سلام بچه ها. من عضو خيلي قديمي هستم كه سال ٩٠-٩١ ميخواستم عمل كنم ، پزشك هم هستم و خيلي از دكتراي معروف هم استادم بودن. خلاصه دردسرتون ندم اصلا جرات نميكردم برم پيش هيچ كدوم. حدود ٤٠ تا مطب هم كه دكتراشون رو نميشناختم هم رفتم. در نهايت بيخيال شدم ولي هر سال كه ميومدم ايران باز هم چندتا دكتر رو ميرفتم. بالاخره يك ماه قبل عمل كردم!!!! و روز ١٢ بعد از عمل هم از ايران برگشتم. راستش نميدونم الان چه دكترايي رو بورس هستند تو اين سايت ولي زمان من يعني ٩٠-٩١ محبي، سجاديان، فرهنگ، علامه خيلي رو بورس بودن. من پيش دكتر پريسا اميديان عمل كردم. يكي از كارمندهاي كلينيك ايرانيان بود دماغش خيلي خوب و تميز و طبيعي بود ، جلسه اول روم نشد بپرسم جلسه دوم سوال كردم كه دماغش عمليه؟ وقتي گفت اره تمام همكاراش تعجب كردند. عكس قبلش رو هم نشون داد يه دماغ گنده گوشتي. سه سال بود عمل كرده بود. رفتم مطبشون كه مشترك با يه اقاي دكتر بود و يه خانم و اقا ديدم كه اونها هم عالي بودند. خود خانم دكتر اينقدر فوق العاده و با شخصيت بود كه كلا من وسواسي دلو زدم به دريا. من الان يك ماهه عمل كردم تنفسم عاليه و هيچ كس هم نميفهمه عمل كردم اينقدر خوب تو صورتم خوابيده( البته اين خارجيا نميفهمن اگه ايران بود احتمالا همه ميفهميدن). دليل اينكه اينجا نوشتم اين هست كه اين سايت به من خيلي كمك كرد و خواستم كمكي به بقيه بكنم.
Dr.parisa.omidian اين توي اينستا هست
يه اقاي دكتري هم بود كه كارش خيلي تميز بود و مريضهاي اون هم اصلا مشكل تنفسي نداشتند ولي من از فرم بينيها خوشم نيومد ولي خدايي كارش تميز بود به اسم دكتر شارقي. اگر از مدلهاي بينيش خوشتون بياد كار علميش فوق العاده است.
يه نكته اي هم به عنوان پزشك يادتون نره، مهمترين اصل اينه كه بتونين با پزشكتون ارتباط پيدا كنيد كه اگر مشكلي پيش اومد باهاتون دوست باشه و كمكتون كنه. اميدوارم همتون در نهايت مثل من خوشحال باشين