2777
2789

من همسرم نیست ۲۰روزی یه دفعه میاد یه اقای هم هست همسایمون  (خونمون باغیه ) هر سری ماشینو میارم بیرون اونم با موتور از جلوم در میاد مثل بگم چی نگاه میکنه  

یه دفعه اومد جلوم گفت ببخشید تو اسنپ کار میکنیین اخه همسرم مریضه فقد گفتم نه 

خیلی میترسم کسی بدونه تنها هستم از همسایه ها 

یه وقت دلتنگ همسرمم این عوضیم خیلی بد نگاه میکنه  بیشتر دلم میگیره 

از سال ۹۰ کاربر نی نی سایت بودم کاربری دومه 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم شوهرم ۱۴ روز نیست. بعضیا رو هوا برمیداره. محل نمیدم. حرف میزنن جواب نمیدم. سوال میکنن، نگاه میکنم رد میشم. گاهی شده به خانمشون گفتم ببخشید فلان روز همسرتون از من سوال کردن، جواب ندادم. عذرخواهی میکنم یه موقع از رفتار من ناراحت نشید. من چون همسرم نیست، واسه جلوگیری از حرف و حدیث کلا با هیچ آقایی حرف نمیزنم.

دیگه محترمانه میسپارمش دست زنش، بره پاره اش کنه 😂

ولی در کل بیشتر وقتا انقد محل نمیدم که ول میکنن. در و پنجره ها هم همیشه قفله. تو آپارتمان هم نه با زن، نه مرد، با هیچ کس حرف نمیزنم، مگر به ندرت

منم شوهرم ۱۴ روز نیست. بعضیا رو هوا برمیداره. محل نمیدم. حرف میزنن جواب نمیدم. سوال میکنن، نگاه میکن ...

😂😂😂افرین منم خودم کلا نه از مرد و نه از زن خوشم میاد 

چطور میگذرونی من خیلی سخت برام میگذره 

😂😂😂افرین منم خودم کلا نه از مرد و نه از زن خوشم میاد چطور میگذرونی من خیلی سخت برام میگذره

خوب و خوش میگذرونم. ۱۴ روز کیف میکنم، چون هر وقت دلم بخواد می‌خوابم، کل تخت مال خودمه، صدا خرو پف نمیاد، با بچه ام میریم گردش و کافه و سینما، هر چی غذای ساده است میپزم و وقت زیادی واسه آشپزی نمیذارم. با دوستام قرار می‌گذارم.

از اون طرف، ۱۴ روز که هست شبا پیش عشقم می‌خوابم، تنها نیستم، بهم عشق میده، غذاهای لاکچری تر میخوریم، گردش خانوادگی میریم، مهمونی خانوادگی میریم. 

خلاصه جفتش خوبه. وقتی نیست من کلی برنامه میذارم واسه خودم و خیلی عشق میکنم با تنهایی.وقتی هم هست برام حضورش نو و تازه است و خسته نیستم

خوب و خوش میگذرونم. ۱۴ روز کیف میکنم، چون هر وقت دلم بخواد می‌خوابم، کل تخت مال خودمه، صدا خرو پف نم ...

چه انرژی مثبتی 

چرا من این همه عصبیم و بی حوصله 

کلا تنبلم چون همسرم هست کل کارای خونه کمکم میکنه 

من ۳تا بچه دارم  درسا دیونم کردن

چه انرژی مثبتی چرا من این همه عصبیم و بی حوصله کلا تنبلم چون همسرم هست کل کارای خونه کمکم میکنه من ۳ ...

خب همسر من کمک نمیکنه. صفررررر... تازه کارای اداری خودشم میندازه رو سر من. ولی خب خوش میگذره دیگه. هر دو مدل بودن و نبودنش خوبه. برا هر کدوم یه مدل می چینم که راحت باشم