2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015387 بازدید | 66527 پست
اين چيزيه كه به عنوان راينوپلاستي تو امريكا انجام ميشه حتي براي مهم ترين سلبريتي ها :)) همه ه ...

دقيقن. ميدوني مثل تفاوت آرايش و گريم هستش. يكي ايرادا رو برطرف ميكنه و يكي كلاً خودتو! 😂

البته بگم منظورم این نیست که کاراش خیلی بده. خوب بود ولی شما گفتین مسحور کاراش شدین، انتظارات خاصی ت ...

والا من هنوزم پاي حرفم هستم چون به سليقه م نزديكه. ميخام بينيم اديت بشه نه اينكه از فاصله دور هم معلوم شه عمل كردم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به نظرم نشون دادن خرابكاري ها شجاعت ميخاد وگرنه كه همه پيجا پر ميشه از كاراي درجه يك

نه من خیلی دکترا رو دیدم کاراشون داغونه و تو پیجون پره چون چیزی غیر از اونا برای ارائه کردن ندارن. مثل شروین قوامی یا اتوسا ضیغمی و اون پسره یادم رفته اسمشو توش دادوود اینا داشت و خیلیای دیگه...

مطب گردی 
اين چيزيه كه به عنوان راينوپلاستي تو امريكا انجام ميشه حتي براي مهم ترين سلبريتي ها :)) همه ه ...

اره دقیقا همونطور که گفتم تو این عکسم درسته قوز رو برداشته تا حدی نه اینکه یه چاله جدید درست کنه و اینکه نوک بینی رو دست نزدن

مطب گردی 
سلام عزیزان من شش ساله پیش عمل آپاندیس انجام دادم بعد از بیهوشی خیلی خیلی اذیت شدم یعنی شب تا صبح مو ...

من سر سزارین بد به هوش اومدم ولی بالا نمیاوردم. ولی سر عمل بینی هم بد به هوش اومدم هم بالا میاوردم😔😔

بچه ها من رفتم پیج حسنانی رو دیدم خیلی دماغها معمولی هستن خیلی معمولی تو خیلی از موارد هم از روبرو سوراخ های بینی معلوم هست آیا از نزدیکان کسی عمل کرده پیش ایشون من به دلم نه نشست من پیج دکتر میلانی رو نگاه کردم اونم طبیعی در میاره اما شیک و تروتمیز

بچه ها من رفتم پیج حسنانی رو دیدم خیلی دماغها معمولی هستن خیلی معمولی تو خیلی از موارد هم از روبرو س ...

دکتر میلانی تو پیجش اکثرا عکس نیم رخ و سه رخ گذاشته خب من همین الانشم با این دماغم سه رخم خوبه ! این نمیشه ملاک 

باید بری مطبش بشینی مریضاشو ببینی از نظر تنفسی بویایی چجورین

دکتر حسنانی کاملا طبیعی عمل میکنه اگه طرفدار بینی طبیعی هستی باید بری سراغش

من اشنامو باش عمل کرده الان راضیه خیلی خوب شده به نظرم منم باحسنانی هفته دیگه عمل دارم 

اینکه میگه سوراخای بینی معلومه متوجه نمیشم یعنی چی! 

اکانت دوستم هست لطفا در مورد تاپیک های 99 به قبل سوال نفرمایید.

بچه ها سلام. 

من امروز رفتم گچ بینیم رو برداشتم.

بعدشم ماساژ داد دکترم. چقققققققققدررررر درد داشت.

دکترم باهام دعوا کرد که چرا اینقدر آه و زاری میکنی؟ هیشکی مثه شما نیست. شما الکی اینجوری میکنی نمیذاری ماساژ بدم. 

در صورتیکه من اصلا هیچ کاری نمیکردم فقط آه و ناله میکردم چون واقعا درد داشت. آخرشم هم از درد هم چون بعم خیلی برخورده بود گریم گرفت با حال داغون از مطبش اومدم بیرون😔😔 هفته ایی دو بارم باید برم تا ۳ ماه واسه تعوض چسب و ماساژ...نمیدونم چیکار کنم؟؟؟ دلم نمیخواد دیگه برم مطبش...

به من میگه شما خودت خواستی عمل کنی منکه زورت نکردم!!'😳😳 آخه این چه حرفیه؟؟؟!!!! خب درد داشتم به خدا!!!

این ماساژها تا آخر همینقدر درد داره یا کم میشه؟؟؟

شماها درد نداشتید؟؟؟

نمیشه نریم ماساژ؟؟؟ خودمون چسبو عوض کنیم؟؟؟

2810