2777
2789
عنوان

همه چیز در مورد استانبول

| مشاهده متن کامل بحث + 2000382 بازدید | 25337 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من برگشتم هتل لامارتین خیلی تمیز و خوبی بود ولی سر صدا راهرو میومد تو اتاق و ما اصلا خوب نخوابیدیم .در کل بد نبود ! فروشگاه الویوم نرید به درد نمیخوره فقط استقلال و جواهر ویالند هم خیلییی خوب بود
Lilypie First Birthday tickers
سلام.ممنون اقای مهرگان . اقای فدورا در مورد موزه یخ اطلاع دارید .چه ساعاتی هست ؟ورودیش چقدره ؟و ایا توی این فصل هم هست یا نه ؟
کتاب زندگیت را تنها برای شمار اندکی از مردم باز کن چرا که در این جهان انگشت شمارند کسانی که فصل های کتاب را درک کنند دیگران تنها کجکاوند که بدانند.
سلام خانومای عزیزم من قبلا استانبول رفتم ولی خیلی اطلاع از مسیرها نداشتم الان برای عید فطر دارم میرم چنتا سوال داشتم اگر امکانش هست راهنماییم کنید. ١-آیا استامبول فروم همون مارمارا فرومه ؟رفت و برگشت رو از تکسیم برام توضیح بدین. ٢-پارک آبی دلفین بهتره یا آکوا مارین در ضمن من یه بچه دوساله هم دارم کدومش واسه اون بهتره ؟رفت و برگشت جفتشو از تکسیم؟ ٣-از تکسیم بخوام خودم برم فرودگاه آتاتورک راحتترین مسیر چیه نمیخوام روز آخر با ترانیفر برم اونا خ یلی زود میان دنبالمون. ببخشید سوالام زیاد شد
خدایا شکر به خاطر همه چیز
سلام مامان بهراد خیر.مارمارا فروم در محدوده زیتون بورنو هست.شما باید برای رفتن به مرکز خرید مارمارا فروم از تراموای کاباتاش مستقیم به ایستگاه تراموای زیتون بورنو برید.اونجا با ده دقیقه پیاده روی به مارمارا فروم میرسید. مرکز خرید فروم استانبول هم باید با تراموا از کاباتاش به تراموای آکسارای برید.پیاده شید و دویست متر جلوتر برید داخل ایستگاه مترو آکسارای.سوار مترو شید و ایستگاه kocatepeپیاده بشید. ضمنا به نظر من،رفتن به یکی ازین دو مرکز خرید واقعا کافی هست. فروم استانبول رو بیشتر توصیه میکنم. از تکسیم هم به فرودگاه در پست های قبلی دوستان توضیح دادند
...
Zohrem
حتما نیاز نیست با تور برید.به راحتی خودتون میتونید بلیط رو جدا بخرید و هتل رو هم جدا رزرو کنید.هر هتلی با هر نرخی.
سایت های ایرانی خوبی هستند که در پستهای قبلی اشاره شده.
اگر نه،از booking.com به سادگی یک هتل در محدوده سلطان احمد رزرو کنید و گاها بعد از رسیدن به هتل هزینشو پرداخت بکنید
...
تورهای ایرانی هیچ کدوم تو منطقه سلطان احمد و سیرکچی هتلی معرفی نمیکنن بعدشم هم ما 4 شب و 5 روز بریم بهتره یا 3 شب و 4 روز هم خوبه استانبول باشیم نهایت هزینه لمون هم رو نفری 1600 هستش ممنون میشم راهنمایی کنید
2810