2777
2789

من ۷آذر نوبت دکتر زنان دارم برای اقدام مجدد ب بارذاری میخام برم

دی ماع پارسال رفته بودم پیشش بعد اسفند ماه بهم گفت پریود بعدیت روز سوم پریودی بیا پیشم (من همون ماه باردار شدم و سقط شد و دیگ روز سوم پزیودی نزفتم پیشش )دیگه اقدام هم نکزدم حالا بعد ۸،۹ماه میخام اقدام کنم و برم پیشش از قضا روزی ک نوبت بهم داد شده روزِ سوم پریودیم میخام بدونم اونروز ممکنه سونو انجام بده؟ازش بخام یا بهش بگم انجام میده؟

خیلیییی اعصابم خورده میخام سریع باردار بشم دلم نمیخاد چندماه منتظر بمونم🥺🥲

یه دختر ۲۰ساله ام اهل شمال کشور 😍😍متاهلم 💍❤️و متعهد به مردی که الان تمام داراییه منه مردونه پام وایستاد منم زنونه پاش وایمیستم✋️🥲❤من خانوم‌ِ یه آقای تخسِ چشم و ابرو مشکی با موهای فرفری ام😍😍🥲عاشق بچهام ولی خودم هنوز مادر نشدم 🥲🥲عاشق غذا خوردنم ولی فعلا رژیمم😁😁۱۸کیلو کم‌کردم و هنوزم کلی مونده تا هدفم 😌💪عاشق کتاب خوندن و رمان هام 🤭راستی کاربری چهارممه عضو جدید نیستم😬

من 18 ازدواج کردم

و27 بچه دار شدم

میخام بگم هنوز سنت کمه و وقت داری

فعلا وقت دو نفره هاتونه

ناحله الجسم ینی نحیف ودلشکسته میری♥        جوونی اما مادر پیری،بهونه ی سفر میگیری♥                باکیه العین ینی بارون غصه ها میباره♥                          چشای مادر ما تاره دیگه علی شده بیچاره♥                  منحده الرکن ینی توان برات نمونده بانو♥                     کی قلبتو سوزونده بانو کی بالتو شکونده بانو♥            معصبه الراس ینی بستی سری رو ک پردرده♥                رنگ رخ تو مادر زرده تو کوچه کی جسارت کرده♥                                                            جوری لگد خوردی ک نمیتونی بلند شی از جات♥            جای غلافه رو با زوهات داری میری کنار بابات♥ هیچکسی ای وای من نگفت تو کوچه ب اون کافر ♥ نزن زن رو جلوی شوهر بمیره زینبت ای مادر♥ وای مادرم

من 18 ازدواج کردمو27 بچه دار شدممیخام بگم هنوز سنت کمه و وقت داریفعلا وقت دو نفره هاتونه

میدونم سنم کمه ولی شرایطم فرق دارع ما بچه خیلیی دوست داریم از اونطرفم تنبلی تخمدان دارم همینجوزیشم سخته

یه دختر ۲۰ساله ام اهل شمال کشور 😍😍متاهلم 💍❤️و متعهد به مردی که الان تمام داراییه منه مردونه پام وایستاد منم زنونه پاش وایمیستم✋️🥲❤من خانوم‌ِ یه آقای تخسِ چشم و ابرو مشکی با موهای فرفری ام😍😍🥲عاشق بچهام ولی خودم هنوز مادر نشدم 🥲🥲عاشق غذا خوردنم ولی فعلا رژیمم😁😁۱۸کیلو کم‌کردم و هنوزم کلی مونده تا هدفم 😌💪عاشق کتاب خوندن و رمان هام 🤭راستی کاربری چهارممه عضو جدید نیستم😬

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید