2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015389 بازدید | 66527 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

رفتم دیدم پیجشو. بنظرم زیاد جالب نیومد یعنی کارای خوبم داشت ولی تو یسری از بینیا از نیمرخ ناهمواری د ...

به نظر من که خیلی خوبه سبکش! یعنی خیلی به سبک طبیعی و مدرن که تو جاهای دیگه دنیا داره انجام میشه نزدیکه.

اما خب احتمالا فعلااا همه پسند نیست تو ایران

رفتم دیدم پیجشو. بنظرم زیاد جالب نیومد یعنی کارای خوبم داشت ولی تو یسری از بینیا از نیمرخ ناهمواری د ...

من طرفدار بينيه طبيعيم. و ايشونم سبكشون همينه. بخصوص كه جراحي بسته ميكنن و اثري از بخيه از بيرون نميمونه. گمون نميكنم دكتري باشه كه كار بدون ايراد داشته باشه. 

منم از رو عكس كاراشون خيلي خوشم اومد، حالا بايد برم حضوري ببينم، اونوقت نظر نهاييمو ميگم. 😊

من که عمل کردم، دیگه از من گذشت! آدم تازه بعد از عمل هی دلش میخواد با همه دکترای دیگه ای که کارشون ...

😂😂😂 ايشالا كه دلخواهتونه و نيازي به جراحي دوباره نيست حتي پيش تاپ ترين دكترا

به نظر من که خیلی خوبه سبکش! یعنی خیلی به سبک طبیعی و مدرن که تو جاهای دیگه دنیا داره انجام میشه نزد ...

اینکه بینی کج باشه و پستی بلندی داشته باشه همه پسنده!!!!

غیر از چتد تا عکس اخرش که خوب بود بقیه ش خوب نبود بخاطر ناهمواری. اگر همه کاراش مثل کار اخرش باشه همه میپسندن ربطی به ایران و خارج نداره. نسل کسایی که مدل فانتزی عمل میکردن منقرض شده فکر کنم. 

مطب گردی 
من طرفدار بينيه طبيعيم. و ايشونم سبكشون همينه. بخصوص كه جراحي بسته ميكنن و اثري از بخيه از بيرون نمي ...

قطعا همه دوس دارن جای بخیه هم نداشته باشن و بینی شون طبعی باشه و تو ذوق نزنه. ولی این دلیل نمیشه اون نمونه کارای پستی بلند دار نادیده گرفته بشن بله همه خرابکاری دارن ولی درصد خرابکاری درنظر گرفته میشه عموما. و من نمیدونم ایشون در چه حدی هستن. 

مثلا اشتری و تقوی جزو گزینه های من بودن که من تو پیجشون چندین مورد دیدم وسط بینی یهو یه حالت شکستگی داشت یعنی تو قوسی که داده بودن وسط قوس یه زوایه کوچیک داشت. اشتری تو لایولش پررر بود ازین چیزا. که من کلا بیخیالشون شدم

مطب گردی 

من معتقدم هر کسی از دبهترین کاراش تو پیجش میذاره و کسی که پیجش خرابکاری داره یه ذره منو دلسرد میکنه. 

البته نظر همه محترمه انشالا که دکتر خوبی هستن. مطبشون رفتید ما هم در جریان بذارید چجوری بود؟

مطب گردی 
2810