2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015389 بازدید | 66527 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آقا نوید من بادکتر ثابتی وقت عمل گرفتم گفتید بیشتر واسه آقایون خوبه دپرس شدم😔

بسلامتی مبارکه.

اگر مدل طبیعی میخواید خوبه فکر کنم. البته مثل اینکه نیمه فانتزی هم عمل کنه. شما چه مدلی میخواید؟

مطب گردی 
بسلامتی مبارکه. اگر مدل طبیعی میخواید خوبه فکر کنم. البته مثل اینکه نیمه فانتزی هم عمل کنه. شما چه ...

ممنون عزیزم

من خودم کاملا طبیعی میخوام

اتفاقا عکسمم طراحی کرد خودم خوشم اومد انشاالله که همونطوری دربیاد

اینکه بینی کج باشه و پستی بلندی داشته باشه همه پسنده!!!! غیر از چتد تا عکس اخرش که خوب بود بقیه ش خ ...

اينكه درصدي از عيب بيني مثل ناهمواري و ... بمونه چيزيه كه همه پسند نيست تو ايران.

توصيه ميكنم شما حتما پيج جراحاي بيني تو امريكا رو ببينين كه نتيجه عملاشون چه شكليه، منظورم دقيقا همين بود خيلي نزديك به اون سبك كاراست! و البته هركس نظر و سليقه اي داره، اين سبك هم طرفداراي خودشو داره! هرچند تعداد كم.

مهم اينه كه آدم بدونه چي ميخواد كه بعدا تو ذوقش نخوره!

اينكه درصدي از عيب بيني مثل ناهمواري و ... بمونه چيزيه كه همه پسند نيست تو ايران. توصيه ميكنم شما ح ...

بله دوست عزیز منم دیدم. چیز نادری نیست تو اینستا پره.

ولی اگر دنبال این هستید بعضی ایرادا جا بمونه اونجوری هم نبود کارای دکتره. ضمن اینکه نا همواری بمونه با اینکه ایجاد بشه خیلی فرق داره. و اینکه کارای نوری از نیم رخ نوک تیز بود که تو کارای امریکایی و... اصلا به نوک بینی دست نمیزن. به هر حال شما سلیقه تونو پیدا کردین و این مهمه

مطب گردی 

اين چيزيه كه به عنوان راينوپلاستي تو امريكا انجام ميشه حتي براي مهم ترين سلبريتي ها :))

همه هم كلي به به ميكنن كه با كمترين آسيب به بيني عيب ها رفع شده و نتيجه متناسب صورته!

منتها اگر يه جراحي بياد تو ايران اينكارارو كنه مطبش ماه اول تخته ميشه از شدت شاكي!

من حتي خودمم فك نكنم كنار بيام با اين سطح از طبيعي بودن  

ولي واسم جالبه كه بعضي جراحا تو ايران دارن كم كم يه الگوي ريزي ميگيرن از اين سبك كه به نظرم جاي خوشحالي داره:) 

اينكه درصدي از عيب بيني مثل ناهمواري و ... بمونه چيزيه كه همه پسند نيست تو ايران. توصيه ميكنم شما ح ...

البته بگم منظورم این نیست که کاراش خیلی بده. خوب بود ولی شما گفتین مسحور کاراش شدین، انتظارات خاصی تو ذهنم ایجاد شد.

کاراش در کل خوب بود به قول شما همه خرابکاری رو دارن.

در نهایت امیداوارم هممون اون بینی ایده الی که میخوایم نصیبمون بشه 

الهی آمین😇😇😇

مطب گردی 
بله دوست عزیز منم دیدم. چیز نادری نیست تو اینستا پره. ولی اگر دنبال این هستید بعضی ایرادا جا بمونه ...

من اصن اسم اين جراح رو هم نشنيده بودم قبل عملم اگر ميشناختم هم نميرفتم پيشش، اما سبكش جالب بود واسم و نظرمو گفتم! حالا اصن شايد ناراضي زياد داشته باشه، خدا ميدونه

ممنون عزیزم من خودم کاملا طبیعی میخوام اتفاقا عکسمم طراحی کرد خودم خوشم اومد انشاالله که همونطوری ...

خوب پس اگر طبیعی میخواید که اوکیه.

بنظرم شاید اقا نوید منظورشون این بوده که خانوما بیشتر دنبال نیمه فانتزی هستن گزینه خوبی نباشه. حالا باز بیان خودشون ببینیم چی میگن

مطب گردی 
قطعا همه دوس دارن جای بخیه هم نداشته باشن و بینی شون طبعی باشه و تو ذوق نزنه. ولی این دلیل نمیشه اون ...

سلام

خيلي با واژه پستي بلندي موافق نيستم، ولي كاراي خوبشون انقدر به سليقه من نزديكه كه ترغيبم كرده برم پيششون.واي نوك بيني ها خيلي خوبه. من عاشقه كار طبيعيم.

من معتقدم هر کسی از دبهترین کاراش تو پیجش میذاره و کسی که پیجش خرابکاری داره یه ذره منو دلسرد میکنه. ...

به نظرم نشون دادن خرابكاري ها شجاعت ميخاد وگرنه كه همه پيجا پر ميشه از كاراي درجه يك

2810