2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015407 بازدید | 66527 پست
نسیم جون ممنون از توضیحات خوب شما.منم با دکتر رجایی وقت مشاوره دارم.فقط از همین موضوعی که مطرح کردید ...

ببین من فقط ظاهری برای بینی تصمیم نگرفتم از لحاظ اینکه به روحیاتم هم بخوره برام مهم بود

آخه شما خودت بگو یه آدم جنگنده و سرکش بهش میاد مثلا یه بینی نقلی بذاره اون‌بالا مسخره نیست! من دنبال یه بینی بودم که‌نه تنها المانای ظاهری زیبا و متناسب داشته باشه بیان کننده ویژگیای شخصیتیم هم باشه یا حداقل متناسب با اونا باشه کلا بینی به شخص من بیاد نه یه شاهکار هنری برای دکتر بشه بچسبونش تو کلکسیون بینیاش که آی مردم ببینین من چی خلق کردم چه ظرافتی چه دمی چه سری😆😆

نه یه بینی فقط مختص خود من باید درست میکرد  این در توان و هوش رجایی بود اما من به بقیه که هدفشونو برای عمل بینی نمیدونم  هیچ توصیه ای ندارم و نمیکنم

عملیده با دکتر احمدرضا رجایی
به عقیده ی من اینا یه جور بازاریابی هست مثل قالب های کنترلی و برش با لیزر و خیلی چیزهای دیگه که بعد ...

من این موضوع رو حتما از دکترم میپرسم 

ولی دیدم کسایی که ده سال پیش به روش سنتی عمل شدن و نوک بینیشون افت کرده

اکانت دوستم هست لطفا در مورد تاپیک های 99 به قبل سوال نفرمایید.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها جونم در مورد دکتر کلانتر هرمزی و دکتر نراقی اطلاعاتی ندارید؟

کلانتر هرمزی اصن خوب نیست دیدم کارشو تو اشنایانم بینی ها گنده است بعد عملم پره هام اصلا قشنگ جمع نمیکنه 

نراقی رو نمیشناسم

اکانت دوستم هست لطفا در مورد تاپیک های 99 به قبل سوال نفرمایید.
من این موضوع رو حتما از دکترم میپرسم  ولی دیدم کسایی که ده سال پیش به روش سنتی عمل شدن و نوک ب ...

عزیزم علتش ضعف غضروف ها و بیش از حد خارج کردن غضروف هست دقت هم کنید اکثرا بینی های ترمیمی که کلی غضروف از بینی شون خارج شده یا غضروف ضعیف دارن مجبورن از لاله ی گوش و یا دنده پیوند کنن کسی که برای اولین بار عمل می کنه معمولا پیوند نمی کنه پس کلا نمی شه گفت متد جدید می گه هیچ غضروفی نباید تراشیده بشه بلکه میزانش مهمه وگرنه هم بینی کوچک نمی شه هم برای نقاط دیگه بینی اگر غضروف بخواد حتما بایدپیوند بشه این با عقل من جور در نمی یاد وگرنه به منم غضروف اضافی ندادن🤗🤗🤗🤗

عزیزم من یه بار راجع به این مساله توضیح دادم من فکر نکنم متد خاصی باشه بینی یه شخص ممکنه به غضروف بی ...

ممنونم عزیزم🙏🏼🙏

بله درست میگید برای کوچکتر شدن بینی هم باید غضروف رو تا حدودی خارج کرد ویا به جاهای دیگه اضافه کرد. که البته حتما میزان مشخصی داره.

در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤   اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../  درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /
اااااای کلک پس چرا هیچی نمی گی بالاخره چه تصمیمی گرفتی؟😃😃😃😃

راستش نگفتم چون خيلي ها توي خصوصي بمن پيام دادن كه ما ميخوايم بدونيم شما بالاخره با كي عمل ميكني ما هم بريم با اون عمل كنيم!

اين موضوع نگرانم كرد كه نكنه ناخواسته باعث بشم كسي به حرف من بره سراغ دكتر خاصي!

چون فكر ميكنم متاسفانه بعضي از دوستان بدون تحقيق دكتر انتخاب ميكنند. آمين جان شما خودت اهل بررسي و تحليل هستي، حتما با من موافقي عزيزم كه اونچه براي بيني من مناسبه ممكنه براي فرد ديگري سم باشه!

مطب‌گردي‌ها: ثابتي(ص2597)؛ مجلسي(ص2578)؛ حسناني(ص2597و ۲۶۴۰و ۲۷۱۷و 2720)؛ سامی(ص۲۶۲۵و ۲۶۵۹و 2677و ۲۶۷۵و 2699و ۲۶۸۲)؛ ابیانه(ص۲۶۲۴و ۲۶۲۲و 2696و 2759)؛ نوری(ص۲۶۸۷و ۲۶۴۶)؛ نادریان(ص۲۶۴۷و ۲۷۴۴)؛ برادران(ص۲۷۲۱و ۲۷۳۷‌و۳۰۲۶و۳۰۴۶و3048و3067 و۳۰۶۹)؛ رجایی(ص۲۷۴۶و ۲۷۴۷و ۲۷۶۲)؛ غلامرضااحمدي (ص2761) لیست‌خرابکارها ۲۸۹۵) نکات‌مطبگردی(۲۷۸۴و 2903 و۳۰۳۹ و۳۰۷۳)- وسایل‌موردنیازعمل(۲۸۰۶)- شب‌عمل (2773و ۲۷۸۷)- شرح‌حال‌بعد‌عمل: (۲۷۸۰و 2782و ۲۷۸۳و ۲۸۰۵و ۲۸۱۱و ۲۸۱۸و ۲۸۱۹و ۲۸۲۹و ۲۸۳۰و 2839و ۲۸۴۰و 2848و 2858و 2862و 2878و 2889و 2893و 2894و ۲۹۰۰ و2923 و 2924 و 2926 و ۳۰۴۳ و۳۰۵۶)- اولین‌پست(۲۵۴۸). مهمونی اشتراک تجربه(از ۳۰۱۱ تا...)!   
آمین جان شما نمیدونید این متدهای جدید ک دیگه غضروف به شخص تحویل نمیدن چطوریه؟انگار غضروف های خود شخص ...

عزيزم من اينو كامل از دكتر پرسيدم. 

در روش جديد از غضروف فرد استفاده ميكنن براي محكم كردن نوك . و يا اگه تيغه بيني كجي داشته باشه از غضروف براي محكم كردن سمت كم‌توان بيني استفاده ميكنند تا كجي برطرف بشه و برنگرده. و يا هر نياز ديگري كه باشه...

اگر بعد از استفاده بازم كسي غضروفش زياد بياد بهش پس مي دهند كه تا يكسال نگهداره اون غضروف رو.

لذا اگه دكتري بشما ظرف غضروف داد به معناي اين نيست كه از روش قديمي استفاده كرده.

صرفا از طريق پرسش شفاف از دكترتون هست كه ميتونيد مطمن بشيد كه روش دكتر چي هست.

حتما توي جلسات مشاوره تون يكي از سوالاتتون اين باشه. كه آيا اون دكتر پايه اي از غضروف براي استحكام نوك بيني ميذاره يا نه؟

در روش قديمي اين پايه رو نميذاشتند كه براي بيني هاي با نوك ضعيف مشكلساز ميشد چرا كه به مرور نوك بيني پايين مي اومد.

مطب‌گردي‌ها: ثابتي(ص2597)؛ مجلسي(ص2578)؛ حسناني(ص2597و ۲۶۴۰و ۲۷۱۷و 2720)؛ سامی(ص۲۶۲۵و ۲۶۵۹و 2677و ۲۶۷۵و 2699و ۲۶۸۲)؛ ابیانه(ص۲۶۲۴و ۲۶۲۲و 2696و 2759)؛ نوری(ص۲۶۸۷و ۲۶۴۶)؛ نادریان(ص۲۶۴۷و ۲۷۴۴)؛ برادران(ص۲۷۲۱و ۲۷۳۷‌و۳۰۲۶و۳۰۴۶و3048و3067 و۳۰۶۹)؛ رجایی(ص۲۷۴۶و ۲۷۴۷و ۲۷۶۲)؛ غلامرضااحمدي (ص2761) لیست‌خرابکارها ۲۸۹۵) نکات‌مطبگردی(۲۷۸۴و 2903 و۳۰۳۹ و۳۰۷۳)- وسایل‌موردنیازعمل(۲۸۰۶)- شب‌عمل (2773و ۲۷۸۷)- شرح‌حال‌بعد‌عمل: (۲۷۸۰و 2782و ۲۷۸۳و ۲۸۰۵و ۲۸۱۱و ۲۸۱۸و ۲۸۱۹و ۲۸۲۹و ۲۸۳۰و 2839و ۲۸۴۰و 2848و 2858و 2862و 2878و 2889و 2893و 2894و ۲۹۰۰ و2923 و 2924 و 2926 و ۳۰۴۳ و۳۰۵۶)- اولین‌پست(۲۵۴۸). مهمونی اشتراک تجربه(از ۳۰۱۱ تا...)!   
عزيزم من اينو كامل از دكتر پرسيدم.  در روش جديد از غضروف فرد استفاده ميكنن براي محكم كردن نوك ...

ممنونم ازت  شایلین جون خیلی خوب و دقیق توضیح دادید🌺🌺

انشااالله که بهترین حالت ممکن برای بینیتون اتفاق بیافته عزیزم😊🙏🏼🙏🏼

در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤   اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../  درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /
ببین من فقط ظاهری برای بینی تصمیم نگرفتم از لحاظ اینکه به روحیاتم هم بخوره برام مهم بود آخه شما خود ...

ممنونم از تجزیه تحلیل قشنگت

منم دنبال نتیجه طبیعی تر و تمیز هستم،اتفاقا اجزای صورتم درشته و اصلا بینی کوچک بهم نمیاد.فقط از نیم رخ بینی من پروجکشن زیادی داره و دلم میخواد کم بشه.

حالا جالبه این نکته رو به دکتر نادریان گفتم،گفت این پروجکشن زیاد به صورت تو کمک کرده!مثل آدم قدبلندی که چاق هم باشه و چاقیش به دلیل قد بلندیش به چشم نیاد!همین باعث شده این بینی رو صورتت بشینه و حتی اولش گفت عمل نکن و بعد گفت ۲۰ تا ۳۰ درصد تغییر میکنی.

مطب گردی ها  دکتر بنیادی و نادریان صفحه ۲۹۰۰ دکتر تقوی یحیوی رجایی غلامر ضا احمدی قارونی  سامی  ۲۹۰۲      دکتر برزنجی ابیانه ۲۹۰۳        
ممنونم از تجزیه تحلیل قشنگت منم دنبال نتیجه طبیعی تر و تمیز هستم،اتفاقا اجزای صورتم درشته و اصلا بی ...

عزيزم پيش چندتا دكتر برو  

از جمع بندي نظرات اونا به نتيجه خواهي رسيد كه چه فرم بيني برات مناسب تره

بچه ها چرا پستهایی ک من ذخیره کردم تو ذخیره شده هام نیست؟

بچه ها چرا پستهایی ک من ذخیره کردم تو ذخیره شده هام نیست؟

دقيقن منم همين مشكلو داشتم.

خيلي از اطلاعات خوبي كه به خيال خودم ذخيره كرده بودم در واقع اصلا ذخيره نشده بود.

سلام خانوما من میخوام بینیمو عمل کنم ،وقتم خیلی کم میشه بهم کمک کنید یه دکتر خوب توی تهران یا کرج که قیمتشم حول و حوش ۵ میلیون باشه برای بینی استخوانی و قوز دار معرفی کنید؟بنظرتون بینی طبیعی خوبه یا نیمه فانتزی؟نوکش تیز باشه یا گرد؟روی بینی صاف باشه بهتره یا قوس دار؟توروخدا کمکم کنید وقتم خیلی کمه نمیتونم کل تاپیکو بخونم

راستش نگفتم چون خيلي ها توي خصوصي بمن پيام دادن كه ما ميخوايم بدونيم شما بالاخره با كي عمل ميكني ما ...

یا خدا 

واقعا نکنید این کارا رو هر کس بر اساس سلیقه و نوع بینی و شرایط خودش باید انتخاب کنه مثلا خودِ من یه مورد برام پیش اومد که آرایشگاهی که می رم چون خیلی سال منو می شناخت از دوهفته بعد از عملم هم منو دیده بود بعد از چند ماه گفت می خوام با دکتر تو عمل کنم بعدشم هر چی گفتم بابا خودت تحقیق کن گفت شما خیلی تحقیق کردی بینیتم خوشگل شده دوست دارم ولی جالبه بدونید بینی ایشون اصلا جالب نشد 

دقيقن منم همين مشكلو داشتم. خيلي از اطلاعات خوبي كه به خيال خودم ذخيره كرده بودم در واقع اصلا ذخيره ...

چه بد😐 باید چکارکرد؟پس اون آیکون ذخیره ک سبز میشه یعنی چی؟

تو قسمت ذخیره شده هام صفره عددش. هیچیم توش نیست❗❗

2810