2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015447 بازدید | 66527 پست
ممنون از توضیحات خوبتون. خیلی توضیحاتتون عالی بود و خیلی به درد من خورد. حالت کلیپسی که میگید درسته ...

خواهش میکنم جانم.خوشحالم به دردتون خورد.حالت کلیپسیش اونقدر وحشتناک نبود بیشتر میتونم بگم حالت مثلثی بود و سوراخ های بینی با کل بینی خیلی تناسب نداشتن . به نظر من برای شما که تا اونجایی که من خاطرمه قصد ترمیم دارین هزینش خیلی زیاد میشه چون تا اونجایی که من فهمیدم هزینه ی ترمیمش 25 میلیونه و احتمالا این قیمت بدون درنظر گرفتن هزینه ی کلینیکه. دیگه وقتی یه کم معروف میشن هوا برشون میداره تازه دکتر سامان فک نمیکنم خیلی دکتر معروفی باشه و معروفیتش رو از داییش داره 

مطبگردی دکتر سامان (۲۶۸۳) ، دکتر گودرزی (۲۵۹۲)  ، دکتر ثابتی (۲۷۵۷)، دکتر ابیانه(۲۹۱۸)-شرح عمل (۲۹۷۶)- عکس قبل از عمل(۲۶۸۳)- عکس ۳ ماه بعد از عمل( ۳۰۴۰)

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خواهش میکنم جانم.خوشحالم به دردتون خورد.حالت کلیپسیش اونقدر وحشتناک نبود بیشتر میتونم بگم حالت مثلثی ...

راست میگیا داییش بود نه عموش   . این حالت کلیپسی درواقع مشکل نیست سبک عملشه ولی یه مقدار حالت طبیعی بینی از بین میره. من خودم یه مقدار نوک بینی گرد باشه بیشتر دوست دارم ولی نظرها متفاوته. من فقط یک نمونه گوشتی عملی ازش دیدم که خوب بود. 

مطب گردي دكتر برادران (ص ٢٩٠٧) دكتر احمدي (ص ٢٩٠٨)
خواهش میکنم جانم.خوشحالم به دردتون خورد.حالت کلیپسیش اونقدر وحشتناک نبود بیشتر میتونم بگم حالت مثلثی ...

دکتر سامان مامان سلین سوادکوهی معروفش کرد چند وقت پیش با اون عمل کرد که خوبم نشده

دکتر سامان مامان سلین سوادکوهی معروفش کرد چند وقت پیش با اون عمل کرد که خوبم نشده

کی هستند ایشون؟

مطب‌گردي‌ها: ثابتي(ص2597)؛ مجلسي(ص2578)؛ حسناني(ص2597و ۲۶۴۰و ۲۷۱۷و 2720)؛ سامی(ص۲۶۲۵و ۲۶۵۹و 2677و ۲۶۷۵و 2699و ۲۶۸۲)؛ ابیانه(ص۲۶۲۴و ۲۶۲۲و 2696و 2759)؛ نوری(ص۲۶۸۷و ۲۶۴۶)؛ نادریان(ص۲۶۴۷و ۲۷۴۴)؛ برادران(ص۲۷۲۱و ۲۷۳۷‌و۳۰۲۶و۳۰۴۶و3048و3067 و۳۰۶۹)؛ رجایی(ص۲۷۴۶و ۲۷۴۷و ۲۷۶۲)؛ غلامرضااحمدي (ص2761) لیست‌خرابکارها ۲۸۹۵) نکات‌مطبگردی(۲۷۸۴و 2903 و۳۰۳۹ و۳۰۷۳)- وسایل‌موردنیازعمل(۲۸۰۶)- شب‌عمل (2773و ۲۷۸۷)- شرح‌حال‌بعد‌عمل: (۲۷۸۰و 2782و ۲۷۸۳و ۲۸۰۵و ۲۸۱۱و ۲۸۱۸و ۲۸۱۹و ۲۸۲۹و ۲۸۳۰و 2839و ۲۸۴۰و 2848و 2858و 2862و 2878و 2889و 2893و 2894و ۲۹۰۰ و2923 و 2924 و 2926 و ۳۰۴۳ و۳۰۵۶)- اولین‌پست(۲۵۴۸). مهمونی اشتراک تجربه(از ۳۰۱۱ تا...)!   
آهان اینم اضافه کنم یه خانمی بودن که اگه اشتباه نکنم ۱۰ روز از عملشون گذشته بود بینیشون کوچیک و سربا ...

ربکا جان لایک بابت امضات👏👌

مطب‌گردي‌ها: ثابتي(ص2597)؛ مجلسي(ص2578)؛ حسناني(ص2597و ۲۶۴۰و ۲۷۱۷و 2720)؛ سامی(ص۲۶۲۵و ۲۶۵۹و 2677و ۲۶۷۵و 2699و ۲۶۸۲)؛ ابیانه(ص۲۶۲۴و ۲۶۲۲و 2696و 2759)؛ نوری(ص۲۶۸۷و ۲۶۴۶)؛ نادریان(ص۲۶۴۷و ۲۷۴۴)؛ برادران(ص۲۷۲۱و ۲۷۳۷‌و۳۰۲۶و۳۰۴۶و3048و3067 و۳۰۶۹)؛ رجایی(ص۲۷۴۶و ۲۷۴۷و ۲۷۶۲)؛ غلامرضااحمدي (ص2761) لیست‌خرابکارها ۲۸۹۵) نکات‌مطبگردی(۲۷۸۴و 2903 و۳۰۳۹ و۳۰۷۳)- وسایل‌موردنیازعمل(۲۸۰۶)- شب‌عمل (2773و ۲۷۸۷)- شرح‌حال‌بعد‌عمل: (۲۷۸۰و 2782و ۲۷۸۳و ۲۸۰۵و ۲۸۱۱و ۲۸۱۸و ۲۸۱۹و ۲۸۲۹و ۲۸۳۰و 2839و ۲۸۴۰و 2848و 2858و 2862و 2878و 2889و 2893و 2894و ۲۹۰۰ و2923 و 2924 و 2926 و ۳۰۴۳ و۳۰۵۶)- اولین‌پست(۲۵۴۸). مهمونی اشتراک تجربه(از ۳۰۱۱ تا...)!   
سلام  من امروز رفتم مطب دکتر سعید گودرزی  اول اینو بگم که یکی از آشناهامون پیشش عمل کرده ...

ربکا جان بنظرم وقتی در مورد نظر دکتر نگران میشی چندتا دکتر برو ببین بقیه چی میگن

مثلا ثابتی بمن گفت پلیپ شدید داری و بینیت قبلن شکسته بوده یادت نمیاد☹ عمل سختی خواهی داشت.

خیلی نگران شدم.. بعد از اون پیش هر دکتری رفتم میپرسیدم من پلیپ دارم و میگفتند نه! تا اینکه خیالم راحت شد.

دکتر ابیانه رو حتما برو. منطقی و خوش حوصله هست.

ربکا جان بنظرم وقتی در مورد نظر دکتر نگران میشی چندتا دکتر برو ببین بقیه چی میگن مثلا ثابتی بمن گفت ...

من حالا حالاها مطب گردی دارم.هفته ی دیگه انشالله کوهستانی و هفته ی بعدش هم ثابتی و ۹ شهریور هم دکتر جهاندیده.شاید پیش کوچک زاده هم رفتم.دکتر ابیانه بدون نوبت ویزیت میکنه یا باید وقت بگیرم؟ 

مطبگردی دکتر سامان (۲۶۸۳) ، دکتر گودرزی (۲۵۹۲)  ، دکتر ثابتی (۲۷۵۷)، دکتر ابیانه(۲۹۱۸)-شرح عمل (۲۹۷۶)- عکس قبل از عمل(۲۶۸۳)- عکس ۳ ماه بعد از عمل( ۳۰۴۰)
ربکا جان لایک بابت امضات👏👌

ممنون❣

من حالا حالاها مطب گردی دارم.هفته ی دیگه انشالله کوهستانی و هفته ی بعدش هم ثابتی و ۹ شهریور هم دکتر ...

وقت بگیر. دیر وقت میده.

سلام دوستان من یه سوال داشتم شماچند وقت  بعد از عملتون مشکل تنفسی تون حل شد؟ 

من دیشب تازه گچشو باز کردم فکر میکردم دیگه راحت شدم اما امشبم دوباره نمیتونستم با بینیم زیاد نفس بکشم و صبح مه بیدار میشم دهنم خشکه 😕

سلام دوستان من یه سوال داشتم شماچند وقت  بعد از عملتون مشکل تنفسی تون حل شد؟  من دیشب تاز ...

نگران نباشين تا يه مدت همينطوره. من بعد از يه ماه خوب شدم و هر روزم بهتر ميشه. به هر حال پر از بخيه است اونتو و طول ميكشه تا التهابها بخوابه. انگشتتون كه ميبره ميبينين چطور قرمز ميشه و متورم و تا يكي دو هفته درد داره  الان توي دماغتون به مراتب بدتره تمام مخاطها اسيب ديده هستند . تا اينها دوباره گردش خون نرمال پيدا كنند طول ميكشه و بسته به ميزان دستكاري و سيستم ايمني هر فردي متفاوته. اگر تا سه هفته بهتر نشه معمولا اسپري فلوتيكونازول ميدن كه كورتون خفيف هست و جذب سيستميك نداره و التهاب رو ميخوابونه

رينوپلاستي توسط خانم دكتر پريسا اميديان، خرداد ٩٨. بالاخره بعد از ٢٤ سال دكتري كه بتونم بهش اعتماد كنم و دماغمو بدم دستش رو پيدا كردم و عمل كردم. اين هم عكس قبل و بعد. اميدوارم همتون عملهاي خوبي داشته باشيد. https://www.instagram.com/p/Bz4yWUnpZMy/?hl=en.                       https://www.instagram.com/p/B0AXxCvJieg/?hl=en         

سلام دوستان. بعضي از دوستان لطف كردند و سوالهاشون رو به صورت پيغام فرستادند كه بعضيهاش مشترك بود و اينجا برا همه مينويسم. البته جوابها رو خصوصي هم فرستادم.

١/ در مورد دكترهايي كه رايگان ويزيت ميكنند من واقعا اطلاعي ندارم چون من به علت پزشك بودنم كلا ازم ويزيت نميگيرن و اگر كسي ازم ويزيت بگيره روش يه خط گنده ميخوره چون اخلاق پزشكي نداره. از اين همه دكتري كه من رفتم فقط خوش سيرت ويزيت گرفت كه تازه با هم يه مدت همكار هم بوديم!!!!

٢/ در مورد قيمت عمل هم باز من اطلاعي ندارم چون هيچوقت سوال نكردم. حتي عمل خودم رو هم از منشي سوال كردم گفت بين ١٠-١٢ ميليون من هم ١٢ تا روز عمل بردم. كه وقتي ازم پرسيدند چقدر دكتر گفته واريز كنيد گفتم دكتر چيزي نگفتن. از كلينيك تماس گرفتند باهاشون كه در كمال ناباوري به خصوص كه من ايشون رو اصلا نميشناختم!!!! فرمودند فقط هزينه كلينيك رو بگيريد من از همكار حق عمل نميگيرم!!! و دو نيم براي كلينيك گرفتند!!!!

٣/ در مورد پزشكان كه كي خوبه، حقيقتش اگر خودم ميدونستم و ميتونستم اعتماد كنم از همون سال يك پزشكي عملم رو ميكردم!!! اكثر دكترها خوب هستند فقط دنبال كساني كه حالت بيزينس پيدا كردن و هي عكس و فيلم ميزارن با احتياط بيشتري برين. 

فكر نكنيد كه فلان دكتر كم سابقه است اون يكي پر سابقه. متاسفانه تو ايران چون نظارت درستي روي كار جراحان نيست به خصوص زيبايي وقتي معروف ميشن ديگه روزي ٤-٥ تا عمل ميكنند مثلا كه البته ديگه خودشون نميكنند. مثلا دكتر رزمپ ٣ تا اتاق عمل همزمان دارند!!! 

من كساني كه توي ليستم كامل خط خوردند، دكتر ثابتي، دكتر احمدي در پاسداران، دكتر ملتجي، دكتر خوش سيرت، دكتر فرزان رضايي، بودند. 

اميدوارم كه اين مطالب كمكتون كرده باشه.

راستي دو نفر در مورد دو تا دكتر خيلي دارن اينجا تبليغ ميكنند حواستون باشه. 

رينوپلاستي توسط خانم دكتر پريسا اميديان، خرداد ٩٨. بالاخره بعد از ٢٤ سال دكتري كه بتونم بهش اعتماد كنم و دماغمو بدم دستش رو پيدا كردم و عمل كردم. اين هم عكس قبل و بعد. اميدوارم همتون عملهاي خوبي داشته باشيد. https://www.instagram.com/p/Bz4yWUnpZMy/?hl=en.                       https://www.instagram.com/p/B0AXxCvJieg/?hl=en         
2810