2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015436 بازدید | 66527 پست
ما يه نسبت آشنايي ريزي داشتيم با قاروني، به اين خاطر هم همون هفته وقت عمل داد، هم هفت گرفت! ( نميدون ...

دقیقا همینطوره 

حسنانی هم واسه من که طراحی کرد گفت 80 درصد این چیزی میشه که میبینی   

اکانت دوستم هست لطفا در مورد تاپیک های 99 به قبل سوال نفرمایید.
دکتر ثابتی جراح پلاستیکه  اگه مشکل انحراف بینی داری حتما پیش متخصص گوش حلق بینی عمل کن حالا ک ...

چرااا من تا حالا فکر میکردم گوش و حلق و بینیه؟ الان تو پیجشو نگاه کردم جراح پلاستیکه 🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔

مطب گردی 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من بعد از ساعت ۱۰ دیگه چیزی نخوردم. بیشتر لز ۱۲ ساعت ناشتا بودم. ولی چون مورفین زیاد گرفته بودم خود دکتر گفته بود به همسرم که این احتمال زیاد بالا میاره، و هرچی بیشتر بالا بیاره بهتره. همونم شد متاسفانه شایدم خوشبختانه

دکتر ثابتی جراح پلاستیکه  اگه مشکل انحراف بینی داری حتما پیش متخصص گوش حلق بینی عمل کن حالا ک ...

من تاحالا فکر میکردم گوش و حلق و بینیه!!!

امیدوارم که نتیجه جراحی همونی بشه که میخوای

باشه حسنانی هم میرم،میشه هزینه رو بگید؟

سلام به همگی دوستان من تازگی عضو شدم .میخاستم لطف کنید راهنماییم کنید من کارای دکتر حمید رضا نوری دوست دارم.کسی از دوستان زیبایی بینی انجام دادن پیششون؟؟ ضمنا شهرستان هستم نمیتونم مطب گردی انجام بدم

دکتر ظفرمند به نظرم فقط برو مطبش کاراشو ببین به اینستای هیییچ دکتری اعتماد نکن تو مطب کارا دستت میاد من خودم پیشش عمل کردم هم جراحیش خوبه هم قیمتش هم مهم تر از همه پیگیری بعد از عملش اگر دنبال نمونه کار عکس و فیلم اینستاش برات میزارم dr.saeidzafarmandاما اگر می خوای انتخاب کنی حتما تا مطب هر دکتری برو منم این دکترم کارش خوبه بهت معرفی کردمش

سلام به همگی

من 2 هفته قبل ،پیش دکتر ابیانه ویزیت شدم. خیلی تعریف کار طبیعیشونو تو پیجا خونده بودم. 

دیشب یه دکتر پیدا کردم به اسم حمیدرضا نوری. کاراشون خیلی خیلی طبیعی و شیک بود، همون چیزی که دوست داشتم. کسی پیش ایشون جراحی کرده؟  ایشونو میشناسین؟

سلام عزیزم مباااااارکه. با کی عمل کردی شما چقدر دادی هزینه

سلام خانوم😊قزوین بود دکترم.  دکتر کوشایی. ۷ گرفت. گرچه قبل ماه رمضون رفتم مطبش گفت ۱۲ 😳😳 منم اومدم تهران نوبت زدم. بعد دوباره تو اینستا تو ماه رمضون پرسیدم ازشون قیمتو گفت۷. نمیدونم چرا !! 

2810