2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015384 بازدید | 66527 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلی ممنون  من بینیم پهن نیست نوک بینیم هم افتاده نیست  یه قوز کم دارم و اینکه ارتفاع بی ...

اينو صادقانه ميگم اگر ميدونستم انقد راحته ١٠ سال پيش عمل ميكردم، تمها كلافگيش تنفس دهانه حمام نرفتن يك هفته!!! خانه ماندن و بي حوصله بودن!!!

دوستان یه سوال و کمککککک  25 روزه جراحی کردم. روی پل بینی ام، یک سانت پایین تر از ابروها یه بر ...

منم داشتم ، كه الان رفع شد محل جوش خوردنه غضروف و استخوانه، البته مال من فقط با دست زدن مشخص بود در ظاهر معلوم نبود

اينو صادقانه ميگم اگر ميدونستم انقد راحته ١٠ سال پيش عمل ميكردم، تمها كلافگيش تنفس دهانه حمام ن ...

آفرین دقیقاااا

منم از همون موقع که به هوش اومدم تا الان همش میگم این بود جراحی بینی؟ حیف از این چند سالی که از ترس اینکارو نکردم:/

سلام دوستان خوبید  منم رفتم تو فاز عمل بینی     خیلی دماغم رو مخم رفته از طرفیم می ...

سلام

به نظرم دنبال پیشنهاد نهایی از کسی نباشین، 

بر اساس صفحه های قبلی تاپیک یه لیست چند تایی از دکترایی که تو سلیقه تون و رنج قیمت مورد نظرتون هستند داشته باشین و برین مطب، نمونه ها رو تماشا کنین و با خیلی واقع بینانه با دکتر حرف بزنین، بالاخره دلتون به یه جا راضی میشه.

سلام دوستان.کم کم همه دارن میرن. دستی بکشین رو سر بقیه عمل نکرده ها.بلکه ما هم رفتیم.در مورد دکتر سا ...

وای مثل منی 

هی میگردم آخرم سرم درد می‌گیره هنوز نتونستم دکتر خوب با قیمت خوب پیدا کنم 😔

اينو صادقانه ميگم اگر ميدونستم انقد راحته ١٠ سال پيش عمل ميكردم، تمها كلافگيش تنفس دهانه حمام ن ...

خوش بحالتون 

هم خوب وقت گذاشتین و مطب گردی کردین هم عملتون خوب شد 

من اصلا حس مطب گردی ندارم 

البته این چیزایی که گفتین ساده بنظر من خیلی سخته درسته یک هفته هست اما باز سخته مثل طاق باز خوابیدن از دهن نفس کشیدن  نخندین و حموم و ......

راستی شما اطلاعاتتون خوبه 

در مورد دکتر سلطان فرد چیزی میدونید ؟ 

یه مرکز جراحی شفا هم تو صادقیه هست شنیدم کارشون بد نیست اما نمی‌دونم دکتراش کی هستن امروز مپرسم 

2810