2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015375 بازدید | 66527 پست
سپیده جان منم همینطوری بودم با اینکه فکر میکردم اگه تامپونو بکشم راحت میتونم نفس بکشم ولی اینجوری نبود الانم که یه ماه بعد عملمه بعضی اوقات کیپ میشه همه میگن به مرور زمان درست میشه من هر هفته نسبت به هفته قبلش بهتر میشم
دکتر کلانتر 6 آذر
نه عزیزم نگران نباش منم همین طوری بودم ... طبیعیه بینی ت پره ورمه از بیرون و داخل بخیه هام که دیگه بدتر ...همه اینا تنفسو مشکل می کنن یکی دو هفته بگذره بهتر میشی سعی کن حساس نباشی اووووو خیلی راه دارییی عمل بینی خیلی صبر و حوصله میخواد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ظاهرن قالبتم برنداشتی اون خودش خیلی فشار میاره به بینی ...وقتی برداشته شه تنفست خیلی که نه اما بهتر میشه منم تا وقتی قالب داشتم کیپ کیپ بود قالبو که برداشت یکم بهتر شد اما صدام افتضااااح تو دماغی بود :D بعد خوب شد خدا رو شکر
آقا ساسان لطفا اسم دکترت و تاریخ عملت رو توی امضات بذار .
تیر 93 عمل بینی با دکتر شهریار یحیوی . انقدر گند زده که هر بار توی آینه خودمو می بینم می خوام بمیرم و لعنتش می کنم. شرافت شغلی صفر ، زبون بازی و پیچوندن 100. عکس های سایت کاملا مغایر با واقعیتی که در مطب می بینید.
آیدا جان اگر قبل 12 عمل کنی شب نگه نمیدارن؟ شب مرخص میکنن؟ بعد عمل شما حالت تهوع و این چیزا داشتین؟
تدریس خصوصی زبان انگلیسی.آمادگی آزمون های بین المللی.جهت اطلاع پیام خصوصی بفرستید
فکر نکنم . چون یه خانوم که صبح زود عمل کرده بود با یه خانوم دیگه که ساعت ١٠:٣٠ عمل شد عصر مرخص شدن بقیه رو نگه داشتن. نه من اصلا حالت تهوع نداشتم از ساعت ١١ شب چیزی نخوردم ساعت ٢:١٥ رفتم برای عمل.
دکتر کلانتر 6 آذر
سلام دوست جوناااا بینی من گوشتی و قصد عمل دارم....ولی نمیدونم کدام دکتر واسه بینی گوشتی مناسب....من مدل بینی طبیعی شیک دوست دارم و بعضی از دوستان اینجا گفتن دکتر سجادیان گزینه خوبی ولی بعضی از بچه ها که پیش دکترسجادیان عمل کردن از تجربه هاشون گفتن که سجادیان نوک بینی رو گرد میکنه.....که من دوست ندارم نوک بینیم گرد بشه....دوست دارم نوک بینیم کشیده و تقریبا تیز بشه. من بیشتر از 6 تومن نمیخام هزینه کنم....اگر دکتر خوب و با این هزینه میشناسید معرفی کنید و راهنماییی کنید ممنون میشم
آیدا جون و لبخند عزیز مرسی :( آره فردا میرم قالب و بر میدارم... ولی یه طلق آبی هم تو بینیم کشف کردم فقط سمت تیغه هاست انگار تیغه رو از دو طرف گرفته باشه :| از وقتی کشفش کردم احساس میکنم اونم خیلی باعث ِ درد ِ ... نمیدونمم چیه و واسه چی گذاشتنش فردا باید بپرسم ازش...................... خیلی سرم سنگینه............. از یکشنبه باید برم دوباره سر کار ولی خیلی گیجم واقعا............ پیشونیم سینوسام گوشام همه سنگینه............
ما چجوری به دلمون حالی کنیم که اشتباه شده
آیدا جان یه سوال دیگه داشتم ازت من تو مطب دکتر کلانتر دیدم بعضیا تامپون داخل بینیشوت بعد 4.5روز برداشته شده.. برای شما چند روز بود؟ موندن تامپون به مدت زیاد دردسرساز نیست؟
تدریس خصوصی زبان انگلیسی.آمادگی آزمون های بین المللی.جهت اطلاع پیام خصوصی بفرستید
اون طلقه واسه کساییه که انحراف شدید داره بینی شون ... احتمالن انحراف داشتی ...قالبو که برداره سرت سبک تر میشه چون به بینی و تا حدی به پیشونی فشار میاره خیلی سر ادم سنگین میشه منم اینطوری بودم تازه دکترم نبود بعد از ده روز قالبو برداشتم اخراش خیلی کلافه بودم مخصوصن اینکه بینی م زیر قالب خیلی می سوخت و میخارید!! ولی بعد از قالب خیلی سبک تر میشی مطمئن باش
سلام لبخند اتفاقا من فردای روز عمل سرما خوردم ... در حالی که از یه ماه قبل عمل واسه اطمینان رفتم پیش یه دکتر 2 تا پنی سیلین و 1 بتامتازون زدم و کلی هم کواموکسی کلاو خوردم روز عمل هم فوق العاده حالم خوب بود اما فردای روز عمل سرما خوردم در حالی که تو خونه بودم به دستیار دکتر زنگ زدم گفتم سرما خوردم و بعضی وقت ها عطسه می کنم و به بینیم فشار میاد گفت : مشکلی نیست الان که 1 هفته از عمل گذشته هنوز بعضی وقت ها عطسه می کنم و احساس سرماخوردگی دارم
مرسی ساسان ... من عملم تو تابستون بود خدا رو شکر سرما نخوردم اما از وقتی هوا سرد شده ( جایی که زندگی می کنم سرده ) همش دارم سرما میخورم این اخری که با عفونت شدید گلو و اینا بود هنوز کامل خوب نشدم یه یه ماهی طول کشید فکر می کنم کلی انتی بیوتیک خوردم باز الان دوباره امروز حس سرماخوردگی دارم کلن زیاد سرما می خورم با اینکه مرتب ویتامین ث میخورم کلنن میوه دوست دارم میوه زیاد می خورم نمیدونم چرا اینطوری شدم... من ربطش می دادم به اینکه بدنم ضعیف شده حالا نمی دونم واقعن میتونه به این مسئله ربطی داشته باشه یا نه
به نظر من خود سرماخوردگی نمی تونه به عمل بینی مربوط باشه .... اما دیدم کسایی که بینی عمل کردن وقتی سرما می خورن مشکلات بیشتری دارن کلا تو مصرف انتی بیوتیک ها خیلی باید احتیاط کرد ... چون بدن نسبت به این داروها مقاوم میشه و تاثیرگذاریش از بین میره
2810