2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015454 بازدید | 66527 پست
اصن دليل انتخاب ايشون همين بود، دكتر ثابتي با طراح طب هم همكاري ميكنن(غالب هاي سه بعدي )  يني ...

یه سوال داشتم ازتون

تو پیچای قبل تر دکتر محمد گلی رو تو لیست سیاهتون گذاشته بودین میتونم بپرسم چرا؟

آخه عکس کاراش بنظر خوب میاد

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

,من چند وقت پیش رفتم پیش طراح طب با یک دکتر دیگه بود اون موقع،کلا هر چند وقت این طراح طب دکترشونو عوض میکنن..من فقط سوال کردم که شما میگین قالب اخر عمل شبیهش در میارین ،همه دکترا میگن چند ماه بعد عمل نسبت به اخر  عمل شکلش عوض میشه، مثلا سرش میاد پایینتر و از این چیزا ...عصبانی شدن و بهم گفتن دکترای دیگه نمیفهمن ..کلا خیلی اهله بیزینس بودن ..هر چن. ماه هم هم دکتراشون عوض میشه

عمل بینی ،دکتر سجادیان ،اخر اسفند ۹۷
یه سوال داشتم ازتون تو پیچای قبل تر دکتر محمد گلی رو تو لیست سیاهتون گذاشته بودین میتونم بپرسم چرا؟ ...

چونكه همه جا تبليغ كرده و كلي بازار ياب داره، البته من چنتا بيمار ناراضي ديدم ازشون، ولي اگه كارشو ميپسندين ضرر نداره مشاورش

,من چند وقت پیش رفتم پیش طراح طب با یک دکتر دیگه بود اون موقع،کلا هر چند وقت این طراح طب دکترشونو عو ...

كلا طراح طب ي جورايي تبليغاتيه، منم مطب خودشون رفتم طراح طب نرفتم، خودشون ١٠ تومن ميگيرن تو طراح طب ١٢ تومن

چونكه همه جا تبليغ كرده و كلي بازار ياب داره، البته من چنتا بيمار ناراضي ديدم ازشون، ولي اگه كارشو م ...

برای من الویت اول رضایت بعد عمله

فرصت شد مطبش میرم حتما

بچه ها من ۵شنبه وقت ویزیت دارم با قارونی میرم ببینم چطور پیش میره

اونجارو دیدم قبلا ،اتفاقا اونجا هر چی دکتر معروفتره ،بیشتر بد میگن ازش !! البته یه واقعیتیه که دکتری ...

مبارکه عزیزم منم یکساله پیش دکتر سجادیان عمل کردم کارش خوبه نگران نباش اگر سولی داشتی بپرس

بچه ها حتما به این پیچ اینستا سر بزنید jarahizibaii_iran منم تازه پیداش کردم اسم بعضی دکترا که خی ...

منم اون پیج رو دیدم واقعا بیشتر ازین که بترسم متاسف شدم که زیبایی یه انسان اینجوری بخاطر یه پزشک غیرمتعهد نابود بشه😣

به قومی گرفتار شده ایم که فکر میکنند خداوند جز آنها کس دیگری را هدایت نکرده است. 😏😉                    ابن سینا       
ديشب شب سختي بود، تنفس از دهن، تب، ضعف، سوزش گلو... ولي خدارو شكر الان خيلي بهترم، از همه چي راضي ب ...

سلاممم ... مبارکه باشه آقا نوید ... به سلامتی .... امیدوارم نتیجه عمل مطابق خواستتون باشه ... 

سلام دوست جوناااا بینی من گوشتی و قصد عمل دارم....ولی نمیدونم کدام دکتر واسه بینی گوشتی مناسب....من ...

عزیزم مطب دکتر علی اصغر شیرازی هم سر بزن خیلی دکتر با تجربه و خوبیه. هم خودم هم دوستم پیشش عمل کردیم و واقعا راضی هستیم. شمارش اینجا برات می ذارم  88550469 

2810