2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015389 بازدید | 66527 پست
و اگر خواستین عمل کنین لطفا به اخلاق حرفه ای و مسئولیت پذیری دکتر خیلی توجه کنین.  چون عمل بین ...

مرسي دوست عزيز،واقعا همينه ،انشاا... ک همه بهترين نتيجه رو بگيرن❤

بله درست میگی واقعااا همشون ناراضی دارن حالا بعصی ها کمتر بعضی ها بیشتر

دقیقا 

بعد باید نگاه کنیدببینی از چی ناراضین؟

مثلا ناراضیای دکتر من اکثرا میگن فانتزی یا نیمه فانتزی میخواستیم طبیعی عمل کرده! 

با مثلا دکتریه ک بینی استخونیو خوب در میاره

خب اصن دکتر حسنانی هر چیم بهش بگی نیمه فانتزیم کن یا فانتزی کار خودشو میکنه😂😂😂و کلا اعتقاد داره به صورت ایرانیا بینی طبیعی میاد 

من ک فعلا ورمم تا بخوام راضی باشم از دکترم یه چهار ماهی باید بگذره 

اکانت دوستم هست لطفا در مورد تاپیک های 99 به قبل سوال نفرمایید.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم وقتی سلفی میگیرم از زیر بینی تو عکس صد درجه متفاوت میوفته و نامتقارن درصوزتی که اصلا در اون حد ن ...

من همین الان تو عکسام ایراد بینیم انگار توش اغراق میشه. در حالیکه در واقعیت اینجوری نیست. اینو اخیرا متوجه شدم. یعنی به عکسای دیگران هم دقت کردم همینجوری بود مثلا تو عکسا خواهرم بینیش خیلی کوفته ای میشه در حالیکه اصلا اینجوری نیست 🤔🤔🤔🤔 شاید بخاطر نور و سایه ها و یک بعدی بودن عکس باشه.

انگار کلا عکسا باعث شده این خیل عظیم راه بیوفتن به سمت دکترای جراح. 😐😐😐😐

مطب گردی 
اخلاق دكتر ثابتي بعد عمل چند برابر بدتر ميشه،  جرات نميكني بگي فلان ايرادو دارم، همش ميگه طبيع ...

شما رو یادمه ماه پیش که اومده بودم واسه مشاوره تو مطب بودی. امیدوارم درست بشه با گذشت زمان. الان کدوم دکتر رو پیشنهاد میدی؟

بنظرم تجديد نظر كنين، من متاسفانه ايرادات بينيم كم كم داره مشخص ميشه يكي از دوستانم هم بعد من عمل ك ...

سلام آقانوید واقعا میگید تو دلم کلا خالی شد تورو خدا هرچی میدونید بگید من 22م عمل دارم یعنی کنسل کنم

چرا من رو هردکتر دست میزارم بد از آب درمیاد

پس لطفا کمک کنید واقعا گیج شدم

بچه ها من خیلی ناراحت شدم😭

عزیزم چیزی نشده که. جراحی نکردی که هنوز

اگر فقط مشکل نارضایتی و ایراد بینی بود، بهت میگفتم بد به دلت راه نده. همون طور که خود من دو روز قبل عمل تو مطب دکترم یه بینی کج دیدم که ناراضی بود، گفتم همه که مث هم نمیشن و اصن اهمیت ندادم. خدارو شکر نه بینی من کج شد نه مورد کج دیگه ای دیدم تو این سه ماه.

اما بحث اخلاق نداشتن خود دکتر و تیمشون که گفتن، یه ذره آدم رو دلسرد میکنه. 

باز شما بررسی هاتو بکن ان شا الله هرچی خیر باشه برات رقم میخوره.

اون که اره عزیزم باز خدا آقانوید و خیربده زودتر گفت

ناراحتیم از این من شهرستانم زیاد نمیتونم مطب گردی کنم فقط میتونم یکم تو مجازی و اینجا تحقیق کنم الان باید باز دنبال دکتر بگردم این از همه بدتره

اون که اره عزیزم باز خدا آقانوید و خیربده زودتر گفت ناراحتیم از این من شهرستانم زیاد نمیتونم مطب گر ...

اگه ثابتی انتخاب کردی واقعا تجدید نظر کن یه نگاه به اینستا بنداز بخصوص عکس آخر واقعا افتضاحه به نظرم فقط بدرد آقایون میخوره چون بیش از حد طبیعی عمل میکنه اصلا بینی عوض نمیشه  دیگه طبیعی عمل کردن هم حدی داره

من همین الان تو عکسام ایراد بینیم انگار توش اغراق میشه. در حالیکه در واقعیت اینجوری نیست. اینو اخیرا ...

دقیقا همینه یه مطلب خوندم از وقتی عکسهای سلفی مد شده جراحی بینی هم بیشتر شده چون تو سلفی اجزای صورت اغراق شده میوفتن

اگه ثابتی انتخاب کردی واقعا تجدید نظر کن یه نگاه به اینستا بنداز بخصوص عکس آخر واقعا افتضاحه به نظرم ...

من خودم کاملا طبیعی دوس دارم

اما اقانوید میگه تیغه بینیش فرورفتگی داره نامتقارن این و دیگه نمیتونم قبول کنم نه دیگه عمل نمیکنم چون ته دلم خالی شد

2810