2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015447 بازدید | 66527 پست

بعد مدت‌ها قصد جراحی بینی حالا که همه شرایط رو اوکی کرده بودم، قیمتای فضایی دکترا دیگه سر به فلک کشیده!!!!!! جالب اینه که همشون هم از پاییز شروع کردن به افزایش قیمت وحشتناک.... رسما دیگه پزشکی شده تجارت!🤦🏼‍♀️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بنظرتون تهران عمل کنم؟ دو هفته🤔 دکتر اراک خیلی ازش تعریف میکنن ولی ی کم ترسم به این خاطره که گوش و ...

تهران يا شهر ديگه به انتخاب خودتونه و اينكه پزشك معتمدتون كجا هست، ولي شما هرجا عمل كنيد بهتره تا يك هفته همونجا باشيد، خدايي نكرده هر اتفاقي بيوفته به دكتر دسترسي داشته باشيد و اينكه كلا تا يك هفته نبايد مسير طولاني طي كنيد، بعد باز كردن گچ ميتونين برگردين شهرتون و باز بعد يك هفته براي تعويض چسب اول برگرديد تهران، از اون تايم هم دوروز يكبار خودتون ميتونين چسبتونو عوض كنيد و براي ويزيت يكماه و دوماه دوباره بيايد تهران، بعد اون انشالله ديگه كاري با دكتر نداريد،

من دكتر كسري ثابتي اصلا جزو گزينه هام نبود، چون ميگفتن پولكيه، كه بعدا فهميدم اصلا اينجور نيست و خيل ...

اقا نوید خیلی برام جالبه مصر بودنتون برای این جراحی بعد ازون اتفاق. خیلی جرات و جسارت میخواد که البته تو اقایون این‌موارد بیشتره. خانواده تون مخالفتی ندارن برای این‌جراحی الان؟ 

اقا نوید شما چند سالتونه و بینی تون چه سبکیه الان؟ ببخشید زیاد سوال پرسیدم ولی کلا ازون اول که پستاتونو دیدم که انقدر دقیق و موشکافانه دنبال پزشک هستید خیلی برام جالب بود.

مطب گردی 

ممنونم اقا نؤيد 

شما ميدونيد سبك كار نادريان چطوره ؟ با ابيانه خيلي فرق داره ممنون ميشم يه كم توضيح بدين

من چون شهرستانم گزينه هاي زبادي رو انتخاب نكردم چون انتخاب سختر ميشه 

فقط تو اينستا از هر دو شون ناراضي ديدم 

بخصوص از نادريان و ميگن بيني هاش كجه  و فقط بيني الناز گلرخ خوب شده چون خودش خوشگله 

باز شما از نزديك ديدن چطوره و ميگن اين قيمتي كه براي  بيني ميگيره نمي ارزه

ممنونم اقا نؤيد  شما ميدونيد سبك كار نادريان چطوره ؟ با ابيانه خيلي فرق داره ممنون ميشم يه كم ...

خواهش ميكنم، من شخصا از ابيانه خيلي خوشم نيومد، نادريان رو هم خودم نرفتم چون هزينش بالا هست برام ولي دوستمون خيلي خوب شده، كلا به اينترنت زياد توجه نكنيد، خيلي دكترا كار خرابشون لو نرفته تو فضاي مجازي و دليل نميشه كه خوب باشن، من نادريانو بيشتر قبول دارم، البته اينم بگم از هزارتا عمل يدونه خرابي براي همه دكترا هست، هيچ دكتري بدون كار خراب نيست

اقا نوید خیلی برام جالبه مصر بودنتون برای این جراحی بعد ازون اتفاق. خیلی جرات و جسارت میخواد که البت ...

جالب اينجاس كه خيلي دماغ بدي ندارم😂اتفاقا تو مطب بصام ي خانوم فكر ميكرد عمل كردم ورم داره، ولي من از روبرو خوبه بينين از نيمرخ يكم غوز داره، كلا افتاده تو سرم ديگه😂كاريشم نميشه كرد، من تا پارسال حتي فكرشم نميكردم ، يني جراتشو نداشتم، ولي الان اطرافيان عمل كردن ميبينم خيلي راحته و اصلا اونجور كه فكر ميكردم نيست، من ٣٢ سالمه و تصميم هاي زندگيم با خودمه ، خانوادم هم به تصميماتم احترام ميزارن اگر هم راضي نباشن

جالب اينجاس كه خيلي دماغ بدي ندارم😂اتفاقا تو مطب بصام ي خانوم فكر ميكرد عمل كردم ورم داره، ولي من ا ...

امیدوارم همه چی عالی پیش بره براتون و مطمئنم به امید خدا این دفعه عملتون خیلی خوب پیش میره و ایشالا بینیتون عالی میشه.

اقا نوید از دکتر فرهنگ چیزی شنیدید یا دیدید؟

سلام نانا جان ازشون قيمت گرفتم گفتن از ٩ تومن شروع ميشه  شما كاراشون رو از نزديك ديدين من فقط ...

نه عزیزم از دوست من ۱۸ گرفت.میگن از ۹ شروع میشه ولی خیلی بیشتر از این حرفاس...بعدشم ناراضی هم داره عزیزم چون همه دکترا ناراضی دارن.ولی اکثرا کارش خوبه و اکثرا بینیهاش شیک و قشنگ میشه.اما خیلیا هم میگن به نسبت پولش کارش نمی ارزه...من از نزدیک ندیدم ولی تعریفشو زیاد شنیدم.چون انقد نمیتونم هزینه کنم دیگه مطبش نرفتم

سلام عزیزان.

یه سوال از کسانی که بینیشونو عمل کردن. بچه ها شما برای تمیز کردن داخل بینی چیکار می کنید؟ به غیر از شستشو با سرم کار دیگه ای میشه کرد؟ 

من ده روزی میشه که عمل کردم و نمیدونم باید چیکار کنم چون شستشو با سرم کامل بینی رو تمیز نمی کنه. 

سلام عزیزان. یه سوال از کسانی که بینیشونو عمل کردن. بچه ها شما برای تمیز کردن داخل بینی چیکار می کن ...

سلام منم چهارشنبه ی پیش عمل کردم

من با دستمال کاغذی که حالت فیتیله میکنم یه مقدار بعداز شستشو داخلش را به ارامی تمییز میکنم و یه کم هم از کرم جنتمایسین یا ویتامین ا با گوش پاککن داخل بینیم میمالم البته خیلی خیلی با احتیاط

من دیروز گچ بینیم را برداشتم خداروشکر به نظرم طبیعی و خوب عمل شده

البته موقع برداشتن گچ و کشیدن بخیه خیلی درد داشتم😓

شما هم درد داشتین؟

جالب اينجاس كه خيلي دماغ بدي ندارم😂اتفاقا تو مطب بصام ي خانوم فكر ميكرد عمل كردم ورم داره، ولي من ا ...

مشكل نيمرخ رو با تزريق ژل برطرف كنيد

امتحانش ضرر نداره

يعني كي دنيا تموم ميشه    حالا ك چي مثلا مثال  امروز اعصابم خرده دلم ميخاد بزنم شل و پل تون كنم    
امیدوارم همه چی عالی پیش بره براتون و مطمئنم به امید خدا این دفعه عملتون خیلی خوب پیش میره و ایشالا ...

خيلي ممنونم از لطفتون، دكتر فرهنگ كاراش شيكه، قوس داره ، براي خانوما مناسبتره نسبتا تا اقايون، ولي خوابكار نيست، كاراي پيجشو بپسندين كاراي ديگشم همونه دقيقا، قيمتشم الان ٩ تومنه

نه عزیزم از دوست من ۱۸ گرفت.میگن از ۹ شروع میشه ولی خیلی بیشتر از این حرفاس...بعدشم ناراضی هم داره ع ...

منم همين فكرو ميكنم، كارش خوبه ولي نه ١٨ تومن، با نصف اون پول خيلي دكتراي ديگه هستن با همون كيفيت

2810