2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015389 بازدید | 66527 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عبعد از عمل خیلی خوب بود، اصلاً درد و حال تهوع نداشتم، کبودیم هم زیاد نبود، البته خیلی رعایت کردم تا دو روز اصلاً یخ رو از صورتم بر نمیداشتم، از نخود فرنگی استفاده کردن محشره هم خیلی یخ نمیشه که صورت و بسوزونه، هم سنگین نیست ، هم رو کل صورتو کاور میکنه( مرسی از الهام) غیر از نوک بینیم زیاد ورم ندارم یعنی ورم نداره یا کلاً من نمیفهمم چون اگه اینطوری باشه، بزرگ، من دلم کوچیک تر میخواست
صبح روشن نگران نباش، منم وقتی اسپیلت رو از رو بینیم برداشت و بینیمو دیدم، گفتم کاش یه سایز کوچیکتر بود، اما تو یه هفته اول کلی از ورمم خوابید...الان میگم خدا کنه دیگه از این کوچیکتر نشه.
دکتر جراح: فرهنگ مجد...اواسط اردیبهشت ماه، هزینه ۴۳۰۰ دکتر، ۷۰۰ کلینیک، ۵۰۰ هزینه های متفرقه. عکس قبل و بعد ازعمل صفحه ۸۷۱ و ۱۲۲۴.
اقای ببخشید با تحقیقاتی که تا الان از راه دور داشتم به نطرم دکتر فرهنگ خوبه فقط من یکم با نوک بینیاش مشکل دارم شما که از نزدیک کار ایشونو دیدین به نظرتون عکسای تو سایتش نوکاش ورمه؟؟؟ بینی شما خیلی خوبه اصلا نوکش مثل عکسای تو سایتش نیست
دکتر کلانتر هرمزی 24 مهر
بهناز، واقعیتش نمیتونم درست راهنماییت کنم تو این مورد، چون زیاد توجه نکردم، برای بینی خودمم بهش گفتم فقط یه مقدار از حجمشو بگیر...عکسای تو سایتشم فکر کنم کارای خیلی قدیمشه...
دکتر جراح: فرهنگ مجد...اواسط اردیبهشت ماه، هزینه ۴۳۰۰ دکتر، ۷۰۰ کلینیک، ۵۰۰ هزینه های متفرقه. عکس قبل و بعد ازعمل صفحه ۸۷۱ و ۱۲۲۴.
بهناز جون فرهنگ عکسای سایتش خیلی قدیمیه اونطور که من تو کارای حضوریش دیدم هیچ شباهتی با کارای سایتش نداشته اول اینکه خیلی رو به بالان دوم اینکه نیمه فانتزین تقریبا در صورتی که فرهنگ کلا طبیعی عمل میکنه به نظرم اگه بری مطبش راحت تر میتونی تصمیم بگیری
24 دی دکتر فرهنگ( عکس روز 27 صفحه 300 ) عکس روز 85 ص648
اره کتی جون من خودم گفتم از بغل باز نکن تا جایی که میتونی، اونم باز نکرد، البته مال دوستم رو از بغلم باز کرد به خاطر فرم سوراخ ها و پره های بینی اش
گول دنیا را مخور......!! ماهیان شهر ما از کوسه ها وحشی ترند بره های این حوالی گرگ ها را میدرند سایه از سایه هراسان در میان کوچه ها زنده ها هم آبروی مردگان را میبرند...
مرسی فری جووووووون عزیزممم، من با دکتر حسنی ،، محمداسماعیل حسنی قبلش عمل کردم، عمل که چه عرض کنم بسنی کم ایرادمو خراب کرد عکسای قبلمو اوندفعه کتی جون واسم گذاشت ایندفعه هم شامانا جون من نمیتونم عکس بگذارم اگه میخوای میلتو بده بهم براتون میل کنم
گول دنیا را مخور......!! ماهیان شهر ما از کوسه ها وحشی ترند بره های این حوالی گرگ ها را میدرند سایه از سایه هراسان در میان کوچه ها زنده ها هم آبروی مردگان را میبرند...
2810