2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015426 بازدید | 66527 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خيلي خونسرد و ملايم ولي در عين حال جوري كه لا پوشوني بشه و دفاع از دكتر بيهوشي، من پرسيدم اخه دليلش ...

بنظر من که ایراد از خودشون .بوده  وگرنه با دلیل و سند بهتون میگفتن جریان رو هزینه هارم کامل میگرفتن....

خيلي خونسرد و ملايم ولي در عين حال جوري كه لا پوشوني بشه و دفاع از دكتر بيهوشي، من پرسيدم اخه دليلش ...

بنظر من که ایراد از خودشون .بوده  وگرنه با دلیل و سند بهتون میگفتن جریان رو هزینه هارم کامل میگرفتن....

عشقم بينيت تازه عمل شده ورمش زياده يه كم صبر كن من الان تقريبا يكماهه عمل كردم هنو راحت نيستم با اي ...

من اصلا کبودی ندارم ولی تا بخای ورم... یعنی علاوه بر خود بینی، کل صورتم بجز پیشونی هم پره از ورم اصن خیلی ناراحتمم از این قیافه :(

عزیزم نه با اینکه 5 سی سی سرم شستشو با سرنگ در هر سوراخ بینی میریزم ولی کامل باز نمیشه

ببين سرنگو من براي هر سوراخ بينيم ٤بار كامل پر ميكنم ميزنم يعني هر دو تاسوراخو ٨بار سرنگو پر ميكنم ميشورم 

بعد براي ورم صورتتم غصه نخور اصلا به مرور كمتر ميشه بايد يكم صبور باشي فقط جاي گرم نرو جلو بخاري يا شوفاژ اينا نخواب حموم خيلي داغ نرو باعث ميشه ورمت بيشتر شه

خدايا کمکم کن زندگیمو بهتر کنم واسه ارامشم یه صلوات میفرستی دوستم❤
ببين سرنگو من براي هر سوراخ بينيم ٤بار كامل پر ميكنم ميزنم يعني هر دو تاسوراخو ٨بار سرنگو پر ميكنم م ...

مرسی عزیزم. پس بیشتر باید بشورم!!
میگی گرما ورم و بدتر میکنه؟! پس چرا دستیار دکتر به من گفت روی کبودی های زیر چشمت کمپرس گر بذار!

من دوبار مطب شیروانی رفتم . از نزدیک کارهاشو دیدم. برای ترمیمی ها گزینه خوبیه ولی برای دفعه اول زیاد ...

سلام 

دکتر شیروانی دکتر باسابقه اییه و خوب تقریبا نیمه فانتزی عمل میکنن ،بنابرین بینی های کوچیک وکمی هم قوس دارن

و خوب متاسفانه جزو دکترهای گرون جراحی بینی هستن و میگن ارزش کار من بیشتر از پولیه که میدید :/

شما پیش کدوم دکتر عمل کردین ؟

مرسی عزیزم. پس بیشتر باید بشورم!! میگی گرما ورم و بدتر میکنه؟! پس چرا دستیار دکتر به من گفت روی کبو ...

نه بابا احتمالا سرد گفته بذار من كمپرس يخ گذاشتم از هرچي ي واسه كبوديام بيشتر اثر داشت

خدايا کمکم کن زندگیمو بهتر کنم واسه ارامشم یه صلوات میفرستی دوستم❤
2810