2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015401 بازدید | 66527 پست
سلام عزیزم منم دکتر رجایی گزینه اصلیم هست میشه خصوصی برام پیام بفرستین ولی تا اونجا که دیدم رجایی اص ...

منم به همین خاطر انتخاب کردم اصلا نمیخواستم بینی کوچیک به صورت من نمیاد ولی الان دلهره دارم همه میگن اولش ورمه کوچیکتر میشه من نمیخوام کوچیکتر از این‌بشه

عملیده با دکتر احمدرضا رجایی
آمین جان یه سوال این ورم بعد از عمل تا چقدره ؟ مثلا 30 درصد بینی ورمه یا نه؟

ببین اصلا نمی شه گفت بستگی به بدنت داره و نوع پوستت من خودم کم ورم بودم سایز بینیم بعد از گچ خیلی کوچیکتر نشد ولی فرمش روز به روز بهتر شد چون ورمهای ریز نوک بینی به مرور کمتر می شد .اصلا یکی از نگرانی های من دو هفته بعد از عملم این بود که بینی م کوچولو بود ولی فرمش مثل روز برداشتن اسپیلنت قشنگ نبود بعد ها فهمسدم ورمم کم بود ولی همون کم باعث می شد ریزه کاری های نوک بینی که اون رو زیبا می کنه مشخص نباشه.عجله نکن و با آرامش این روزها رو سپری کن ان شاالله که بینیت ایده آل و زیبا می شه،همونطور که دوست داری

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببین اصلا نمی شه گفت بستگی به بدنت داره و نوع پوستت من خودم کم ورم بودم سایز بینیم بعد از گچ خیلی کو ...

ممنون عزیزم خیلی خوب جواب میدی خدا خیرت بده 

توکل بخدا ایشالله همینطور باشه 

منم همینو حس میکنم که ورم کلی برای من کمه تا ببینیم چی میشه فقط بگذره این روزا

سلام بچه ها

یکی این دوتا عکس زو برام فرستاد پیجش هست روی عکس

خرابکاری دکترا و احتمال موفقیتشون رو لیست کرده

بعد ۳ تا سقط واستفاده کلی دارو تو بارداری.درکمال ناامیدی به آرزوم رسیدم.خداااااااااای مهربونم همیشه شکرگذارتم بخاطر داشتن دلبرکم  👩‍👦خدایا مواظب پسرم باش و ان شاالله هیشکی تو آرزوی فرزند نمونه...
سلام بچه ها یکی این دوتا عکس زو برام فرستاد پیجش هست روی عکس خرابکاری دکترا و احتمال موفقیتشون رو ...

بعد ۳ تا سقط واستفاده کلی دارو تو بارداری.درکمال ناامیدی به آرزوم رسیدم.خداااااااااای مهربونم همیشه شکرگذارتم بخاطر داشتن دلبرکم  👩‍👦خدایا مواظب پسرم باش و ان شاالله هیشکی تو آرزوی فرزند نمونه...

عزيزم     لطف داري... انتخاب كردم ، وقت هم گرفتم. ديگه توكل به خدا...

به سلامتی انشاالله بهترین اتفاق بیافته😊🙏🏼

حالا به ما نمیخواید بگید انتخابتون کی هست؟

در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤   اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../  درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /
ببین اصلا نمی شه گفت بستگی به بدنت داره و نوع پوستت من خودم کم ورم بودم سایز بینیم بعد از گچ خیلی کو ...

آمین جان شما نمیدونید این متدهای جدید ک دیگه غضروف به شخص تحویل نمیدن چطوریه؟انگار غضروف های خود شخص رو تو قسمتهای مختلف بینی و پایه بینی جا گذاری میشه.

و آیا پزشکی ک همچنان یه شیشه غضروف میده آیا متدش قدیمیه و ممکنه بینیش بعدا به مشکل بخوره و افت کنه یا کج بشه؟

ممنون میشم اگه اطلاعاتی دراین زمینه دارید با ماهم به اشتراک بذارید.🌺🌺

در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤   اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../  درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /

روش‌های جراحی بینی مدرن
امروزه روشهای جراحی بینی  مختلفی برای ترمیم بینی های گوشتی و همچنین استخوانی وجود دارد که به‌ مراتب از بسیاری از روشهای قدیمی علمی و مدرن تر می‌باشند.

در روشهای جراحی بینی به سبک مدرن متخصص زیبایی در این شاخه تمامی سعی خود را می‌کند که از بینی هیچ غضروف و یا استخوانی کاسته نشود و تا حد امکان برای بهبود وضعیت ظاهری به این بخش از صورت مواردی نیز اضافه شود .

برای مفهوم بیشتر این موضوع باید اینگونه بیان کنیم که در روش‌ های جراحی رینوپلاستی متخصص جراحی بینی تمامی تلاش خود را می‌کند که از بافت های بخش های بینی در قسمتهای مختلف آنکه به این بافت ها نیاز است، استفاده نماید . درواقع بدون هیچ بافت مصنوعی به ترمیم بینی متقاضی اقدام می‌کند .

در بعضی از موارد در روش های جراحی بینی به سبک مدرن تلاش پزشک به استفاده از بافت های دیگر نقاط بدن برای پیوند زدن به بافت بینی می‌باشد . در واقع متخصص با تغییر شکل دادن بافت ، بینی را کوچک و یا بزرگ نموده و به آن حالت و ساختار مناسبی می‌بخشد . در واقع مهم‌ترین بخش در روش های جراحی بینی مدرن  تغییر شکل دادن بینی بدون خارج کردن بافت‌های اضافی از آن است .

روش‌های جراحی زیبایی بینی سنتی
در روش های جراحی زیبایی به سبک قدیمی اغلب برای کوچک کردن بینی بافت های بسیاری از آن خارج می‌شد . این نوع سبک در جراحی زیبایی بینی هم چنان توسط بسیاری از جراحان پلاستیک در حال انجام شدن است و اغلب در ظرف شیشه‌ای بافت های جداشده از بینی را به بیمار داده و توصیه می‌کنند در مواقع ضروری برای جراحی های احتمالی بعدی این بافت را نگهداری نمایند ؛ اما معایب این روش‌ها تنها به این موارد خلاصه نمی‌شود .

• با برداشتن بافت‌های بینی برای کوچک کردن آن به مرور زمان و در دوران میان‌سالی پوست بینی حالت چروکیده و افتاده به خود خواهد دید و این به دلیل خارج کردن بیش از حد بافت بینی می‌باشد .
  • در این روش‌ها اغلب مراجعه کنندگان پس از انجام عمل رینوپلاستی در تنفس خود احساس نارضایتی می‌کنند و بیشتر دچار گرفتگی‌های بینی می‌شوند .
  • ظاهر تقریباً یکسان تمامی بینی های عمل شده به دلیل استفاده از یک ساختار واحد در آنها
  • در اینگونه از روش ها هدف، تنها کوچک کردن بینی است بدون اینکه توجهی به فرم و اجزای صورت شود . برای کوچک کردن حفره‌های بینی تنها روش کوچک نمودن پره‌های آن است که در روش‌های سنتی جراحی زیبایی این برش ها بیش از حد انجام می‌شود .

اکانت دوستم هست لطفا در مورد تاپیک های 99 به قبل سوال نفرمایید.
عزیزم من نمیتونم فعلا در مورد بینی خودم نظر بدم چون هنوز پانسمانو برنداشتم  دکتر رجایی عملش 15 ...

نسیم جون ممنون از توضیحات خوب شما.منم با دکتر رجایی وقت مشاوره دارم.فقط از همین موضوعی که مطرح کردید،کم نکردن پروجکشن نگرانم‌چون بینی من این ایراد رو داره و برام مهمه که کم بشه،برای شما کم شده؟

واینکه انگار همه بینی هاش یه قوس خیلی ملایم داره،سبک عملشه یا میپرسه؟و بعد قوس میده؟

مطب گردی ها  دکتر بنیادی و نادریان صفحه ۲۹۰۰ دکتر تقوی یحیوی رجایی غلامر ضا احمدی قارونی  سامی  ۲۹۰۲      دکتر برزنجی ابیانه ۲۹۰۳        
سلام به بانوی مهتاب  چه خوب که تجربیاتتو گفتی. خصوصا که من خیلی دوست داشتم با دکتر بنیادی و د ...

سلام دل بهاری جون

بنیادی و یحیوی رو بزار کنار پس

ببین دکتر تقوی چند مورد یک ماه و دو هفته و یه هفته ....دیدم،اون دو هفته ای که کلا خانم سرخوشی بود و خیلی خوشحال که دکتر از اون بینی کوفته ایش این رو دراورده و هنوز ورم داره وخیلی راضی بود،بینی بدی نبود.از نظر علمی به قول خودشون خوب بود ولی خیلی نوک و پره قشنگی نداشت،قوس هم نداشت

اون دو ماهیه بینیش قوس داشت،سرشم قشنگ نبود،انگار طبیعی بی حالتن.

یکی هفته پیش عمل ترمیمی با غضروف گوش کرده بود که بینی بسییییییار بزرگ بود.و من هر چی حساب کتاب کردم که قرار چقدر کوچک بشه،راه به جایی نبردم🤔🤓😥

یوی هم هفت سال پیش عمل کرده بود،با مامانش اومده بود برای بوتاکس،که خیلی طبیعی بود و خوب بود ولی عالی نه.خودش میگفت دلم میخواست کوچکتر باشه،

در کل بینی هر کسی رو طبیعی و اندازه صورتش درآورده بود وخوب ولی فوق العاده نبودن.

اممممما دکتر بسیار دقیق و باحوصله و نکته سنج ...بود و ۵۰ تومن مشاوره نوش جونش...

حتی تو آینه قدی که ایستادیم و صورتم رو آنالیز کرد گفت چرا تا حالا به این فکر نکردی لب بالات رو ژل بزنی،🤣🤣🤣😓

مطب گردی ها  دکتر بنیادی و نادریان صفحه ۲۹۰۰ دکتر تقوی یحیوی رجایی غلامر ضا احمدی قارونی  سامی  ۲۹۰۲      دکتر برزنجی ابیانه ۲۹۰۳        
نسیم جون ممنون از توضیحات خوب شما.منم با دکتر رجایی وقت مشاوره دارم.فقط از همین موضوعی که مطرح کردید ...

خواهش میکنم عزیزم . ببین من یه دکتر انتخاب کردم متناسب با بیس صورتم. به نظرم رجایی برای من مناسب بود اما نمیتونم به شما سفارش کنم چون صورت شما رو ندیدم. چرا نظرشمارو میپرسه اگه نخوای قوس نمیده. همه اینارو بهش بگو اما کلا تنفس براش خیلی مهمه کم کردن پروجکشن همیشه خوب نیست برای بعضی بینی ها ریسکه ریسکه تنفسی و گوشت آوردن بینی. هستن دکترایی که هر بینی بهشون میدی کوچیک میکنن کار ندارن چه جوریه استخونیه یا گوشتی اصن میاد به صورت یارو یا نه. اینا خوب اصول زیبایی شناسی داره الکی نیست. 

و اینکه نظرات و سلیقه ها فرق داره من به شدت طبیعی دوست داشتم و دارم یه بینی کلاسیکه عالی برای صورتم نه یه کاردستی فانتزی و کوچیک چون قرار نیست بینی که دکتر برام درست میکنه قاب کنم دیوار خونمون قراره بذارمش تو صورت خودم باید به این صورت بیاد دیگه

در کل فعلا که من دوست دارم بینیم همین قد بمونه و  کوچکتر نشه چون صورت بسیار درشتی دارم. به نظرم یه مشاوره برو ایرادای بینیتو عالی میگه ندیدم دکتری انقد دقیق و ریز بتونه بینی رو تحلیل کنه ولی بعدش اگه دوست داری بینیت کوچیکتر بشه با اون عمل نکن. یه دکتر دیگه برو ولی ایرادایی که رجایی بهت گفته رو به اون دکترت که میخواد عملت کنه بگو و نظرشو بخواه.

آمین جان شما نمیدونید این متدهای جدید ک دیگه غضروف به شخص تحویل نمیدن چطوریه؟انگار غضروف های خود شخص ...

عزیزم من یه بار راجع به این مساله توضیح دادم من فکر نکنم متد خاصی باشه بینی یه شخص ممکنه به غضروف بیشتری نیاز داشته باشه و یه شخص نه.مثلاتعدادی زیادی از اشخاصی که با دکتر من عمل کردن دکتر غضروف اضافه بهشون داده ولی در مورد خودمن نه .چون تیغه ی بینی من  کار زیادی داشت بالای بینی من زیادی تو رفته و باریک بود دکتر اون قسمت ما بین ابروهامو رو هم بالا آورد هم پهن تر کرد و خب همه ی غضروفام مصرف شدو چیزی نموند که بهم پس بده.اگر دکتر تو عملش غضروف اضافه به کار ببره بینی بزرگتر می شه و ظرافتش از بین می ره البته از نظر من ،چون اصولا این غضروف های اضافه باعث بزرگی بینی می شن پس لازمه خارج بشن اون بحث هم خارج کردن غضروف به صورت خیلی زیاد و بیشتر در مورد بینی هایی ممکنه پیش بیاد که غضروف ضعیفی دارن وگرنه اکثر بینی ها برای فرم دادن و ظریف کردن مجبورن از غضروفاش خارج کنن حالا یکی مثل من جاهای دیگه ی بینی ش نیاز داره استفاده می شه یکی نیاز نداره 

بچه ها جونم

در مورد دکتر کلانتر هرمزی و دکتر نراقی اطلاعاتی ندارید؟

روش‌های جراحی بینی مدرن امروزه روشهای جراحی بینی  مختلفی برای ترمیم بینی های گوشتی و همچنین است ...

به عقیده ی من اینا یه جور بازاریابی هست مثل قالب های کنترلی و برش با لیزر و خیلی چیزهای دیگه که بعد از یه مدت معلوم شد فقط و فقط در حد حرفه مثلا کسی که بینی با نوک غضروفی بزرگ داره با بخیه کردن غضروف ها مشکلش حل نمی شه که یا کلا اگر غضروف تراشیده نشه برای نواحی مورد نیاز باید چی کار کنن غضروف طرف رو بخیه کنن تراش ندن و برای جاهای مورد نیاز مجبورن از دنده و گوش پیوند بزنن آخه این عقلانی نیست تبحر دکتر تشخیص میزان درست کوچک کردن و تراش غضروف هست اگر بی رویه اینکار انجام بشه ممکنه مشکل ایجاد کنه.البته من پزشک نیستم ولی در مورد خودم دیدم که به من غضروف ندادن ولی به بعضی دیگه دادن مسلما تکنیک انجام شده رو بینی من با بقیه فرق نداشته

2810