2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015407 بازدید | 66527 پست

شایلین جان این عکس بینیم

مطبگردی دکتر سامان (۲۶۸۳) ، دکتر گودرزی (۲۵۹۲)  ، دکتر ثابتی (۲۷۵۷)، دکتر ابیانه(۲۹۱۸)-شرح عمل (۲۹۷۶)- عکس قبل از عمل(۲۶۸۳)- عکس ۳ ماه بعد از عمل( ۳۰۴۰)
سلام  عزیزم شما رفتی پیش دکتر ؟ چه کردی؟

سلام هم دکتری عزیزم ....۱۵نوبت دارم برم اتمام حجت

وقتی کسی هدفی را غیر از آنچه همه دارند دنبال کند می‌گویند :یا خداست   یا شیطان   

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

میگم بچه ها داشتم فکر میکردم در مورد یه دکتری. (اسم نمیبرم) روزی ۵ تا عمل میکنه. هر عمل قیمت دوازده ...

ویزیت هم حساب کن

ویزتو بزار جمعشو واسه مالیات و حقوق پرسنل یعنی سود خالص میشه عملاشون

اکانت دوستم هست لطفا در مورد تاپیک های 99 به قبل سوال نفرمایید.
شایلین جان این عکس بینیم

ربکا جان نوع بینی شما غضروف و استخونه درسته؟

مطب‌گردي‌ها: ثابتي(ص2597)؛ مجلسي(ص2578)؛ حسناني(ص2597و ۲۶۴۰و ۲۷۱۷و 2720)؛ سامی(ص۲۶۲۵و ۲۶۵۹و 2677و ۲۶۷۵و 2699و ۲۶۸۲)؛ ابیانه(ص۲۶۲۴و ۲۶۲۲و 2696و 2759)؛ نوری(ص۲۶۸۷و ۲۶۴۶)؛ نادریان(ص۲۶۴۷و ۲۷۴۴)؛ برادران(ص۲۷۲۱و ۲۷۳۷‌و۳۰۲۶و۳۰۴۶و3048و3067 و۳۰۶۹)؛ رجایی(ص۲۷۴۶و ۲۷۴۷و ۲۷۶۲)؛ غلامرضااحمدي (ص2761) لیست‌خرابکارها ۲۸۹۵) نکات‌مطبگردی(۲۷۸۴و 2903 و۳۰۳۹ و۳۰۷۳)- وسایل‌موردنیازعمل(۲۸۰۶)- شب‌عمل (2773و ۲۷۸۷)- شرح‌حال‌بعد‌عمل: (۲۷۸۰و 2782و ۲۷۸۳و ۲۸۰۵و ۲۸۱۱و ۲۸۱۸و ۲۸۱۹و ۲۸۲۹و ۲۸۳۰و 2839و ۲۸۴۰و 2848و 2858و 2862و 2878و 2889و 2893و 2894و ۲۹۰۰ و2923 و 2924 و 2926 و ۳۰۴۳ و۳۰۵۶)- اولین‌پست(۲۵۴۸). مهمونی اشتراک تجربه(از ۳۰۱۱ تا...)!   
ویزیت هم حساب کن ویزتو بزار جمعشو واسه مالیات و حقوق پرسنل یعنی سود خالص میشه عملاشون

خخخخ

اره ویزیت هم هست

تازه در نظر بگیر که دارایی اینها هم هرسال خودش مولد عمل میکنه و رشد و سود مضاعف داره!!

مطب‌گردي‌ها: ثابتي(ص2597)؛ مجلسي(ص2578)؛ حسناني(ص2597و ۲۶۴۰و ۲۷۱۷و 2720)؛ سامی(ص۲۶۲۵و ۲۶۵۹و 2677و ۲۶۷۵و 2699و ۲۶۸۲)؛ ابیانه(ص۲۶۲۴و ۲۶۲۲و 2696و 2759)؛ نوری(ص۲۶۸۷و ۲۶۴۶)؛ نادریان(ص۲۶۴۷و ۲۷۴۴)؛ برادران(ص۲۷۲۱و ۲۷۳۷‌و۳۰۲۶و۳۰۴۶و3048و3067 و۳۰۶۹)؛ رجایی(ص۲۷۴۶و ۲۷۴۷و ۲۷۶۲)؛ غلامرضااحمدي (ص2761) لیست‌خرابکارها ۲۸۹۵) نکات‌مطبگردی(۲۷۸۴و 2903 و۳۰۳۹ و۳۰۷۳)- وسایل‌موردنیازعمل(۲۸۰۶)- شب‌عمل (2773و ۲۷۸۷)- شرح‌حال‌بعد‌عمل: (۲۷۸۰و 2782و ۲۷۸۳و ۲۸۰۵و ۲۸۱۱و ۲۸۱۸و ۲۸۱۹و ۲۸۲۹و ۲۸۳۰و 2839و ۲۸۴۰و 2848و 2858و 2862و 2878و 2889و 2893و 2894و ۲۹۰۰ و2923 و 2924 و 2926 و ۳۰۴۳ و۳۰۵۶)- اولین‌پست(۲۵۴۸). مهمونی اشتراک تجربه(از ۳۰۱۱ تا...)!   
ربکا جان نوع بینی شما غضروف و استخونه درسته؟

عزیزم سامان که نگف بینیم چه مدلیه.میلانی گف پوستش ضخیم و به اصطلاح گوشتیه گودرزی هم گف استخونی غضروفیه😂🤦🏻‍♀️ ولی خودم فک میکنم استخونی غضروفی با پوست ضخیمه

مطبگردی دکتر سامان (۲۶۸۳) ، دکتر گودرزی (۲۵۹۲)  ، دکتر ثابتی (۲۷۵۷)، دکتر ابیانه(۲۹۱۸)-شرح عمل (۲۹۷۶)- عکس قبل از عمل(۲۶۸۳)- عکس ۳ ماه بعد از عمل( ۳۰۴۰)
عزیزم سامان که نگف بینیم چه مدلیه.میلانی گف پوستش ضخیم و به اصطلاح گوشتیه گودرزی هم گف استخونی غضروف ...

میپرسیدی ازش!

این لیست سوالات من: شاید بدرد دوستان بخوره.

میپرسیدی ازش! این لیست سوالات من: شاید بدرد دوستان بخوره.

اره باید میپرسیدم.جواب بقیه سوالا رو خودش داد و من یه فرم پر کردم اسم همه داروها و سابقه ی بیماری خودم و اطرافیانم رو نوشتم حتی یه نیم نگاهم به اون نکرد فقط یه لحظه نگاه کرد که اسمم رو بفهمه😑 

بچه ها من عذاب وجدان گرفتم ازتون خواهش میکنم بر حسب نظر من یه دکتر رو از لیستتون حذف نکنین.من خیلی طبیعی پسندم بعد هم واقعا هیچ کدوم از کسایی که من دیدم بینیهاشون زشت و داغون نبود و خوب بودن خودشونم راضی بودن.

سلام هم دکتری عزیزم ....۱۵نوبت دارم برم اتمام حجت

انشالله به خوبی پیش بره عزیزم  ولی یک چیز بهت بگم اگه احیانا دکتر آصفی چیزی گفت که تهش ناامیدی بود اصلا اهمیت نده چون به منم خیلی ناامیدی منتقل کرد گفت طراحی اینه اله بله اما  بهش گفتم دکتر من انتظار نامعقول ندارم خلاصه تو هم اگه واقعا انتظار غیر معقول نداری البته بهش بگو باشه من قبول دارم و فلان چون اساسا خیلیا رو میگه فلان نمیشی .روزی که اسپیلنت رو از بینیم برمیداشت بهش گفتم یادته دکتر چقدر ترسوندیم خخخ خندید گفت نه خوب خودت خوشگلی و فلان خخخخ تو دلم گفتم چه ربطی داره    خلاصه که بهت بگم که علی رغم اینکه ادمها رو خیلی ناامید میکنه ولی واقعا کار خودشو خیلی خوب انجام میده لااقل برای من اینطور بود .واقعا ازش راضیم خدام ازش راضی باشه  

مطب گردی دکتر سامان مطب بی نهایت شلوغ بود نمونه های عمل زیادی بودن.یه خانم بودن کمتر از ۱ ماه بود ک ...

ممنون از توضیحات خوبتون. خیلی توضیحاتتون عالی بود و خیلی به درد من خورد. حالت کلیپسی که میگید درسته من نمونه هاشو چک کردم اکثرا این مشکل رو دارن. 4 سال پیش خیلی ارزونتر میگرفت ولی یادمه همه میگفتن وردست عموش کار میکنه تا یاد بگیره. 

مطب گردي دكتر برادران (ص ٢٩٠٧) دكتر احمدي (ص ٢٩٠٨)
2810