2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015389 بازدید | 66527 پست
ب منم گفت15😐توعکس بهم گفت غضروفیه ولی رفتم ازنزدیک دیدگفت گوشتیه. پول خون باباشو میگیره مرتیکه کچل

ععع 15 گفت به تو 

به من گفت راجب به قیمت با من صحبت نکن سوال دیگه ای داری بپرس 

راجب قیمت با منشیام حرف بزن منم رفتم پرسیدم گفت 13 ! یه خانومه که باش صحبت کردم گفت من 11 دادم گفتم معرف داشتم 

اکانت دوستم هست لطفا در مورد تاپیک های 99 به قبل سوال نفرمایید.

به نظرم همه این دکترا سر ته یه کرباسن زیادم با هم متفاوت نیست کارشون دکترای خوب البته

بیخودی پول ویزیت ندیم از این دکتر به اون دکتر   چار تا عیبم میزارن سرمون صورتت متقارن نیستو از این چرت پرتا

اکانت دوستم هست لطفا در مورد تاپیک های 99 به قبل سوال نفرمایید.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چی بگم خاهر ولی دیدم امپول اناهیل میزنن واسه ورم و تسریع بهبودی اما کورتون نمیدونم.دکتر شیرازی رو می ...

شما مطمئنی آمپول آناهیل بوده؟ چون قرص آناهیل رو همه دکترا برای بعد از عمل معمولا تجویز میکنن برای کبودی و ورم و همون آناناسه خودمونه به شکل دارو

اما من منظورم کورتونه، شنیدم در طول عمر نهایتا تا دوبار مجاز به کورتون زدنی چون بسیار میره برای بدن باعث رسوب توی کبد میشه

اما از نظر من چرا باید کار دکتر طوری باشه که بعد از ۶ماه تا یک سال عمل بیمار هنوز ورم داشته باشه و کورتون بزنه

تو پیج اینستای میلانی یه دختره نوشته بعضی از بیماراش ۳،۴ بار آمپول زدن :| ولی اونم نگفته چه امپولیه

حالا من خودم باید حتما مشاوره برم و بیشتر در مورد همین موضوع سوال بپرسم

والا من ديروز رفتم پيش كامران خداكرمي، خودش كه درست صحبت نميكنه و فقط ميگه خوب ميشي اگر هم ازش سوال كني ميگه خيلي حساسو وسواس داري نمونه كارهاشم متفاوت بود ولي من زياد راضي نبودم ولي مراجعه كننده هاش راضي بودن و ميگفتن از نظر تنفس مشكل ندارن.آيا شما شناختي روي ايشون داريد؟
توروخدا اگر كسي چيزي ميدونه بگه

راستی من فردا وقت مشاوره دارم با دکتر شیرازی. هزینشو پرسیدم گفت از 7 تا نهایتا 10. به نظرم نسبت به تجربه و کارش که خیلی تعریف میکنن قیمتش خوبه. من تو قزوین پرسیدم دکترا این قیمتو دادن. به نظرتون ضرب المثل هیچ گرونی بی حکمت نیست اینجا صادقی آیا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟  

شما مطمئنی آمپول آناهیل بوده؟ چون قرص آناهیل رو همه دکترا برای بعد از عمل معمولا تجویز میکنن بر ...

همون کورتونه منم رفتم میلانی کورتون میزدن.دیروز یه خانمی رو دیدم پیش فلورا هرسیج عمل کرده بود گف تو دوهفته ۵ تا کورتون زده شاخ در اوردم.کلا ۲۰ روز بود عمل کرده

چشم به راه...
وای من چقدر جدیدا اسامی دکترهایی که تا به حال به گوشم نرسیده میبینم🙄 الانم دارم حمیدرضا نوری رو بر ...

سلام، حميدرضا نوري چنتا ناراضي داره تو گروه ترميمي ها، روش بسته عمل ميكنه مثل يحيوي

شما مطمئنی آمپول آناهیل بوده؟ چون قرص آناهیل رو همه دکترا برای بعد از عمل معمولا تجویز میکنن بر ...

امپولي كه ب بيني ميزنن، كورتون تريامسيلون هست بصورت رقيق شده، بيشتر بيني هاي گوشتي ميزنن بعضي دكتراا

بحث کورتون شد:))

چرا انقد هراس و واهمه وجود داره نسبت به کورتون زدن؟

درسته بعضی دکترا زیاد از حد و در مواقع غیر اضطراری آمپول میزنن، اما دلیل نمیشه بگین هر دکتری که کورتون میزنه خوب نیست! بعضی اوقات کورتون واقعا لازمه برای بعضیا، مقدار مناسب و در زمان مناسب.

بعدم کورتونی که به بینی میزنن خیلی رقیق شده است و مقدار خیلی کممممم!!!

2810