2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015446 بازدید | 66527 پست
شما با کی عمل کردین؟ چند وقته؟ هزینع ش چقدر شد؟😍😍😍

دکتر بهنام غفاری.ساری

نزدیک به سه سال.😊

با هزینه عکس و آزمایش و این جور چیزا ۶ تومن

دلم کمی خدامیخواهد...کمی سکوت... دلم دل بریدنمیخواهد...کمی آغوش آسمانی...کمی دور شدن از این جسم آدمی...کمی دور شدن                           
من فردا با ابراهيم رزمپا وقت مشاوره دارم چيزي ازش ميدونيد

عزيزم از يه منبع موثق ميدونم ايشون خودش عمل نمي كنه و بشدت هم ناراضي زياد داره!

اگه از جونت سير نشدي حتي فكر مشاوره باهاشم نباش!

مطب‌گردي‌ها: ثابتي(ص2597)؛ مجلسي(ص2578)؛ حسناني(ص2597و ۲۶۴۰و ۲۷۱۷و 2720)؛ سامی(ص۲۶۲۵و ۲۶۵۹و 2677و ۲۶۷۵و 2699و ۲۶۸۲)؛ ابیانه(ص۲۶۲۴و ۲۶۲۲و 2696و 2759)؛ نوری(ص۲۶۸۷و ۲۶۴۶)؛ نادریان(ص۲۶۴۷و ۲۷۴۴)؛ برادران(ص۲۷۲۱و ۲۷۳۷‌و۳۰۲۶و۳۰۴۶و3048و3067 و۳۰۶۹)؛ رجایی(ص۲۷۴۶و ۲۷۴۷و ۲۷۶۲)؛ غلامرضااحمدي (ص2761) لیست‌خرابکارها ۲۸۹۵) نکات‌مطبگردی(۲۷۸۴و 2903 و۳۰۳۹ و۳۰۷۳)- وسایل‌موردنیازعمل(۲۸۰۶)- شب‌عمل (2773و ۲۷۸۷)- شرح‌حال‌بعد‌عمل: (۲۷۸۰و 2782و ۲۷۸۳و ۲۸۰۵و ۲۸۱۱و ۲۸۱۸و ۲۸۱۹و ۲۸۲۹و ۲۸۳۰و 2839و ۲۸۴۰و 2848و 2858و 2862و 2878و 2889و 2893و 2894و ۲۹۰۰ و2923 و 2924 و 2926 و ۳۰۴۳ و۳۰۵۶)- اولین‌پست(۲۵۴۸). مهمونی اشتراک تجربه(از ۳۰۱۱ تا...)!   

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دقیقا همون کارایی که گفت انجام داد.در مورد جای بخیه هم پره های من که برش خورده هیچ اثری نداره ولی رو ...

ممنونم عزيزم

مطب‌گردي‌ها: ثابتي(ص2597)؛ مجلسي(ص2578)؛ حسناني(ص2597و ۲۶۴۰و ۲۷۱۷و 2720)؛ سامی(ص۲۶۲۵و ۲۶۵۹و 2677و ۲۶۷۵و 2699و ۲۶۸۲)؛ ابیانه(ص۲۶۲۴و ۲۶۲۲و 2696و 2759)؛ نوری(ص۲۶۸۷و ۲۶۴۶)؛ نادریان(ص۲۶۴۷و ۲۷۴۴)؛ برادران(ص۲۷۲۱و ۲۷۳۷‌و۳۰۲۶و۳۰۴۶و3048و3067 و۳۰۶۹)؛ رجایی(ص۲۷۴۶و ۲۷۴۷و ۲۷۶۲)؛ غلامرضااحمدي (ص2761) لیست‌خرابکارها ۲۸۹۵) نکات‌مطبگردی(۲۷۸۴و 2903 و۳۰۳۹ و۳۰۷۳)- وسایل‌موردنیازعمل(۲۸۰۶)- شب‌عمل (2773و ۲۷۸۷)- شرح‌حال‌بعد‌عمل: (۲۷۸۰و 2782و ۲۷۸۳و ۲۸۰۵و ۲۸۱۱و ۲۸۱۸و ۲۸۱۹و ۲۸۲۹و ۲۸۳۰و 2839و ۲۸۴۰و 2848و 2858و 2862و 2878و 2889و 2893و 2894و ۲۹۰۰ و2923 و 2924 و 2926 و ۳۰۴۳ و۳۰۵۶)- اولین‌پست(۲۵۴۸). مهمونی اشتراک تجربه(از ۳۰۱۱ تا...)!   
يعني چي ريسك داره  اما الانم با توجه به سنش من نمونه هاي خيلي خوبي تو مطبش ديدم ضمن اينكه دكتر ...

همون طور که آمین گفت دکترهایی که سنشون بالا رفته ممکنه تمامی مراحل عمل رو خودشون نتونن انجام بدن و به دکتر همراه و یا دستیارانشون بسپارن

مثلا بحث بخیه در جراحی بینی واقعا مهمه، و اگر خود دکتر با ظرافت این کار رو انجام بده خب قطعا نتیجه مطلوب تره

من هم بینی خوب توی مطب دکتر احمدی دیدم، نمیگم همه کارشون بدِ، اما میگم بعلت سنشون ممکنه کمی ریسک کار بالا باشه برای جراحی زیبایی

کلا هر دکتری که انتخاب کنیم بالاخره کار خراب داشته و داره، به سن و سال هم نیست، اما نگته ای که من توی همه پست هام میگم اینه که ما نه از ساختار بینی اون فردی که عمل شده چیزی میدونیم و نه از مشکلاتی که قبل از عمل داشته و خب هر فردی متفاوته نسبت به دیگری قطعا

من جراحم رو خیلی شانسی و یهویی انتخاب کردم

و به قول شایلین خوش شانس بودم که راضی ام از بینیم، چون جراح منم بقول شایلین ناراضی و کار خراب داشته، اما بینی من خوب شده و دقیقا همون چیزی که خواستم شد.

اما خب وقتی حساس هستین توی انتخاب دکتر روی کس خاصی تعصب نداشته باشین و همه دکترارو ازشون نمونه های زیاد ببینید و با اطمینان کامل وقت جراحی بگیرید

مطب گردي دكتر فتح سامي:

تاريخ دوشنبه7 تيرماه 98 (از ساعت 8 تا ساعت 12 شب)

بچه ها دوشنبه ها بهترين زمان براي ديدن نمونه كاراي دكتر سامي هست و فقط در اين روز عمليهاي قديمي ميايند براي معاينه يا كشيدن بخيه. پس بهترين زمان براي مطب گردي اين روز است. اما منشي‌ ايشون ترجيحا نميذاره كسي در روز دوشنبه اونجا بياد ولي اگه كسي اصرار داشته باشه منشي بهش يه آفر ويژه ميده: ميتوني دوشنبه بياي، مريضها رو ببيني، اسم اونها رو بپرسي و بعد از اخرين مريض در ساعت پاياني مطب بري پيش دكتر و اسامي مدنظرت رو بخوني تا دكتر كيس به كيس از توي كامپيوترش عكس قبل و بعد رو بياره بيرون و برات تحليل كنه! اين آفر عالي بود بنظرم! اما بايد 40 هزار تومان از جيب مبارك پرداخت كني! بازم بنظر من ميصرفه!

نكته جالب ماجرا اين هست كه اين آفر رو قبول نكني حتي نميذاره 30 ثاينه اونجا وايستي و از دور هم كسي رو ببيني!

بهشون گفتم ولي آخه من قبلا هزينه ويزيت رو دادم و مشاوره شدم با دكتر ولي اونموقع چرا بمن نگفتيد ميتونم چنين آفري داشته باشم!؟ گفتند ميخواستي بپرسي!   جواب منطق و كوبنده اي بود (!!)... سكوت!    

بهرحال من اين پيشنهاد رو پسنديدم، چون مواردي از دكتر ديده بودم كه دلم ميخواست عكس قبل رو هم بهم نشون بده و يا توضيح بده كه چرا بيني اون شكلي شده!!

(مثلا همون عكسي كه چندروز قبل ازتون نظرسنجي كردم و خيلي بزرگ بود يكي از ابهامات من بود!)

البته اينم بگم براي همين آفر هم شما بايد از قبل وقت گرفته باشي و نبايد سرزده بري... چون ممكنه وقت دكتر تا اخر شب پر باشه.

خلاصه منشي جان (اين كه ميگم جان دليل داره چون حسم بهش خوب نبود كلا!   ) بعد از دريافت 40 هزار تومان مبلغ نقد (چون اونجا فقط پول نقد قبول ميكنند و نميتوني كارت بكشي) بالاخره چشماشون برق خاصي زد و لبخندي بر لبشون نشست و يه برگه و يه خودكار به من دادند گفتند حالا ميتوني آزادانه بچرخي بين مريضامون!

بچه ها من بعلت شرايطم و اينكه از محل كارم ميرفتم و ترافيك هم زياد بود متاسفانه خيلي دير رسيده بودم و خيلي از كيسها رو از دست داده بودم،

ما سه نفر بوديم كه قرار بود از اين آفر استفاده كنيم! وقتي كاغذ سفيدم رو با كاغذ پر از اسم اونها مقايسه كردم احساس شكست خاصي داشتم!   ديديد وقتي بابت هرچيزي پول پرداخت ميكنيد جديتر به موضوع توجه ميكنيد؟ منم انگار چون بابت ديدن كيس‌ها ملزم به پرداخت وجه نقد شده بودم كميت (يعني تعداد بازديد ها) برام يه شاخص شده بود و ميگفتم اي بابا پول دادم كاش حداقل بيشتر آدم ببينم!   خلاصه شما اگه خواستيد بريد زودتر بريد كه احساستون بهتر باشه!

خب خيلي مقدمه حرفام طولاني شد.. بقول شاعر ميگن نميدونم از چي چي بكاه و بر چي چي بيفزا ! (يادم رفته اگه يادتون اومد بگيد لطفا   )

بريم سراغ نمونه ها:

1- دختر خانمي با دماغي بسيار زيبا نشسته بود كنار پدرش، كنارشون رفتم. تبريك گفتم بخاطر اين همه تقارن و زيبايي بيني! با اينكه فكرميكردم دماغ اوليه ايشون حتما يك استخوني بزرگ بوده باشه ولي گفت گوشتي بوده! (توي دلم گفتم خب حتما ايشون دقيق تعاريف نوع دماغ رو بلد نيست و حتما به دماغي كه غضروف زياد داره ميگه گوشتي! البته دماغ پدرش هم بزرگ گوشتي بود ولي بازم بخاطر فرم بسيار زيباي بيني ايشون بعد عمل نتونستم باور كنم دماغشون گوشتي بوده باشه! يه عكس از قبل عملش بهم نشون داد! بچه ها اغراق نميكنم ولي بااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااورم نشد اون دماغ شده باشه اين دماغ! تصور كنيد يه نارنگي روي صورتتون باشه، همونجوري گرد و همونجوري بي ربط به صورت! (مي ايستم به احترام هنر دستان دكتر و اينهمه تغيير!   )

2- خانمي با لبخندي بر لب به سمت من اومدند و با صدايي آرام و مهربان پرسيدند آيا من شارژر دارم؟ (خوشبختانه از اونجا كه من هرجا ميرم هرچي وسايل مورد نياز اوليه بخوام همراهم هست لذا اگه شب توي بيابون هم بمونم مشكلي ازين بابت ندارم!) شارژر داشتم و تقديمشون كردم. كنارم نشست و صحبت ما در مورد بيني ايشون آغاز شد. 

ادامه دارد...

دختر دوست بابای من به دختر ۲۲ ساله ۴-۵ سال پیش برای جراحی بینی رفت و بنده خدا فوت شد، اسم دکترش و نمیدونم (اما میپرسم از بابام)

اما حالا بعد از ۴ سال شکایت و این داستانا معلوم شده که جراحی که در مطب ویزیتش کرده بوده، جراحی بینیارو به کس دیگه ای میسپرد‌ه و اصلا خودش جراحی نمیکرده و اینکه توی کلینیک ۴ نفر رو همزمان بیهوش میکردن و جراحی هارو انجام میدادن، که این بنده خدا بهوش میاد قبل از شروع عملش و باز براش داروی بیهوشی میزنن و در اثر همون فوت میشه گویا

اون دکتر اصلا خودش جراحی و انجام نمیداده، و فکر میکنید چه حکمی براشون بریده شده در دادگاه؟

فقط اینکه یکسال نمیتونن طبابت کنن هر دو دکتر! همین😐

که البته دوست بابام متوجه شدن که با رشوه و اینا در دوره ممنوعیت طبابتشون مشغول جراحی ان🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

اینارو نمیگم که توی دلتون و خدای نکرده خالی کنم، من خودم با اینکه بابام صد درصد مخالف بود جراحی کردم و همه ریسک و ایناش و به جون خریدم و انجامش دادم، میگم که هم دقت کنین توی انتخاب دکتر و هم منطقی به ریسک ها و عوارضش فکر کنید.

❤️

مطب گردي دكتر فتح سامي: تاريخ دوشنبه7 تيرماه 98 (از ساعت 8 تا ساعت 12 شب) بچه ها دوشنبه ها ب ...

ادامه 2 -

اون خانم بيني شون جمع و جور و كوچك شده بود . برام عجيب بود چون از سامي نديده بودم كاري به اين حد كوچك! ميگفت بيش از يكساله عمل كرده ولي بسيار ورم داشت و ناقرينه بود. خودشونم همين نظر رو داشتند و  بابت همين موضوع اومده بودند كه نظر دكتر رو بپرسند. مي تونم بگم بيني قشنگي نبود! اگر ورمها ميرفت ميشد گفت يه بيني معمولي بود مثل خيلي از عملهاي بيني. عكس قبلش رو كه ديدم يه بيني غضروفي استخوني بود. فكر ميكنم جا داشت كه ازين بهتر بشه!! البته فعلا كه همون ورم هم خودش ماجرا شده بود براي ايشون. البته اينم بايد بگم كه من كلا احساس ميكردم پوست ايشون خاص هست چون كلا پوست ملتهب به نظر ميرسيد. اين خانم گفتند كه دكتر سامي چونه را هم همزمان پروتز كردند براشون. خيلي خوب شده بود راستش تا نگفته بود من اصلا متوجه نشده بودم و كاملا طبيعي بود. اسمشون رو پرسيدم تا در موردشون از دكتر بپرسم.

3- يه خانم خيلي شاد و پر انرژي گوشه ديگر سالن نشسته بود. اول نفهميدم كه عمل كرده باشه ولي ظاهرا ايشون هم يكي از مشتريان راضي دكتر سامي بود. فاصله شون از من زياد بود و مجبور شدم جامو عوض كنم تا برم نزديكش... يه بيني بسيار تميز. بدون ورم. نوكدار. 

وقتي عكس قبل عمل رو ديدم متوجه شدم ايشون هم گوشتي بزرگ بوده! 

عجب تغيير مثبتي! بچه ها من مطب حسناني بيني بزرگ گوشتي دوتا ديدم كه يكيشون خيلي بد (بنظر من افتضاح) شده بود اون يكي اما خوب شده بود. ولي بين هاي گوشتي اينجا واقعا عالي بودند... جوري شكل داشتند و نوك دار بودند كه واقعا آدم فكر نميكرد گوشتي بوده اولش ! مثل يك بيني غضروفي و استخوني خوش شانس بودند!

4- خانم جواني با لبخند ما سه نفر رو رصد ميكرد. انگار ديدن ما خاطرات مطب گردي خودش رو براش زنده كرده بود. بهش لبخند زدم. گفت درك ميكنم حال شماها رو! منم واسه انتخاب دكتر خيلي استرس داشتم و خيلي گشتم! .... ميگفت سال 83 با دكتر يوشي عمل ناموفقي داشتم  و سال 92 اومدم سامي ترميم. و بسيار از يوشي بد مي گفت!

در مورد بيني ايشون بايد بگم فانتزي بسيار سربالا بود. ميگفت خودم فانتزي دوست داشتم. كنار پره ها جاي بخيه بود كه ميگفت بخاطر عمل اولم ايجاد شده. در كل بيني مورد سليقه من نبود. اسمشون رو پرسيدم چون كنجكاو بودم عكس قبل عملش رو حتما پيش دكتر ببينم.

5يه زوج جوان ته سالن نشسته بودند. نزديك كه شدم فهميدم ايشون هم ترميمي هستند. عمل ناموفق اولشون با صحراييان بود و خيلي هم ازش ناراضي بودند. ميگفت ستون بيني كاملا كج شده بود و بيني كليپسي شده بود. همسرش خيلي دلسوزانه بمن گفت ما از دكتر ممنونيم چون من فكر نميكردم خانومم دوباره بيني خوبي بدست بياره.. اين بيني براي ما معجزه بود! 

در مورد بيني ايشون بگم كه ترميم تميزي بود ظريف و كوچك و شيك (از مورد قبلي بسيار بهتر بود) 

خودشون بمن گفتند اسم من رو بنويس كه رفتي پيش دكتر عكس قبل عملم رو هم بهت نشون بده...

6- يه خانمي با بيني قلمي و صاف و تميز ديدم. ميگفت من 5 ساله عمل كردم اما چون ايران نبودم نيومدم اون بخيه معروف يكساله رو سر سال بكشم و حالا بعد 5 سال خودش امده از دماغم بيرون! بيني تميزي بود. صاف و قرينه و بي ايراد. اما نمي دونم چرا حس ميكردم بعد 5 سال انگار هنوز ورم داره... وقتي اين موضوع رو مطرح كردم بقيه گفتند نه ورم نيست اما خود خانومه بمن گفت كه حس خودشم همينه. كمي بيني ورم داره. بيني اولشون خيل شبيه من بود. استخوني غضروفي با قوز ملايم...

بمن گفت بيني تو از من بهتره! عمل نكن!!

كلا خيليها توي مطبها بمن ميگن عمل نكن و همين منو ميترسونه!

ادامه دارد...

ادامه 2 - اون خانم بيني شون جمع و جور و كوچك شده بود . برام عجيب بود چون از سامي نديده بودم كاري ب ...

منم روزی که مشاوره رفتم توی اتاق انتظار بهم می گفتن چیو می خوای عمل کنی ولش کن بابا همین طوری هم بهت می یاد😐😐😐😐رفتم بالا به دکتر گفتم ،خندید گفت شما عمل کنی خیلی بهترِ و خیلی خوب می شه در حالی که به اون دوستم که بعد از عمل مشکل تنفسی پیدا کرده بود گفته بود به نظر من عمل نکن اتفاقا پستش توی تاپیک هست اگر پیدا کردم می گذارم براتون.

پیشنهاد می کنم برای اولین سوال از ابیانه همین رو بپرس

و اما دلیل این حرفشون که نبایدم نگرانت کنه تحمل استرس زیاد چند وقت بعد از عمله وقتی یکی کلا چهره اش خوبه می گن ول کن عمل نکن نمی ارزه.

مطب گردي سامي

بعد از ديدن كيس ها ساعت 11 شب نوبت ما شد بريم پيش دكتر. منشي كه حسابي خسته و كلافه بود بما گفت چون هر سه تعداد زيادي اسم داريد كه مي خواهيد از دكتر سوال بپرسيد و اسامي تان تكراري هست سه تايي با هم برويد و بعدش هم تك تك ويزيت بشويد يا سوال بپرسيد... قطعا پيشنهاد ايشون غير اخلاقي و غير حرفه اي بود. وقتي سه نفر سه تا هزينه ويزيت ميدهند انتظار دارند تك تك پيش دكتر بروند نه گروهي! 

اما من استقبال كردم! چون هم نمونه كمتر ديده بودم و ليستم كوچكتر بود و هم مي تونستم حرفايي كه دكتر به اون دو نفر مي زنه رو هم بشنوم!

سه تايي رفتيم و فكر كنم حدود 50 دقيقه پيش دكتر بوديم. ايشان يكي يكي عكس هر كدوم از كيس ها رو باز ميكرد و بهمون توضيح ميداد.

راستي بچه ها اون خانومي كه چندروز پيش عكسش رو باهاتون نظر سنجي كرده بودم رو يادتونه؟؟   او رو هم از دكتر پرسيدم. گفتم چرا اين بيني اينقدر بزررگه؟ دكتر عكسهاي قبل عمل او رو هم نشون دارد. بيني بسيار بزرگ و كاملا كج! 

خب حالا ميتونم بگم خيلي خيلي خوب شده بود بعد عمل! ولي شايد ظرافت و قوسهاي بيشتري مي تونست داشته باشه و نداره.

بچه ها اگه بخوام جمع بندي كنم در مورد مطب گردي سامي ميتونم خيلي خلاصه بهتون بگم:

1- نوع بيني:

اگر بيني شما گوشتي هست، دكتر سامي ميتواند يك انتخاب جدي براي شما باشد. (من در مطب نادريان و حسناني و ثابتي و سامي گوشتي ديدم و واقعا كار سامي به مراتب بهتر بود!)

اگر بيني شما پر ريسك هست، سامي مي تواند يكي از انتخاب هاي جدي شما باشد ولي گزينه هاي ديگر رو هم بررسي كنيد (دقت كنيد كه اين رو به اندازه قبلي با تاكيد نگفتم)

اگر بيني شما استخوني هست و كم كار دارد، سامي شايد يكي از گزينه ها باشد اما چون شما كيس خوب عمل هستيد ميتوانيد بيشتر دنبال سليقه تان برويد و دكتر براي شما زياد هست...

2- موضوع مالي:

هزينه عمل دكتر سامي 18 تومان هست. (4 تومان بابت بيمارستان است چون در كلينيك عمل نميكند)

هربار ويزيت و حتي كشيدن بخيه ملزم به پرداخت حق ويزيت 40 هزار توماني است. حتي مطب گردي در مطب ايشون بايد با هماهنگي و پرداخت وجه باشد.

لذا اگر موضوع مالي براي شما اهميت ندارد سامي ميتواند يكي از گزينه هاي شما باشد. اگر بيني شما گوشتي است و مي ترسيد جاي ديگه برويد ميتوانيد از موضوع مالي چشم پوشي كنيد.

3- اخلاق و حوصله دكتر:

دكتر بسيار خوش حوصله است. خوب توضيح ميدهد و وقت ميگذارد. دقيق است. بقول يكي از مريضهاي ايشون: سامي اونقدر تميز و دقيق هست كه حتي وقتي بيهوش هستي خيالت از وسواس و دقت ايشون راحت است!

اميدوارم يهترين انتخاب ها رو داشته باشيد.

ارادتمند

شايلين

دختر دوست بابای من به دختر ۲۲ ساله ۴-۵ سال پیش برای جراحی بینی رفت و بنده خدا فوت شد، اسم دکترش ...

من شنيدم ابراهيم رزمپا هم خودش عمل نميكنه و سه تا اتاق عمل به موازات و همزمان بيماران ايشون رو عمل ميكنند.

ادامه 2 - اون خانم بيني شون جمع و جور و كوچك شده بود . برام عجيب بود چون از سامي نديده بودم كاري ب ...

بخیه ی معروف چیه دیگه؟ یعنی یک بخیه وجود داره که یکساااال میمونه تو بینی؟ من ده روز دیگه عملمه تو رو خدا همه چیزو به من بگین

مطب گردي سامي بعد از ديدن كيس ها ساعت 11 شب نوبت ما شد بريم پيش دكتر. منشي كه حسابي خسته و كلاف ...

شایلین جان واقعا ممنون که وقت میذاری و تجربیاتت رو مینویسی .خدا خیرت بده🙏🏻

مطبگردی دکتر سامان (۲۶۸۳) ، دکتر گودرزی (۲۵۹۲)  ، دکتر ثابتی (۲۷۵۷)، دکتر ابیانه(۲۹۱۸)-شرح عمل (۲۹۷۶)- عکس قبل از عمل(۲۶۸۳)- عکس ۳ ماه بعد از عمل( ۳۰۴۰)
بخیه ی معروف چیه دیگه؟ یعنی یک بخیه وجود داره که یکساااال میمونه تو بینی؟ من ده روز دیگه عملمه تو رو ...

من به جز بخیه های کلوملا و پره ها که یه هفته بعد از عمل کشیدن هیچ بخیه ی کشیدنیه دیگه نداشتم شاید همه ی دکترا این مدل بخیه رو نداشته باشن

2810