سلام
من امروز رفتم مطب دکتر سعید گودرزی
اول اینو بگم که یکی از آشناهامون پیشش عمل کرده بود و راضی بود به نظر منم بینیش قشنگ و شیک شده فقط بعد از عمل سوهان کشیده
تو مطب یه خانمی بودن که پارسال با دکتر عمل کرده بودن مادرشون گفتن که بینیشون قشنگ شده بوده و همه تعریف میکردن فقط گویا بعد از اینکه ورمش خوابیده متوجه شدن که یک سمت بینیشون استخون درآورده که دکتر گفتن باید 3 میلی متر بیشتر میتراشیدم و دوباره عملشون کرده بودن و فعلا تو گچ بود بنابراین معلوم نبود چجوری شدن ولی گفتن چند تا از دوستاشون پیش دکتر عمل کردن و راضین
دکتر که منو معاینه کردن گفتن بینیم استخونی غضروفیه با پوست کمی ضخیم و ازم پرسیدن مشکل تنفسی دارم و من گفتم بینیم همیشه کیپه گفتن مشکلی تو بینیت نیست که باعث اشکال در تنفست بشه و عملت باعث بهبود تنفست نمیشه ولی دکتر میلانی به من گفته بودن بینیم انحراف جزئی داره و بعد از عمل حدود 30% تنفسم بهتر میشه چون مشکل اصلیم که باعث گرفتگی بینیم شده آلرژیه. من واقعا گیج شدم و نمیدونم کدومشون درست میگن
دکتر گودرزی گفتن هزینه ی عمل با کلینیک 7 میلیون تومن میشه و کلینیک میرداماد عمل میکنن
در ضمن از خانمی که عمل ترمیمی داشتن دستمزد نگرفته بودن و خانم فقط هزینه ی کلینک رو پرداخت کرده بودن