2777
2789
عنوان

همه چیز در مورد استانبول

| مشاهده متن کامل بحث + 2000303 بازدید | 25337 پست
هانی خانم منم با کیانا موافقم، بستگی داره چقدر بخوای بگردی و چقدر بخوای خرید کنی، تا بخوای جای دیدنی داره که البته همشون هم برای ما جالب نیست. بهترین کار اینه که هدفت رو مشخص کنی اگر برای دیدن جاهای توریستی میای بهترین منطقه سلطان احمد و سیرکچی هستش که نزدیک مراکز توریستیه، اگر برای خرید میای نزدیک استقلال یا اکسارای. البته آکسارای جای چندان خوبی نیست، فقط ارزونتره. من موقعی که دنبال هتل میگشتم تو همین منطقه استقلال آپارتمانهای خوبی با قیمت مناسب پیدا کردم. البته قیمتشون در مقایسه با بقیه خوب بود ممکنه برای شما بالا باشه. اسمشون تا جایی که یادمه اینا بو. Eva residance, no: 11apartment,

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
عروس کوچولوی عزیز؛ 1- برای خرید لباس مجلسی با قیمت مناسب و لباسهای مناسب مهمونی کجاها رو پیشنهاد میدید؟ 2- برای خرید لباس بچه کجا قیمتها مناسب تره؟ کلاً کجاها رو می شناسید که نسبت به پاساژها قیمتهای مناسب تری دارند و البته جنس در همون حد از نظر کیفیت. آخه خیلی شنیدم دوستان میگن جاهایی خرید می کردن که همون جنس های 60 لیره ای رو میداد 20 لیره مثلاً....
عروس کوچولو میشه بپرسم مانتو های شیک از کجای استانبول باید خرید......واینکه برای کسایییکه مثل من اولین باره میخوان برن استانبول....کجاهارو برای خرید خوب وشیک پیشنهاد میدی برن البته با قیمت مناسب.....ممنونم عزیزم
سلام. ما هم امروز میریم استانبول.هتل black bird که اقای فدورا زحمت رزروش رو برامون کشیدن. اتوی این سفر میخوام حتما سری به قسمت اسیایی استانبول بزنم.حتما میام و از تخفیفها مینویسم.همینطور از هتل . امیدوارم بتونیم طبق برنامه پیش بریم .
دنیا جان به آخر آدرسی که دادم, دات کام (com.) اضافه کن. استانبول از 3 روز میشه رفت تا دو هفته به بالا. این که چه قدر اونجا باشی بستگی به چند چیز داره: زمانی که در دست داری بودجه ای که داری هدف از سفر توان جسمی و ..... خیلی از دوستان هستن که کارمندی سفر می کنن و در واقع 3 روز بیشتر فرصت ندارن. خب بر اساس همون 3روز هم برنامه ریزی می کنن. افراد دیگه هم هستن که از نظر زمان و بودجه, محدودیتی ندارن و سرفرصت به تمام مراکز دیدنی و خرید سر می زنن. هدف از سفرت هم خرید تفریح هردو ما 6 روز اونجا بودیم. از نظر دیدنی خوب بود اما از نظر خرید وقت کم آوردیم!!!! تازه به نیت خرید نرفته بودیم! از نظر توان جسمی مثلا من معده ام مشکل داره و توی سفر اذیت میشم برا همین 6 روز از این نظر برام زیاد بود!!! کلا بیشتر از 5 روز اذیت میشم!
هوران...تابلو اتاق کودک/جهت دیدن نمونه کار و سفارش 09379071696
دنیا ۱ جان توی ترکیه چیزی به اسم مانتو به اون صورتی که ما میبینیم وجود نداره! خودشون یا مانتو نمی پوشن یا مانتوهای خیلی خیلی بلند میپوشن.
هوران...تابلو اتاق کودک/جهت دیدن نمونه کار و سفارش 09379071696
دنیا جان بنطر من سفر زیر 4 روز بنظرم خیلی کمه....البته بازم بستگی به مقدار خریذ و میزان گردش داره...من که آخرین بار 7 روزه رفتم .هرروزم اینور اونور رفتم ولی هنوز کلی جاهای استانبولو نرفتم..ایشالا سری بعد
همه هیچ‌اند اگر یار موافق باشد... :)
دنیا 1 من تو استانبول مانتوهای شیک آنچنانی تاحالا ندیدم و فک نمیکنم مرکز خاصی داره ولی تو لالعلی تکو توک ازین مانتوهاید جلوباز مجلسی یه چیزایی دیدم که خیلی هم شیک بود....ولی زیاد نبود دیگه/کلا لالعی لباسای خوبی داره فقط حیف که عمدس... کیف هم داره یه جاهاییش که قیمتا همه به یورو و دلاره نمیدونم چرا!
همه هیچ‌اند اگر یار موافق باشد... :)
2810