2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015437 بازدید | 66527 پست
سلام  ممنونم خانم نعنا از توضیحاتتون... بنظرم باید بیشتر به مشاهدات مون توجه کنیم چون بهرحال ...

من دوبار مطب شیروانی رفتم . از نزدیک کارهاشو دیدم. برای ترمیمی ها گزینه خوبیه ولی برای دفعه اول زیادی سرخود کوچیک میکنه. بخیه هاشم بد میزنه. بسیار هم پول پول میکنه!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام بچه ها. من تامپون برام نذاشته ولی نفس از بینی نمیتونم بکشم کیپه کیپه. مشکلی نیس؟

نه عزيزم منم تامپون نداشتم ٣،٤روز اول كه بينيم ورم كامل بود از داخل بعدش كمتر ميشه ميتوني نفس بكشي فقط شستشو يادت نره تا جايي كه ميتوني حتما شستشو رو انجام بده

خدايا کمکم کن زندگیمو بهتر کنم واسه ارامشم یه صلوات میفرستی دوستم❤

بچه ها ۱۰ روزه عل کردم گچ هنوز رو بینیمه ضربه خورد ب بینیم دخترم موبایلو پرت کرد الان نوک بینیم سفت شده ورم کرده نگرانم

خدا رو دوست دارم واسه اینکه حواسش با منه
خدا رو دوست دارم آخه همیشه لبخند می زنه
بچه ها ۱۰ روزه عل کردم گچ هنوز رو بینیمه ضربه خورد ب بینیم دخترم موبایلو پرت کرد الان نوک بینیم سفت ...

از بعد عمل كه هم سفته هم ورم داره انشالله كه مشكلي پيش نيومده 

عزیزم دیروز رفتم گچ برداشت شستشو هم داد ولی باز مدام کیپ میشه! حتی وقتی شستشو میدم 

عشقم بينيت تازه عمل شده ورمش زياده يه كم صبر كن

من الان تقريبا يكماهه عمل كردم هنو راحت نيستم با اينكه زياد ورم ندارم بيشتر جاي جراحي و بخيه هاي داخلي اذيتم ميكنه ولي واقعا كلافه كنندست تا كامل خوب شي

2810