2777
2789
عنوان

همه چیز در مورد استانبول

| مشاهده متن کامل بحث + 2000361 بازدید | 25337 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بهار جون غیر برندش هم قیمت هاش خیلی خوب بود شلوار جین برای همسرم گرفتیم چهل لیر البته اولش میگفت شصت لیر ما بیست تا تخفیف گرفتیم تو این خیابون تخفیفای خوبی میدن البته من چون استانبولی بلد بودم خیلی کمک کننده بود ایستگاه باغجیلار پیاده شده برو سمت چپ تا میدون پیاده رویش کمه
خواهش میکنم در ضمن نیاز نیست همه جا با مترو برید اول از رسپشن هتل بپرسید اونجایی که می خواد برید اتوبوس داره یا نه چون اتوبوس خیلی راحت تره ما چند روز اول متوجه نشدیم ولی دو روز آخر همه جا رو با اتوبوس رفتیم گاهی بعضی جاها رو باید دو سه بار ایستگاه مترو و تراموا عوض کرد ولی اتوبوس یسره می ره
آره والا راستی رستوران های خود استقلا از جاهای دیگه ارزون تر بود ولی به بیوک آدا نمی رسید یجا تو کوچه پس کوچه های استقلال شام خوردیم یارو یه صورت حساب 90 لیری آورد مشکوک شدم ازش منو رو خواستم اولش که یه منو بدون قیمت دادم یکم جدی بهش گفتم که با قیمتش رو بده دیدم یه غذای بیست لیری رو چهل لیر زده بود اول که میگفت همون چهل لیری رو خوردی یکم با تن صدای بلند گفتم نه این بیست لیری رو گرفتم که قبول کرد بعد جمع زدم دیدم تو جمعش هم ده تا بیشتر زده بود ینی یه صریحا شصت لیری رو نود تا زده بود
بجز این مورد بقیه رستوران ها خیلی خوب بودن منظورم اینه که فک نکنین همه تو استانبول یه جورن همون باغجیلار رو چند تا دختر که بهم آدرس دادن با من اومدن تا پای مترو تا راه رو نشونم بدن
2810