2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015387 بازدید | 66527 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان ،علت کيپي بینیم معلوم شد ،دکترم گفته باید تو مطب سرپايي ،شاخه بينيتو بسوزوني !آمپول بی حسی میزنیم 1دقيقه ای تموم میشه،کسی تجربه ای نداره??خیلی درد داره بنظرتون بچها ???

اللهم صلی علی محمد و آل محمد♥️
سلام دوستان ،علت کيپي بینیم معلوم شد ،دکترم گفته باید تو مطب سرپايي ،شاخه بينيتو بسوزوني !آمپول بی ح ...

شما چسبندگي پيدا كردين، اگه سرپايي حل ميشه كه خوبه، درد نداره خيالت راحت، دكترتون كي بود؟

به سلامتی ان شاء اله.میشه با رسم شکل برای ما هم توضیح بدین چی دیدین؟

من دكتر كسري ثابتي اصلا جزو گزينه هام نبود، چون ميگفتن پولكيه، كه بعدا فهميدم اصلا اينجور نيست و خيلي بد اخلاقه كه بازم اينور نبود ولي جزو كم ريسكاس و خرابكار نيست، كاراشم نسبتا جم و جوره،

به دو صورت ميتونين وقت مشاوره بگيرين، اينترنتي كه ٢٠ تومنه و تلفني كه ٤٠ تومنه

من اينترنتي وقت گرفتم گفتم اكه وقت كنم ميرم كاملا بي ميل. 

وقتي رسيدم مطب با چيز عجيبي مواجه شدم. نصف مريضا اقا بودن و بيني ها يكي از يكي بهتر، خيلي شلوغ بود، نشستم حدود يك ساعت و نيم نشستم تا نوبتم شد، تو اون مدت با مريضا صحبت كردم، همه از كم بودن دوران نقاهت خيلي راضي بودن، دكتر فقط ٦ روز اتل ميزارن و تامپون و لوله استفاده نميكنن و راه تنفس شما از بعد عمل بازه، ورم كاراشون نسبتا كم بود، خلاصه رفتم داخل، دكتر و خانوم دستيارشون بودن، بسيار بسيار با شخصيت و با پرستيژ  بودن، اول خانوم دستيار سوالاي ابتدايي پرسيدن و دكتر فقط در لب تاپشون ياداشت ميكردن، بعد راهنماييم كردن سمت يونيت معاينه، اولين جايي بود كه دكتر انقدر طولاني زيرو روي دماغ منو وارسي كرد ، و نكته جالبي گفت كه كسي بهم نگفته بود، 

گفت سوراخ سمت راستت هرزگاهي ميگيره غير از مواقع سرما خوردگي؟ گفتم بله ولي فكر ميكردم طبيعيه، گفت ي پوليپ كوچيك هست كه برطرف ميشه و ديگه نميگيره بينيت!!!

بعد از اون اين دفه برعكس جاهاي قبلي كه ميرفتم ميگفتم اينو ميخام و اونجور ميخام و فلان تصميم گرفتم ببينم دكتر خودش چي ميگه، تمام چيزايي كه تو ذهنم بود و گفت ، گفت كه چ اصلاحاتي ميشه و غيره، من خيلي ازين موضوع خوشم اومد، دليل دير شدن نوبتمو فهميدم چون خودم حدود نيم ساعتي داخل اطاق با دكتر صحبت كردم ، راجبه اتفاقي هم كه افتاد تو عمل قبلي صحبت كرديم 

خلاصه خيلي خوشم اومد و اول گفتم براي ٢٠ فروردين وقت عمل برام بزارين كه گفتن يدونه كنسلي ١٢ اسفند دارن اگه بخاي كه منم با كمال ميل قبول كردم

دكتر در روز ٢ تا الي ٣ تا عمل ميكنن و كلينيك مريم هستن، كلينيك مريم نوساز و مجهزه. دكتر ميلاني و امالي هم همونجا هستن،هزينه عملشون ١٠ ميليون هست كه من براشون گفتم دفه قبل نصف هزينه منو بيمارستان پس نداد، ١ تومن تخفيف دادن و ٩ تومن نوشتن، 

خلاصه خيلي راضي بودم از همه چي، اميدوارم بدردتون بوخوره

شما چسبندگي پيدا كردين، اگه سرپايي حل ميشه كه خوبه، درد نداره خيالت راحت، دكترتون كي بود؟

شمالی هستم ،دکتر محمدي 

دکترم گف بی حس میکنم و در حد یکی دو ،دقیقه ،

چطور انقد مطمئنين!???واقعا ???خیلی ناراحتم و ميترسم😞😞😞

دکترم گفته آلرژی ،

چسبندگي ،ینی اشتباه دکتر??تو این 6ماهي هیچ مشکلی نداشتما

من دكتر كسري ثابتي اصلا جزو گزينه هام نبود، چون ميگفتن پولكيه، كه بعدا فهميدم اصلا اينجور نيست و خيل ...

ممنونم از جواب کامل تون.خوشحالم دکترتون را پیدا کردین.مهم اون حس اعتمادی هست که دارین.من هم عکس هاشون را دیدم .هم فوق طبیعی، هم فانتزی و جمع و جور توشون هست.به امید خدا بینی همه بچه های تاپیک خوب میشه..همه خیلی زحمت کشیدن واسه دکتر پیدا کردن.قیمت عمل ها همین جوری داره میره بالا ...

من دكتر كسري ثابتي اصلا جزو گزينه هام نبود، چون ميگفتن پولكيه، كه بعدا فهميدم اصلا اينجور نيست و خيل ...

سلام اقا نوید مرسی از توضیحاتتون.با کلینیک ۹ تومن؟یا کلینیک جداس؟

ببخشید اینو میگم اما دکتر کسری ثابتی متخصص گوش و‌حلق و بینی نیستنها،جراح زیبایی هستن.متخصص مطمئنتر نیست؟من تاپیک رو‌خوندم و بیشتر توصیه میشه که متخصص انتخاب بشه برای تنفس بهتر

2810