2777
2789
عنوان

همه چیز در مورد استانبول

| مشاهده متن کامل بحث + 2000383 بازدید | 25337 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آقای HT؛ این قیمتی که تو بوکینگ می بینید برای تعداد کل افرادی که همون اول تو تنظیماتش تعیین کنید و برای تمام روزهای سفرتون هست. بعد باید بیاید ببینید تو حداکثر تعداد نفرات اتاق چی نوشته و اون پایین تو قسمت قوانین هتل، ببینید که اجازه میدن بچه همراه داشته باشید تو هتل یا نه؟ ما هم چون بچه همراه داشتیم، وقتی میگشتیم برای محل اقامت، تو قوانین برخی هتل ها نوشته مثلاً برای بچه 7 سال به بالا هر شب 10 یورو یا بیشتر می خوان. بعضی ها نوشته بود اتاق جای تخت اضافه نداره. بعضی هم نوشته بود مثلاً بچه زیر 12 سال اجازه اقامت تو هتل رو نداره و ... بعضی ها هم نوشته که پولی نمی خواد ولی حداکثر یه تخت اضافه میذاره تو اتاق.
حمیده خانم تا تکسیم حدودا ساعت های 2 صبح با تقریبا 60 لیر میتونید با تاکسی برید،یک راه دیگه هم اینه که بعد اینکه بارهاتون رو تحویل گرفتید احتمالا میشه ساعت 2 تا 3 اگه پروازتون معراج،تابان ،آسمان یا قشم ایر باشه ،وقتی از در گیت خروج خارج میسید تورلیدرهای ایرانی با تابلوهای Sea travel و پارمیس تراول و یا Acun travel و... ایستادن،باهاشون صحبت کنید ببینید شمارو میرسونن یا خیر البته دقت کنید خیلی هاشون بدجور نامردن و گاها پولی طلب میکنن که از تاکسی هم گرونتره. بنده 10 روز قبل ساعت 2 صبح رسیدم.شخصی به نام بلوت که ترک هم بود و فارسی بلد بود رو پیدا کردم که نفری 13 لیر گرفت و مارو برد اگر بهتون نفری 15 تا 20 لیر پیشنهاد دادن قبول کنید والا نمی ارزه البته اگه 4 نفر هستید حتما با تاکسی برید که به صرفه تره
...
دوستان ضمنا دقت کنن،خیلی تاکید روی گرفتن هتل در منطقه بیوغلو نداشته باشید هرچند بسیار ایده آله اما اگر هم نشد حتما روی منطقه karakoy که نزدیک ساحله و فوق العادست،یا امینونو یا مخصوصا سلطان احمد و گلهانه ویا حتی حدودای کاباتاش هم فکر کنید.مناطق بسیار با کلاسین.محله ای به نام سیرکچی که قدم زدن مخصوصا در شب ها بسیار لذت بخشه
اگر هم کمی تمکن مالی دارید محدوده شیشلی و خصوصا بشیکتاش خیلی خیلی باحال و اروپاییه
...
مهرنام جان سلیمانیه رو به راحتی با مترو میتونید برید. ایستگاه وزنجیلر (vezneciler) پیاده بشید و اونجا خیلی شلوغه و تابلو های راهنما داره تا سلیمانیه. حدود ٥ دقیقه پیاده روی داره اما تنها راه رفتن با مترو هست
بامداد جمعه یکم اسفند ماه ١٣٩٣ دخترکم به دنیا اومد ☺️
سلام به همه دوستان. من دارم کل صفحات این تاپیکو می خونم و نت برمی دارم. چون دو هفته دیگه عازم استانبول هستیم. یه سوالی داشتم از کسانی که ویالند رفتن. کسی نوشته بود اگر قد بچه بالای 130 سانت باشه می تونه همراه پدر و مادر سوار بشه. میخواستم بدونم برای بچه های کوچکتر جایی برای بازی داره یا نه؟ دخترم دو سالشه
هتل لاسگرادا هم خیلی هتل خوبی است ایستگاه عثمان بی پیاده باید از خروجی نشا نتاشی بالا برید ( عثمان بی دو تا خروجی داره ایستگاه یکی دم هتل رامادا است یکی هتل لاسگرادا)دقیقا در ورودی هتل کنار ایستگاه است
اینجا ایران است....حوا بودن تاوان سنگینی دارد...
سلام دوستان . خوبین؟؟؟؟ من برای دوشنبه هتل blue way city رو گرفتم به مدت یک هفته . کسی اطلاعاتی در مورد این هتل داره؟ توی توضیحاتش تو سایت بوکینگ نوشته صبحانه در اطاق . این یعنی چی؟
هر روز سپاسگذارم برای : شبهایی که به صبح میرسند ، دوستانی که بخشی از خانواده میشوند ، رویاهایی که تحقق میابند و علاقه هایی که به عشق تبدیل میشوند .
2810