2777
2789
عنوان

همه چیز در مورد استانبول

| مشاهده متن کامل بحث + 2000360 بازدید | 25337 پست
در مورد مراکز خرید باید انتظاراتون رو در نظر بگیرید که چی می خواد ولی بنظرم اون تور فری که می برن اصلا خوب نیست و گرونن من هم چهار شنبه بازار رفتم هم جمعه بازار چهار شنبه بازار بنجل بازار بود و خیلی شلوغ ولی جمعه بازار خوب بود و من خریدهای خوبی کردم روز آخر تو جزیره با چند تا دختر ترک آشنا شدم و ازشون در مورد مراکز خرید پرسیدم آدرس یجا رو دادن رفتم که پاساژ نبود مغازه ها تو خیابون بودن و جنس های خوبی داشتن تو اون خیابون آل سی واکی و دفکتو هم شعبه داشت که واسه همسرم از دفکتو خرید کردیم البته جنسشون جور نبود و از همه چیز توش نبود ولی قیمتاش از شعبه خیابون استقلال خیلی بهتر بود ادر اون خیابون :تراموایی که ایستگاه اولش کاباتاشه سوار شد و تو ایستگاه آخر که باغجیلاره پیاده شد یه نکته در مورد تراموا این که تو بعضی ایستگاه ها باید پیاده شی و سوار خط موازی بشی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

sho110 جان این موضوع درست نیست اصلا تکس فری هیچ ربطی به مغازه ها نداره تکس فری همون مالیاتی هست که اداره ی مالیات و گمرک ترکیه به ما پس میده. پس از جیب مغازه دار نمیره که بخواد روش بکشه. اون دوتا قیمتی هم که بهت گفتن روی لیبل ها زده, قیمت خرید نقدی و خرید قسطی هست! یعنی اونجا حتی یک بلوز رو میشه قسطی خرید که اگه قسطی بخری, قیمتش یک مقدار بالاتر از قیمت خرید نقدی هست
هوران...تابلو اتاق کودک/جهت دیدن نمونه کار و سفارش 09379071696
آرزو گفتی چهارشنه بازار و کردی کبابم الکی وقتمون رو اونجا تلف کردیم من به هرکی میرسم میگم چهارشنبه بازار نریییییییییید
هوران...تابلو اتاق کودک/جهت دیدن نمونه کار و سفارش 09379071696
کیانا جون خوش گذشت ولی خیلی خسته شدیم الانم حسابی مریض شدم من این هتل رو برای هفت روز با تور و پرواز تابان گرفتم یک و چهارصد و پنجاه غذاهای جزیره بیوک آدا خیلی ارزون بود کیانا ولی جمعه بازارش خیلی بهتر بود
2810