سلام دوستان. بعضي از دوستان لطف كردند و سوالهاشون رو به صورت پيغام فرستادند كه بعضيهاش مشترك بود و اينجا برا همه مينويسم. البته جوابها رو خصوصي هم فرستادم.
١/ در مورد دكترهايي كه رايگان ويزيت ميكنند من واقعا اطلاعي ندارم چون من به علت پزشك بودنم كلا ازم ويزيت نميگيرن و اگر كسي ازم ويزيت بگيره روش يه خط گنده ميخوره چون اخلاق پزشكي نداره. از اين همه دكتري كه من رفتم فقط خوش سيرت ويزيت گرفت كه تازه با هم يه مدت همكار هم بوديم!!!!
٢/ در مورد قيمت عمل هم باز من اطلاعي ندارم چون هيچوقت سوال نكردم. حتي عمل خودم رو هم از منشي سوال كردم گفت بين ١٠-١٢ ميليون من هم ١٢ تا روز عمل بردم. كه وقتي ازم پرسيدند چقدر دكتر گفته واريز كنيد گفتم دكتر چيزي نگفتن. از كلينيك تماس گرفتند باهاشون كه در كمال ناباوري به خصوص كه من ايشون رو اصلا نميشناختم!!!! فرمودند فقط هزينه كلينيك رو بگيريد من از همكار حق عمل نميگيرم!!! و دو نيم براي كلينيك گرفتند!!!!
٣/ در مورد پزشكان كه كي خوبه، حقيقتش اگر خودم ميدونستم و ميتونستم اعتماد كنم از همون سال يك پزشكي عملم رو ميكردم!!! اكثر دكترها خوب هستند فقط دنبال كساني كه حالت بيزينس پيدا كردن و هي عكس و فيلم ميزارن با احتياط بيشتري برين.
فكر نكنيد كه فلان دكتر كم سابقه است اون يكي پر سابقه. متاسفانه تو ايران چون نظارت درستي روي كار جراحان نيست به خصوص زيبايي وقتي معروف ميشن ديگه روزي ٤-٥ تا عمل ميكنند مثلا كه البته ديگه خودشون نميكنند. مثلا دكتر رزمپ ٣ تا اتاق عمل همزمان دارند!!!
من كساني كه توي ليستم كامل خط خوردند، دكتر ثابتي، دكتر احمدي در پاسداران، دكتر ملتجي، دكتر خوش سيرت، دكتر فرزان رضايي، بودند.
اميدوارم كه اين مطالب كمكتون كرده باشه.
راستي دو نفر در مورد دو تا دكتر خيلي دارن اينجا تبليغ ميكنند حواستون باشه.