2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015420 بازدید | 66527 پست
اخه ميگن شب قبل عمل ديگه بعد غذا مايعات نخور،شما غذا چي خوردي ك حالت تهوع نداشتي؟

شله گوشت یه بشقابم بیشتر نخوردم از ترسم

نه طبق دستور دکترم ساعت ۸ غذا خوردم تا ساعت ۱۲ اب و مایعات خوردم 

البته تهوع یه مقداریشم بستگی داره به نوع داروی بیهوشی ک استفاده میکنن و واکنش بدنت 

ولی رعایت کنی اصلا بالا نمیاری ما سه نفر بودیم عمل کردیم تو یه اتاق هیچکدوم تهوع نداشتیم حتی حالتشم نداشتیم

اکانت دوستم هست لطفا در مورد تاپیک های 99 به قبل سوال نفرمایید.

کلا دستور عمل دکترا برای مراقبت بعد عملم خیلی با هم فرق داره مثن حسنانی میگه از پایان هفته سوم اجازه شستوشو با سرم دارید قبلش فقط اسپری یا مدل چسب زناش یکم فرق میکنه به نظرم

کلا از کار حسنانی خوشم میاد قشنگ روز عمل یه کتابچه دادن که همه نکات توش بود 

روز گچ برداریم دوباره یه ورقه دادن ک نکات مراقبتی بعد از هفته اول

و کلا مسئولیت پذیریش تا اینجای کار ک خوبه 

ده سال بعدم بری پیشش خودش عملت کرده باشه دیگه ویزیت نمیگیره ازت

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شما تونستی اطلاعاتی در مورد دکتر برادران کسب کنی؟ من یکی دو تا نظر منفی در مورد دکتر ثابتی خوندم خی ...

مگه شمام به برادران فکرکردی؟

من تو پیجش هستم. از نوک بینیاش خییییلی خوشم اومده من از نیمرخ اون چیزیه ‌که من میخوام (البته اکثریتشون). از روبرو همه ی کاراش تمام رخ نداره فقط 🤔🤔�🤔

ولی هیچ کسو پیدا نکردم چیزی راجبش بدونه

حتی یه تاپیکم زدم دریغ از یه دونه کامنت. 

مطب گردی 
مگه شمام به برادران فکرکردی؟ من تو پیجش هستم. از نوک بینیاش خییییلی خوشم اومده من از نیمرخ اون چیزی ...

اره خیلی کاراشو خوشم اومد ولی متاسفانه حرفی سابقه ای.ولی خوب قیمتشم با این حساب بالاست.من اینو رجایی رو خوشم اومد ولی😣😣😣😭گرونن

چشم به راه...
راستی دوستان میشه بعد اینکه بهوش اومدیم نیم ساعت یکساعت بعدش بگیم مرخص کنن؟اخه من بچه کوچیک دارم نگر ...

نه نمیشه بهت سرم میزنن چکت میکنن خونریزی بینیت وضعیتش چجوریه باید مایعات و سوپ بخوری دستشویی بری بعد مرخصی

روزی چند تا عمل دارن دکترا؟؟یعنی از سه چهار نفرم بیشتر میشه؟؟

دکتر من ۴ تا داشت سه تا خانم بودیم یه اقا

سلام به همه، ي مدت نبودم،

دوستان بنظرم رو دكتر ثابتي تجديد نظر كنين، جديدا خيلي شاكي داره

من خودمم اوايل خيلي راضي بودم متاسفانه به دوستان پيشنهاد هم دادمشون ولي بيني خودم بعد گذشت ٤ ماه قسمت راست تيغه يه فرو رفتگي ايجاد شده ، همش ميگن ورمه ولي پيش دكتر ديگه ايي رفتم گفتن ورم نيست

رفتار قبل عمل با بعد عملشون زمين تا اسمون فرق داره، جوري كه منشيش برام پيغام داد بورو شكايت كن اگه ميتوني!

به هر حال من الان خيلي راضي نيستم از عملم بيشتر تحقيق كنيد

شله گوشت یه بشقابم بیشتر نخوردم از ترسم نه طبق دستور دکترم ساعت ۸ غذا خوردم تا ساعت ۱۲ اب و مایعات ...

خوش بحالتون ك عمل راحتي داشتيد،من استرسم بالاس به نظرتون روز عمل با اين حجم از استرس عمل ميكنن

من دکتر ثابتی م رفتم اونجام مشاوره شدم از مریضاشم پرس وجو کردم ناراضی نداشت بعد اصلا بینیارو شکل هم ...

بنظرم تجديد نظر كنين، من متاسفانه ايرادات بينيم كم كم داره مشخص ميشه

يكي از دوستانم هم بعد من عمل كرده اونم راضي نيست

2810