سلام دوست عزیز.بینی من هم دقیقا این ایراد رو داره،هم سطح نبودن و عدم تقارن پره ها...
با دکتر نادریان و تقوی و بنیادی و یحیوی مشاوره داشتم.دکتر بنیادی که گفت عمل نمیکنم و بعد که اصرلر کردم کدوم پزشک رو پیشنهاد میدید گفت برو پیش نراقی...نراقی هم که میگن ۳۵ به بالا🤤
دکتر یحیوی هم کلی بررسی کرد و گفت فیست خیلی خوبه😊واین ایراد خیلی هم معلوم نیست ولی اگه فقط بینیت عمل بشه خیلی روی زیباییت تاثیر داره که با گوشی خودش ازم عکس گرفت و توی تقویمش شمارمو یادداشت کرد و گفت آنالیز کنم که باید چیکارش کنم؟و بعد منشی تلفنی گفت که دکتر گفته عمل نکن چون بعد از عمل این ایراد بیستر مشخص میشه😓😓😓البته من رو دوستم که پزشک بود و باهاش عمل کرده بود معرفی کرد و حتی روز مشاوره روی برگه معرفی به بیمارستان نوشت از طرف فلانی...
دکتر تقوی بسیار دقیق و با حوصله بود و کلی وقت مشاوره طول کشید و از زوایا مختلف بررسی کرد و...گفت حتما عمل کن و ایراد بزرگ بینیت عدم تقارن و میتونم درستش کنم و خیلی خوب میشه...ولی نمونه های مطبش خیلی دیگه طبیعی بودن
نادریان که اصلا اشاره ای به این موضوع نکرد وگفت ۲۰ تا ۳۰ درصد تغییر میونی و این مقدار راضیت میکنه؟و یه عکس هم بهم نشون داد،بیماری که بینیش شبیه من بود.خوب بود،والبته بیمارهای مطبش هم بینی های خوبی داشتن نه فوق العاده...
خلاصه اینکه من سردرگم تر از قبل موندم چه کنم؟😥😥😥😥یه بینی طبیعی خوش فرم دلم میخواد