2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015421 بازدید | 66527 پست

سلام 

منم ميخوام بينيمو عمل كنم

امروز كلينيك مهر با دكتر جهادي ويزيت شدم

چند تا نمونه ديدم ازش خوشم اومد

دوست خودم و خواهرش و خواهرزادش هم پيش همين عمل كرده بودن

منم دلو زدم به دريا واسه هفته ديگه دوشنبه وقت گرفتم

فقط نگرانيم از بابت دخترمه كه ٥ سالشه ميترسم زود سر پا نشم و نتونم بهش رسيدگي كنم😖

استرس هم كه تا دلتون بخواد دارم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام  منم ميخوام بينيمو عمل كنم امروز كلينيك مهر با دكتر جهادي ويزيت شدم چند تا نمونه ديدم ا ...

وای من چقدر جدیدا اسامی دکترهایی که تا به حال به گوشم نرسیده میبینم🙄

الانم دارم حمیدرضا نوری رو بررسی میکنم که با یکی از دوستان  که تو مطب اشنا شدم برم.کارای اینستاشون خوب بود داشتم میدیدم...

امیدوارم که نتیجه عملتون عالی و رضایت بخش باشه عزیزم

سلام.منم میخوام بینیم عمل کنم.

اما برای پزشک مورد نظرم گیرافتادم.میخوام برم شیراز عمل کنم چون شهرمون خوب نیست.گفتم اگه کسی دکتر جراح بینی طبیعی میشناسه که کارش خوب باشه معرفی کنه‌؟

البته یه روزم گذاشتم برم تحقیق کنم شیراز.ولی کمه.

سلام سلام دوستان.امروز ساعت ۵رفتم مطب دکتر ثابتی...دکتر دیر اومدن گویا جراحی داشتن...تا ۸.۳۰مطب در ا ...

نمونه جراحی دکتر کوچک زادرو دیدیم خیلی خوب بود لطفا اگه رفتی رنج قیمت و مدل بینیهاش و هرچیزی که دیدی و بگو چون یکی از گزینه هام برای عمله

مرسی دوستم  

خدا چرااااا ؟؟؟؟؟

سلام دوست جونا

من دیروز رفتم مطب حسنانی و ویزیت شدم 

تو اون دوساعتی که اونجا بودم 4 نفر اومدن گچ بینیشونو بردارن 

5 نفری ام چسب زده اومده بودن که با چند نفرشون صحبت کردم 

یکیشون 13 روز بود از جراحیش میگذشت نه کبودی داشت نه ورم زیادی خیلی خوب و شیک شده بود بینیش و طبیعی که البته خودش میگفت خیلی عمل راحتی داشتم اگه میدونستم انقد راحته زودتر عمل میکردم ولی خب این واکنش کبودی و ... تو بدن هر فرد متفاوته 

البته بگم به نظرم حسنانی استخونی و استخونی غضروفی رو خیلی طبیعی و خوب عمل میکنه ولی گوشتی رو نه! یه دختره اومده بود که شش ماه بود میگذشت از عملش دماغش گوشتی بوده ولی همچنان بعد این شش ماهم گنده بود دماغش و خودش میگفت ورم دارم که میخاست دکتر کورتون بزنه براش که بخوابه ورمش !

دو نفرشون عراقی بودن اونام گچ بینیشونو که باز کردن و چسب زدن خیلی خوب بود خوشم اومد

منم رفتم برام طراحی کرد بینیمو ایراداشو گفت و گفت انحراف داری در نهایت 80 درصد این شکلی میشی که طراحی کردم

هزینه جراحیشم شده 13 میلیون! یعنی این دکترام با نرخ دلار قیمتشونو میبرن بالا  

اکانت دوستم هست لطفا در مورد تاپیک های 99 به قبل سوال نفرمایید.
وای من چقدر جدیدا اسامی دکترهایی که تا به حال به گوشم نرسیده میبینم🙄 الانم دارم حمیدرضا نوری رو بر ...

یه دکتر تو قزوین هست سعید رضا نوری!!! تو تهرانم مطب داره... این همون حمیدرضا نیست که شما میگید؟؟؟

سلام دوست جونا من دیروز رفتم مطب حسنانی و ویزیت شدم  تو اون دوساعتی که اونجا بودم 4 نفر اومدن ...

ب منم گفت15😐توعکس بهم گفت غضروفیه ولی رفتم ازنزدیک دیدگفت گوشتیه. پول خون باباشو میگیره مرتیکه کچل

2810