2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015414 بازدید | 66527 پست

بینی منم گوشتی بود و خیلی از این که گوشتی و بزرگ بود بدم می اومد تصمیم گرفتم که دنبال یه دکتر خوب بگردم آخر سر با معرفی دوستم رفتم پیش دکتر عبدالمطلبی و جراحی انجام دادم و الان شش ماه از عملم میگذره و راضیم واقعا کارش خوبه حالا خواستی بگو برات عکسمو بفرستم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بینی منم گوشتی بود و خیلی از این که گوشتی و بزرگ بود بدم می اومد تصمیم گرفتم که دنبال یه دکتر خوب بگ ...

شما با چند نفر عمل کردین ؟؟ پیغامتون هم همیشه تکراریه

عمل بینی ،دکتر سجادیان ،اخر اسفند ۹۷
بینی منم گوشتی بود و خیلی از این که گوشتی و بزرگ بود بدم می اومد تصمیم گرفتم که دنبال یه دکتر خوب بگ ...

خدا نسلتونو از رو زمين برداره كه بخاطر دوقرون پورسانت ملتو به اشتباه ميندازين😡

من با مطب دکتر طاهری نیا تماس گرفتم بهم گفته واسه فردا یه کنسلی داره برم بیمارستان همون لحظه مشاوره بده و بعدم عمل کنه بنظرتون برم؟ در مورد کار دکتر اطلاعاتی دارین؟ میشه راهنمایی کنید چون باید به منشی خبر بدم که آیا اکی هست واسه فردا یا نه؟

بین دکتر طاهری نیا و ماریا مرادی و قاضی سعیدی کدوم بهتر هستن؟ بینیم رو بیشتر بخاطر جمع کردن پره های بینی میخوام عمل کنم، میشه در مورد این دکترا راهنماییم کنید؟ ممنونم

2810