2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015446 بازدید | 66527 پست
من بعد از ۲۰ سال انتظار عمل بینی حالا که خودم رو اماده ی این کار کرده بودم این اتفاق ها افتاد😞اصلا ...

ینی از هر ده نفر دو نفر میمیرن؟نه عزیزم اینطورا هم نیستش.خیلی خیلی کم پیش میاد مشکلات در حین عمل.روزانه این همه آدم عمل زیبایی میکنن...

من جات بودم با خوشحالی میرفتم واسه عمل😊

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من ديروز همينكارو كردم، رفتم بيمارستان ايرانمهر دكتر عليپور جراح قلب، نوار قلب گرفتن و اكو، يه هولتر ...

خب خدا رو شکر...پس قضیه بوداره از جانب خودشون.

راستی چقد از شما هزینه گرفت بیمارستان؟پول عمل رو که قبلش ریخته بودین چی شد؟

Nana جون منظورم این نبود

میگم از هر ده نفر که تو خیابون میبینیم ۸ تاشون عمل بینی کردن و خداروشکر چیزیشون نشده

میگم همه عمل میکنن و خوبن اما حالا نوبت ما که شد اینجوری شد🙁

آقا نوید میدونم خیلی زوده واسه این سوال،ولی کلا از فکر عمل بینی دراومدید ینی؟🙈

من پررو تر از اين حرفام😬يكم زمان ميدم به زندگي روزمرم برگردم، ايشالا بعد عيد، ي دكتر خوبم پيدا كردم تو انجمن ترميميها همه راضين ازش، دكتر كوهستاني، كسي اطلاعي داره ممنون ميشم درميون بزاره

خب خدا رو شکر...پس قضیه بوداره از جانب خودشون. راستی چقد از شما هزینه گرفت بیمارستان؟پول عمل رو که ...

دكتر دستمزدشو پس داد بصورت چك از طرف بيمارستان، ولي بقيه هزينه ها بعلاوه هزينه سي سي يو و دكتر انكال قلب و اكو و نوار و غيره را با كمال پررويي گرفتن ازم، حتي هزينه بيهوشي و لوازم عمل را هم گرفتن

من پررو تر از اين حرفام😬يكم زمان ميدم به زندگي روزمرم برگردم، ايشالا بعد عيد، ي دكتر خوبم پيدا كردم ...

ایول👌

منم تا آخر سال میخوام تحقیقاتمو کامل کنم بعد از عید عمل کنم اگه خدا بخواد.

من شنیدم کوهستانی رو به عنوان دکتر خوب.یه مدت تو اینستا دنبالش میکردم.عکساش خوب بود.طبیعی کاره

شازده جان شما چیکار میکنین؟ عمل میکنید یا نه؟

سلام خوب هستین.والا هر چی ذوق عمل داشتم این مدت، تبدیل به یه ترس و استرس عجیبی شده....

بینی داداشم شده سه تا بینی،دکتر بهش گفته بود این که شده بادکنک...

راستش را بخوای واسه پیش قارونی رفتن دودل شدم..

اصلا این چند روز سایت دکترهای مختلفی را نگاه میکردم...اصلا هیچ کدوم خوب نبودن  جالبه نه....  

[QUOTE=81591005]سلام خوب هستین.والا هر چی ذوق عمل داشتم این مدت، تبدیل به یه ترس و استرس عجیبی شده.... بینی داداشم ...[/QUO

ورم بینی برادرتون که ایشالله خوب میشه

خداروشکر مشکل دیگه ای براشون پیش نیومده

من نگران چیزای دیگه هستم🙄

2810