2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015423 بازدید | 66527 پست
با جای عینک موافقم ولی منظورتون از اینکه از سوراخ بینی عکس نمیده چیه؟ ۹۰ درصد عکساش که تمام رخه؟؟ ...

قرینگی سوراخ بینی از پایین

اکانت دوستم هست لطفا در مورد تاپیک های 99 به قبل سوال نفرمایید.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چرا بايد بيني بعد از عمل اينطوري بشه خب ؟ پس چرا خيليا رو ک ميبينيم عمل کردن حتي ب قول دوستمون پيش دکتراي گمنام تقريبا اوکيه  

چجوري ادم اعتماد کنه!!!اينا ک همه عکساي پيجشون خوبه

سلام به همه، ي مدت نبودم، دوستان بنظرم رو دكتر ثابتي تجديد نظر كنين، جديدا خيلي شاكي داره من خودمم ...

سلام خیلی ناراحت شدم

حس خیلی بدیه که ادم بخواد حسرت بخوره کاش عمل نمیکرد یا با دکتر دیگه ای عمل میکرد.

من همش میگفتم کاش با دکتر شما عمل میکردم.

هنوز هم بینی شما جا برای تغییر داره امیدوارم تا یک سال همه ی موارد از بین بره و مشکلی نداشته باشین.

منم چند وقته میخوام در مورد خودم و دکترم بنویسم اما وقت نمیشد،الان با نوشته ی اقا نوید گفتم فرصت خوبیه منم چند خط بنویسم.

اگر خاطرتون باشه با دکتر قارونی عمل کرده بودم و کاملا ناراضی بودم.

هم کج بود هم نامتقارن بود ،پایین بینیم خیلی بزرگ بود و از رسیدگی بعدازعمل همرناراضی بودم.

الان بعد از چهارماه به طور باورنکردنی مشکلات کم شده

البته از بین نرفته اماخیلی بهتر شده.هرکی میبینه خوشش میاد و میگه خیلی طبیعیه.نوکش کاملا پایین اومده و طبیعی شده سوراخ ها هم از روبرو نا متقارن به نظر نمیان اما نمیدونم چرا تو عکس هایی که از نزدیک با گدشی میگیرم هنوز کاملا نامتقارن هستش.

پایین بینیم خیلی اندازه و خوبه اصلا بزرگ نیست اما تیغه ی بینیم رو اگه باریکتر میکرد بهتر بود.

کلا کارش نسبت به هزینه ای که میگرفت خوب بود .

من انشالله امسال میخوام برم مکه و احساس میکردم باید یه توضیحی اینجا بدم.

ببخشید که طولانی شد.

امیدوارم بعد یکی دوسال بینی هامون جا بیافته و دیگه مشکلی نباشه.

وای من نظر آقا نوید خوندم شوکه شدم ایشالا که پستی بلندی ها در اثر ورم باشه و از بین بره ولی خدایی دارم دوباره منصرف میشم وقتی همسرم با قیافه الانم اوکیه چرا عمل کنم؟ ریسک بدشکلی یه طرف مشکل تنفسی و بویایی هم یه طرف درسته بینیم بزرگه ولی حداقل راحت باهاش تنفس میکنم و صاف و صوفه

هر دکتری که تصمیم گرفتم برم پیشش همون موقع یه ناراضی پیدا کردم 😲 مطب گردی هم فایده نداره چون کسی که شش ماه یکسال پیش عمل کرده که نمیاد مطب مساله دیگه خانمی از آشناها عمل کرده خود بینی خوبه و ایراد نداره ولی اصلا به صورتش نمیاد و بینی قبلیش خیلی بهتر بود 😑

سلام خیلی ناراحت شدم حس خیلی بدیه که ادم بخواد حسرت بخوره کاش عمل نمیکرد یا با دکتر دیگه ای عمل میک ...

منم وقتی سلفی میگیرم از زیر بینی تو عکس صد درجه متفاوت میوفته و نامتقارن درصوزتی که اصلا در اون حد نیست . 

منم وقتی سلفی میگیرم از زیر بینی تو عکس صد درجه متفاوت میوفته و نامتقارن درصوزتی که اصلا در اون حد ن ...

من به عنوان کسی که عمل بسیااااار راحتی داشتم، و تقریبا نتیجه خوبی گرفتم، از کار و مسوولیت پذیری دکترم هم خیلی راضی ام، دارم میگم: عمل بینی رو توصیه میکنم، اما فقط به کسایی که از نظر تنفسی یا ظاهری مشکل جدی دارند.

کسایی که فقط به خاطر ایرادات جزیی یا تغییر کردن میخوان عمل کنن لطفا بیشتر فکر کنن، بحث دکتر نیست، بحث خود عمل کردنه. واقعا به خاطر ایرادات کوچیک نمی ارزه جراحی. نه به دردسرای بعدش می ارزه، نه به اینکه دو تا عیب کم شه اما چارتا دیگه اضافه شه! چون آدم ناخودآگاه به طرز عجیبی حساس میشه بعد جراحی...

من به عنوان کسی که عمل بسیااااار راحتی داشتم، و تقریبا نتیجه خوبی گرفتم، از کار و مسوولیت پذیری دکتر ...

و اگر خواستین عمل کنین لطفا به اخلاق حرفه ای و مسئولیت پذیری دکتر خیلی توجه کنین.

چون عمل بینی عملیه که تازه بعد از جراحی کار شما با دکترتون شروع میشه!

و اینکه به هرحال ریسک وجود داره، و ونتیجه صددرصد ایده آل وجوددددد نداااااره... حتما با علم به این موضوع برین زیر تیغ.

واکنش پوست و استخوون شما یا درصد خطای انسانی یا خیلی چیزای دیگه ممکنه باعث شه که شما نتیجه کامل نگیرین، بعضی ایرادات قابل اغماض هستن که میشه کنار اومد باهاش اگه حساس نباشی. اما بعضیا هم نه. 

در هر صورت خیلی مهمه که دکتر بپذیره و تا آخرش وایسه تا مشکل حل شه.

2810