2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015436 بازدید | 66527 پست
اصلا توقع نداشتم اینجوری بشم...دو بار سزارین شدم. ولی دیروز همش می گفتم سزارین کجا این کجا؟؟؟ این خی ...

عزززیزم.حسابی سخت گذشته بهتون.

حقیقتش من هم بعد عمل بینیم خیلی متعجب شدم از کسایی که بهم میگفتن هیچ سختی ای نداره جراحی بینی.

من تو کلینیک عمل کردم و به هیچ عنوان حالت تهوع نداشتمویک ساعت بعد بهوش اومدنم به بخش رفتم و بعد از معذرت میخوام ادرار کردن اثر بیهوشی از بدنم خارج شد و مرخص شدم.درد درناحیه تیغه بینی هم بلافاصله بعد بهوش اومدن داشتم که بعد از یکبار تزریق مسکن مرتفع شد.

شب قبل عمل حتما باید ساعت ۷یا۸شب یه سوپ میکس شده بخوریو از ۱۲شب به بعد حتی اب هم نخوری.تا بعد بیهوشی اینجوری اذیت نشی.من دروغ نمیگم یک هفته اول دائم میگفتم چه غلطی بود کردم.سختی داشت.البته شرایط شمارو نداشتم ولی بااین حال سخت بود.

سلام، بنظرم برين پيش كوچكزاده يا امالي. 

میشه بیشتر توضیح بدین که جرا ثابتی نه؟

من شهرستانم و دکتر کوچکزاده پیج نداره که حداقل با سبکش اشنا بشم

ترسم از امالی هم اینه که بینی و خیلییی کوتاه میکنه

ببخشید از سوالام ولی به تجربه مطب گردی شما نیاز دارم🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام، بنظرم برين پيش كوچكزاده يا امالي. 

سلام آقای نوید ... لطفا بگید جرا دکتری که خودتون پیشش عمل کردید و اینقدر هم راضی بودید رو معرفی نمیکنید؟ من پیامهای شمارو دنبال کردم 

من پیش دکتر گیلدا گیوه چی عمل کردم. اوایل ورم داشت بینیم . بعد کم کم خوب شد . الان که چند ماه گذشته خیلی خوب شده فرمش. من تو اینستا پیجشو دیدم نمونه کاراش بود . خیلی خوب کار می کنه .

من پیج امالی رو که دیدم اصلا خوشم نیومد. بنظرم خوب نبود

اره نمونه های پیجش زیاد خوب نیستن فقط شنیدم که دکتر کم ریسکین ,من چون شهرستانم مطب رفتن برام خیلی سخته,فقط تونستم مطب دکتر غلامرضا احمدی برم که مورد پسند من نبود,حالا به زودی میخوام برم پیش ثابتی,هزینه ها هم انگار هر ماه افزایش پیدا میکنه😔

اره نمونه های پیجش زیاد خوب نیستن فقط شنیدم که دکتر کم ریسکین ,من چون شهرستانم مطب رفتن برام خیلی سخ ...

دکتر ثابتی جراح پلاستیکه 

اگه مشکل انحراف بینی داری حتما پیش متخصص گوش حلق بینی عمل کن

حالا که داری میری مطب ثابتی ، مطب حسنانی هم برو همون ساختمون صدف هستش.

من خودم با حسنانی نوبت گرفتم ایشالله که خوب میشه  همش لحظه شماری میکنم زودتر روز عملم برسه خسته شدم ایشششش

اکانت دوستم هست لطفا در مورد تاپیک های 99 به قبل سوال نفرمایید.
امیدوارم بینی دوست شما خیلی عالی بشه مشکل من کلا پایین بینیمه که بزرگه،من بعداز عمل رسیدگی خاصی ندی ...

سلام

اومدم يه گزارش ريزي از دوستم بدم بهتون!

امروز رفتيم دكتر اسپلينت رو برداشت، من شخصا وقتي ديدم شوكه شدم چون قوس داده بود بينيشو، و دوست من خيلي خيلي حساس بود و تاكيد كرده بود كه صاف باشه حتما و بي قوس! فك كردم الان ببينه سكته ميكنه اما خوشش اومد. دكتر هم گفت اينجوري بيشتر بهت مياد، من چيزي كه به صورت مياد رو كار ميكنم!!!!

من بيشتر تعجبم به خاطر اين بود كه فك ميكردم قاروني تو كار قوس و اينا نيست!

سلام اومدم يه گزارش ريزي از دوستم بدم بهتون! امروز رفتيم دكتر اسپلينت رو برداشت، من شخصا وقتي ديدم ...

عع چه زود بهش وقت عمل داده چقد گرفته ازش ؟

مهم اینه که دوستش داشته ولی من دکتری که نظر مریض رو در نظر بگیره خیلی مهمه برام حداقل مطمئنم کاری میکنه که دوست دارم 

منم تو فکر اینم بگم یه قوس خیلی خیلی خیلی نامحسوس بده به بینیم موقع عمل ولی هنوز مرددم بگم یا نه هرچند کلا حسنانی طبیعی کاره 

حس میکنم به مدل پیشونیم که گرده و بلند یکم قوس دار بیشتر میاد اون روز رفتم برام طراحی کرد طبیعی ولی نمیدونم چرا یادم رفت بگم حالا نیمه فانتزیش کن ببینم چه شکلی میشم  

ثابتي متخصص گوش و حلق و بينيه من يادمه تو سايت نظام پزشكي ديده بودم!

عع اخه تو پیجش نوشته جراح پلاستیک بینی و صورت!

عع چه زود بهش وقت عمل داده چقد گرفته ازش ؟ مهم اینه که دوستش داشته ولی من دکتری که نظر مریض رو در ن ...

ما يه نسبت آشنايي ريزي داشتيم با قاروني، به اين خاطر هم همون هفته وقت عمل داد، هم هفت گرفت! ( نميدونم قيمت نرمالش چنده)

.

من خودم بينيم صاف شده ولي دوست داشتم يه قوس ريز داشته باشه، هرچند به دكترم چيزي نگفتم و گفتم هرچي بهم مياد، الانم كه فكر ميكنم واقعا اين بيني بيشتر از هر مدلي به اجزاي صورتم مياد، چون كوچيك بود كلا اگر قوس ميداد خيلي نخودي و اغراق آميز ميشد و چيزي نميموند ازش!

ولي بازم ته دلم اميدوارم ورما بخوابه و ديگه خيلي هم صاف نباشه :(

اما واقعيت اينه كه نميشه خواسته قطعي داشت!

خود جراح هم تا وقتي باز نكنه نميدونه دقيق چي ميشه و چيكار ميتونه كنه! همه چي حدوديه!

چه خوب که استرس نداری من از وقتی که وقت گرفتم شبا از استرس خوابم نمیبره 

استرس چی اخه

من زیاد مطب گردیم نکردم!  

2810