگه عالیهههه ببخشید اگه سوال تکراریه ولی حجم کامنتها خیلی زیاده و نمیشه همه رو خوند تا به جواب رسید مرسی
2810