2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015446 بازدید | 66527 پست
مبارکه عزیزم منم یکساله پیش دکتر سجادیان عمل کردم کارش خوبه نگران نباش اگر سولی داشتی بپرس

میشه توضیح بدین که دماغتون چه شکلی بود ؟؟ چه ماهی عمل کردین ؟؟ ناراضی دیدین؟

عمل بینی ،دکتر سجادیان ،اخر اسفند ۹۷

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

كلا طراح طب ي جورايي تبليغاتيه، منم مطب خودشون رفتم طراح طب نرفتم، خودشون ١٠ تومن ميگيرن تو طراح طب ...

طراح طب تبلیغات خیلی زیادی داره تو اینستا و این چیزا ..مریض جذب میکنه با این ترفندا و بعد به دکترا معرفی میکنه و فک کنم .....دیگه سعی نمیکنم بازش کنم

منم اون پیج رو دیدم واقعا بیشتر ازین که بترسم متاسف شدم که زیبایی یه انسان اینجوری بخاطر یه پزشک غیر ...

بدبختی اینه که حتی بهترین دکتر هم بری باز ریسک  بد شدن هست  

میشه توضیح بدین که دماغتون چه شکلی بود ؟؟ چه ماهی عمل کردین ؟؟ ناراضی دیدین؟

بهمن پارسال عمل کرد

سه ماه طول کشید تاتصمیم قطعی گرفتم که پیش دکتر سجادیان عمل کنم چندبار رفتم مطبش مریضاشو دیدم همشون خوشگل بودن آرزوم بود شبیه یکی از اونا بشم ولی دماغ من استخونی خیلی کج بود ولی به من گفتن پوستت ضخیمه

البته یکی که ناراضی بود تازه گچشو برداشته بود خیلی بزرگ بودمعلوم بود همش ورم بود منم اول میترسیدم ولی عکسای سایتو اینستاشونو دیدم خیلی خوب بود دیگه اطمینان کردم و الان خیییلی خوشحالم که دکترم سجادیانه

بهمن پارسال عمل کرد سه ماه طول کشید تاتصمیم قطعی گرفتم که پیش دکتر سجادیان عمل کنم چندبار رفتم مطبش ...

بینی من البته گوشتیه..عکس قبل و بعد چیزی دارین ؟

بعد اینستای فارسیشو دارین ؟؟ این اینستایی که دارم همش انگلیسیه .،فارسیشو میخام

من بینی مو هفته پیش عمل کردم پیش کاظم زرگری واقعا راضیم کارش خوبه و قیمتش مناسب بد عمل هم اصلا اذیت نشدم هیچ قسمتش دردناک نبود

بجای اینکه کفشتو با لباست ست کنی حرفتو با عملت ست کن☺
بینی من البته گوشتیه..عکس قبل و بعد چیزی دارین ؟ بعد اینستای فارسیشو دارین ؟؟ این اینستایی که دارم ...

توسایتش عکس زیاده گوشتیارو خوب در میاره

www.dramirsajadian.com

توی اینستا هم سرچ کن dramirsajadian

توسایتش عکس زیاده گوشتیارو خوب در میاره www.dramirsajadian.com توی اینستا هم سرچ کن dramirsajadian

ممنون..یه اینستا ازش دارم که انکلیسیه ،برای خارحیاس.

دعا کنید مال منو خوب در بیاره حالا ..

2810