2777
2789
عنوان

همه چیز در مورد استانبول

| مشاهده متن کامل بحث + 2000307 بازدید | 25337 پست
هواپیمایی قشم ایر هم آخرین بار من باهاش سفر داشتم به استانبول خیلی راضی بودم.... تقریبا هرطرفو نیم ساعت زودتر از ایران ایر رسوند... پذیرایی و برخوردشونم خوب بود.... صندلیاش یکم به نسبت بقیه هواپیماها کوچکتره ولی نمیدونم چرا راحتتره! کلا خوبه میگذره...
همه هیچ‌اند اگر یار موافق باشد... :)
ایده ای که دارم اینه بنظرم بهتره قبل سفر تو تهران به تناسب روزهایی که در سفر هستید برنامه ریزی کنید و تو کاغذ بنویسید مث برنامه غذایی مثلا: 3شنبه صبح اولویوم شب استقلال گردی 4شنبه صبح 4شنبه بازار شب هیستوریا 5شنبه صبح بیوک آدا شب جواهیر جمعه صب موزه توپکاپی شب (ایکیا فروم مرمرا فروم ) البته من 4شنبه بازارو شدیدا توصیه میکنم....جای خزیه ولی اگه سوسول نباشیو بری تو بهرش خیلی چیزای ارزنده میبینی..... مثلا یه عالمه کفشایی دیدم که تو استقلال گذاشته بودن 300 لیر ولی تو چهارشنبه بازار 35 لیر :) خیلیم راحته و با کیفیت (ازین نوک تیز پاشنه دارا ) یا مثلا ازین گردنبند نازک طلایی ها که خیلی زیاد شده هیج جا زیر 15 لیر ندیدم ولی تو چهارشنبه بازار انواع بدلیای خیلی نازو گذاشته بود 5 لیر....جوراب شلواریهای بچه گونه که خواهرم از بهار دونه ای 30 هزار تومن براش ازونجا 2تا 5لیر خریدم :)
همه هیچ‌اند اگر یار موافق باشد... :)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کسی میدونه بین هتل کریستال و اوانتگار کدومشون بهتره؟؟؟تو بوکینگ رتبه اوانتگار رو زده7.8 وهتل کریستال رو زده 7.1 ........عکسهاشون تقریبا شبیه هم هست....اوانتگار یه کم گرونتره از کریستال.....کسی میدونه چرا....وکدوم بهتره....مرسی
دوستان هر کس که اطلاع داره یا دوستایی که ساکن استانبول هستند میدونند که حال وهوای استانبول تو ماه رمضان چطوریه؟؟منظورم تفریحات...رستورانها....مراکز خرید.... تو یه تایپیکی الان خوندم نوشته بودن تور کشتی ها تق و لق ویکی درمیونه....دیسکوها تعطیله.....لطفا هر کی تو ماه رمضون اونجا بوده بیاد بگه چجوریه.....مرسی
2810