2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015387 بازدید | 66527 پست
دوستای با تجربه منو راهنمایی کنین پلیزززز شستشو با سرم رو از کی باید شروع کنم؟

کدوم دکتر بودین؟ از خودش بپرسین. کلا تو مراقبت های بعد عمل هر دکتری مدل خودشو داره:))

به من که دکترم گفتن از روز دهم با سرم شستشو بدم!

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خوش بحالتون  هم خوب وقت گذاشتین و مطب گردی کردین هم عملتون خوب شد  من اصلا حس مطب گردی ن ...

دكتر سلطاني فر نيمه فانتزي هم عمل ميكنه، كارش بد نيست براي كسايي كه دوس دارن يكم بيشتر مشخص باشه عمل كردن خوبه، هزينشم خوبه حدود ٦ تومنه، ولي من چند مورد ناراضي ديدم، 

گوشتي قبول نميكنه ، 

آره خودش گفته از روز بعد از درآوردن تامپون ها ولی یه جا توو نت خوندم که تا 3 هفته شستشو ندین به خاطر ...

مبارکه عزیزم. بالاخره عمل کردی راحت شدی😍

اگه با همون ابیانه عمل کردی که تو اون دفترچه که داده همه چی رو توضیح داده. سوالی هم داشتی زنگ بزن به موبایلش راهنمایی می کنه. 

ببین تا وقتی گچتو باز میکنی باید طاق باز بخوابی بعدشم بهتره هفته بعدشم طاق باز بخوابی اما اگه مثل من ...

عزیزم کارشون چطوره؟ من این دکتر ها رو در نظر دارم اما نمیدونم کجا برم

خودم هم هشتگرد هستم سختمه بخوام همه جا مطب گردی کنم. 1سلطانی فر

2 حسین نژاد 

3 امین آمالی

4رزینا بشارتی

5بنیادی

6میلانی

7ظفرمند. لطفا لطفا لطفا اگر میدونین و اطلاع دارین از کاراشون بهم بگین میخوام برم 

منتظرمااااااا خانومای گلللللل

سلام خانومای گل. من میخوام عمل کنم هشتگردم سختمه دکترای زیادی رو برم. لطفا نظرتون رو راجع به این دکترا بگین منتظرم. 

1حسین نژاد 

2سلطانی فر

3رزینا بشارتی

4بنیادی

5ابیانه

6فرزان رضایی

7میلانی

8امین آمالی

9غلامرضااحمدی

10شیرازی

دوستاي گل سلام. ميشه لطفا در مورد دكتر بهزاد عابدين؟ سماواتي فرد؟ آرش حقيقي (كرج) اگه اطلاعاتي داريد ...

خوب نیس

نوک دار عمل میکنه. باز برو ببین

انحراف هم داره گاهی. منم یکسال نوبت بودم منصرف شدم

مبارکه عزیزم. بالاخره عمل کردی راحت شدی😍 اگه با همون ابیانه عمل کردی که تو اون دفترچه که داده همه ...

سلام مرسی عزیزم😘 آره عمل کردم تموم شد ولی 3 روز اول سخت گذشت. این یه هفته هم که تموم نمیشه دارم میمیرم واسه حموم رفتن😐

2810