2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015389 بازدید | 66527 پست
عزیزم من خودم سه سال پیش عمل کردم و تمام ابعاد عمل رو می دونم خارحی ها هم عمل می کنن و خیلی نامحسوس ...

كمتر عمل ميكنن چون اولا بينياشون مثل نژاد ايراني بد نيست، كلا بينياشون معموليه، دوما انقد گرونه كه بهش فكرم نميكنن ولي اونايي هم كه عمل ميكنن بقول شما نامحسوسه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

روز ویزیت که یادشون نمیمونه  تو اتاق عمل قبل عمل بهت میگه چحوری میخوای فقط یادت باشه همه چی رو ...

نه اخه رفتم پیش اصف ...قراره طراحی کنه برام حالا میترسم طراحیش اونجور که میخوام نشه ...ولی نمیدونم چرا به اصف حس خوبی دارم

وقتی کسی هدفی را غیر از آنچه همه دارند دنبال کند می‌گویند :یا خداست   یا شیطان   

یه چیز درباره خارجیا بگم اونم اینه که اونا حجاب ندارن .....باور کنید خیلی تاثیر داره مثلا بابام بهم گفت دیدی چقد دماغت بدون روسری خوشگله .....موها که میاد دور صورت دماغم زیاد تو چش نیس

وقتی کسی هدفی را غیر از آنچه همه دارند دنبال کند می‌گویند :یا خداست   یا شیطان   
نه اخه رفتم پیش اصف ...قراره طراحی کنه برام حالا میترسم طراحیش اونجور که میخوام نشه ...ولی نمیدونم چ ...

مگه میخوات نقاشیت کنه   که طراحیش این همه طول کشید؟  

سه بعدی میخوات طراحی کنه؟

حالا بزار طراحی کنه بعد بهش بگو قوسش بده ببینم چجوری میشم

اخه زیاددلت به طراحی خوش نباشه تا باز نکنن بینی رو نمیتونن قطعی بگن چه مدلی میشه قبل عمل

اکانت دوستم هست لطفا در مورد تاپیک های 99 به قبل سوال نفرمایید.
روش بسته چجوریه؟

برش از داخل سوراخ بینیه پره و تیغه وسط برش نداره زیاد روش خوبی نیست چون تسلط دکتر کم میشه به داخل

اکانت دوستم هست لطفا در مورد تاپیک های 99 به قبل سوال نفرمایید.
برش از داخل سوراخ بینیه پره و تیغه وسط برش نداره زیاد روش خوبی نیست چون تسلط دکتر کم میشه به داخل

آره بنظر منم خوب نیست

مهمون داشتیم جا موندم از تکالیفم

چند صفحه ایی جا موندم  

2810