2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015442 بازدید | 66527 پست
سلام منم چهارشنبه ی پیش عمل کردم من با دستمال کاغذی که حالت فیتیله میکنم یه مقدار بعداز شستشو داخلش ...

مبارک باشه 😍

موقع کشیدن بخیه یه کم درد داشتم و بعدشم دکتر معاینه کرد و یه ماساژ ریز داد که دادم درومد 😁 

شما الان دیواره های داخلی بینیت چیزی هست؟ واسه من یه لایه ی سفید مانند داره انگار. همش دلم می خواد با یه چیزی بکنمشون ولی میترسم 😨  

نمیدونم طبیعیه یا ؟!

خيلي ممنونم از لطفتون، دكتر فرهنگ كاراش شيكه، قوس داره ، براي خانوما مناسبتره نسبتا تا اقايون، ولي خ ...

مرسی اقا نوید تا حدی خیالم راحت شد چون بیشتر رو دکتر فرهنگ زوم کردم.باهاشم مشاوره شدم حالا ایشالا بعد از عید عمل

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

جالب اينجاس كه خيلي دماغ بدي ندارم😂اتفاقا تو مطب بصام ي خانوم فكر ميكرد عمل كردم ورم داره، ولي من ا ...

انشالا موفق باشید. این دفعه حتما همه چیز عالی پیش میره.

منم تا همین ۶ ماه پیش فکرشم نمیکردم نمیدونم یهو چی شد افتاد تو کلم

مطب گردی 
مبارک باشه 😍 موقع کشیدن بخیه یه کم درد داشتم و بعدشم دکتر معاینه کرد و یه ماساژ ریز داد که دادم در ...

من احساس خشکی وسنگینی داخل بینیم میکنم ولی چیز سفیدی نمیبینم

لابد باید صبور باشیم تا خوب بشه دیگه 

چاره ای نیست😊

منم همين فكرو ميكنم، كارش خوبه ولي نه ١٨ تومن، با نصف اون پول خيلي دكتراي ديگه هستن با همون كيفيت

سلام.

ممنونم از پاسخ هاتون. 

آقا نوید میشه شما چون پزشک های زیادی رو تحقیق کردید اگه فرصت داشتید این پیج اینستا رو ببینید و بگید بنظرتون چطوره کاراش بنظرتون.توی اراک خیلی معروف شده البته ناراضی هم داره ولی خب کمن واقعا

ممنون میشم.

https://instagram.com/dr.behrouz_jalali?utm_source=ig_profile_share&igshid=13l7tj0s0pojb

دخترم همه ی دنیای منه  

باید خیلی بگردی. انقدر نمونه کارای بینی رو ببینی تا بتونی یکی رو انتخاب کنی. منم مثل تو خیلی استرس داشتم برای جراحی بینیم که خوب خیلی طبیعیه بلاخره می خوای یه عمر با اون بینی سر کنی. بعد کلی گشتن بلاخره تونستم به دکتر راستکاری اعتماد کنم.

باید خیلی بگردی. انقدر نمونه کارای بینی رو ببینی تا بتونی یکی رو انتخاب کنی. منم مثل تو خیلی استرس د ...

دکتر مسعود راستکاری که کارش حرف نداره. من دوستم پیشش عمل کرده خیلی طبیعی و خوشگل در آورده

میشه لطفا کسایی که عملیدن اسم دکترشون و آدرس عکس هاشونو تو امضاء بزارن. یه دنیا متشکرم دوستان

عزیزم من یه بار بینی عمل کردم و بینی خیلی بدجور شده بود و نامتقارن بودش از طرفی هم مشکل تنفسی داشتم و خیلی بد بودانگار عمل نکرده بودم و خیلی اذیت می شدم هم مشکل تنفسی  و هم زیبایی خیلی درد آور بود خیلی دنبال دکتر گشتم تا بتونم دوباره عمل کنم بعد با کلی پرس و جو رفتم پیش دکتر مسعود راستکاری و جراحی انجام دادم و الان شش ماه از جراحیم می گذره واقعا راضیم هم مشکل تنفسیم برطرف شد و هم زیبایی خدا خیرش بده واقعا کارش خوبه عزیزم ادرس شو می خوای برو تو نت پیج اینستا داره می تونی پیداش کنی عکس خودمم اونجا هم هست 

ققنووس جان چرا یه سفر نمیری اونور مماختو عمل کنی و بیای؟؟ به نظر من دکترای ما این کاره نیستن ینی سبک ...

من این همه دکتر دیدم واسه بینی فقط چند نفرشون نمونه کاراشون خوب بود و دیدم یکی از دوستام هم رفته بود پیشش طبیعی و کوچیک درورده بود دکتر راستکاری بود

چه جالب دکتر منم دکتر راستکاری بود . من بینیم انحرافم داشت خیلی استرس داشتم که خوب دربیاره . الان یه سال گذشته من نزدیک عید عمل کردم و تو تعطیلات عید کامل استراحت کردم. واقعا خوب شده . 

بله اقا نؤيد كساني كه باهاش عمل كردن هم نظر شما رو دارن ميگن خيلي به قيمتش نمي أرزه  

بله نانا جان يه خانمي هم گفت دكتر در اينستا ميگه ٩ ولي زماني كه ميري مطب ميگه ١٧

ممنون ميشم شما كه مطب گردي كردين وهمينطوز دوستان ديگر چند تا دكتر كه كار خراب و ناراضي كمتر دارن رو براي بيني استخواني كه نوكش غضروفي وافتاده است معرفي كنيد 

در ضمن كارهاشون طبيعي باشه اما نه طبيعي كه بزرگه🙏

2810